ZooBuh! Sikker e-post for barn og familier – Internett-sikkerhet

ZooBuh! – sikker e-post for barna

E-post har alltid vært en viktig del av kommunikasjon på Internett. Selv i dag, er det ingen bedre måte å kommunisere med familie og venner enn e-post.

Barn i dag, starter med teknologi som en normal del av livet deres. E-post fortsetter å være den beste måten å kommunisere med hverandre. Ikke alle har Facebook, Myspace eller Twitter. Selv når disse tjenestene er borte, vil e-posten fortsatt være den beste måten å kommunisere med sine kjære.

Med Zoobuh, kan barnet ha en trygg e-postkonto som du som forelder kan kontrollere og overvåke fra hvor som helst. Våre enkle å bruke foreldrekontroll, overvåking verktøy og andre funksjoner er en fin måte å bidra til å sikre at ditt barns elektronisk kommunikasjon forblir trygg, interaktiv, og bare ren moro!

ZooBuh! - Sikker e-post for barn og familier - Internett-sikkerhet ...

Bilde kreditt s-media-cache-ak0.pinimg.com.

ZooBuh er e-post for barn og familier!

John Walsh om hvordan å holde barna SafeJohn Walsh om hvordan å holde barna SafeJohn Walsh om hvordan å holde barna SafeJohn Walsh om hvordan å holde barna Safe

John Walsh om hvordan å holde barna Safe

Pass på at barnet ditt bruker e-ansvarlig

Med post overvåking og aktivitetslogger, kan du overvåke all innkommende og utgående e-post til alle tider. Finn ut når og hvor barnet ditt logger inn og ut av hans eller hennes e-post.

John Walsh om hvordan å holde barna Safe

Godkjenne innkommende e-post før barnet ser det

The Mail Queue®, Plasserer alle innkommende e-post i en mappe som ikke er synlig for barnet ditt før du godkjenner den. Forhåndsvisning e-post og slette eller nekte spam, upassende meldinger, eller tvilsomme vedlegg.

John Walsh om hvordan å holde barna Safe

Begrense ganger og plasserer barnet ditt kan logge inn

ZooBuh gir deg mulighet til å begrense tider av døgnet og uken barnet ditt kan logge. Hold e-postkontoen låst hvis barnet er på skolen eller uten tilsyn, eller blokkere bestemte avsendere ved å plassere dem på en svarteliste.

Hvem bør lære barna online sikkerhet? | Safe Kids Online ...

Bilde kreditt s-media-cache-ak0.pinimg.com.

John Walsh om hvordan å holde barna Safe

Lett få e-post fra betrodde venner og familie

Hold godkjente e-postadresser fra venner og familie i kontakt manager, slik at de raskt kan hentes. Du kan begrense barnets epost til bare dette tilpasses e-postliste om du foretrekker det.

John Walsh om hvordan å holde barna Safe

VISSTE DU.

  • 63% av tenåringer sier de vet hvordan å skjule hva de gjør på nettet fra sine foreldre (Harris Interactive-McAfee 10/2008)
  • En av fem barn har engasjert i nettmobbing atferd – legge ut pinlige bilder, spre rykter, og mer. (Harris Interactive-McAfee, 10/2008)
  • 69% av tenåringer får jevnlig personlige meldinger på nettet fra folk de ikke kjenner, og de fleste ikke fortelle en voksen om det. (Cox Communications i samarbeid med NCMEC og John Walsh, 2007).
  • Mer enn én av 10 studenter har takket ja til å møte en online fremmed i person (Rochester Institute of Technology, 2008).

Du er den første linjen i forsvaret for å beskytte barnet ditt på Internett. Registrer deg for ZooBuh i dag!

Sourse vert: www.zoobuh.com

  • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

  • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

  • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

CEOP KS1 Film: # 39; Lee & Kim # 39; Cartoon Egnede 5 år – 7 år


kommentarer:

Chanan Kaur: Jeg er tretten og finne denne Funni x

Ashley Willows: Jeg m 11 og jeg elsker denne videoen sin

A-MAZ-ING

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 3 =