Zoella, Introduksjon til Sisley

Zoella | Introduksjon til Sisley

Bilde kreditt www.zoella.co.uk.

kommentar count

Sisley er egentlig ikke et merke jeg noensinne hadde sett før. Jeg har sett det på lager i Space NK, men aldri vurdert å kjøpe, eller til og med se på med mer dybde. Hovedårsaken er prislappen. Dette er en high end merkevare, og dette gjenspeiles ikke bare i prisingen, men kvaliteten på produktene. Jeg ble kontaktet av en nydelig medlem av deres PR og spurte om jeg ville prøve ut noen av produktene til behandling for gjennomgang, og selvfølgelig jeg sa ja. Å være en absolutt skjønnhet entusiast, finne og prøve nye produkter, high end eller high street, er alle en del av moroa. Søker å finne det faste innslag i vår regime.

Etter å ha prøvd disse hudpleie og makeup elementer for en god del uker, ville jeg gi deg min tilbakemelding. Hun hadde plukket ut noen av Sisley mest populære elementer og ting hun trodde jeg ønsker (PR take note – kjenner bloggeren smak & hudtype) Hun fikk alt spot on, så det var ikke et produkt jeg ikke liker. Jeg var i hemmelighet håper å bli skuffet med en hvis ikke noen av produktene, som jeg visste at forelsket i dem, kunne la meg med en ganske tom lommebok i det lange løp.

De to første produktene er de makeup elementer. Jeg hadde ingen anelse om Sisley hadde en makeup område som de fokuserer hovedsakelig på hudpleie. Når jeg unboxed det første elementet, jeg var som en spent liten jente som jeg trakk den nydelige dyr print kompakt fra elegant svart fløyel slip. Hvor fantastisk er det? Dette er “Urte Poudre Compacte”, en etterbehandling pulver for å stille fundamentet. Det viktigste jeg liker med dette er at det er veldig naturlig og har en gjennomsiktig finish. Det har også veldig fint malt shimmer, som når den brukes, etterlater huden din ser glødende og veldig sunt, samt å holde sminken ser perfekt hele dagen. Jeg holder dette i min veske for oppfriskning, og selv om den kommer med en puff, jeg foretrekker å bruke et pulver børste for en mindre konsentrert program. Prisen på denne er rundt £ 60- £ 70 mark, avhengig av hvor du kjøper den fra, og dette er ganske bratt etter min mening. Jeg vet ikke alle vil være enig, så alles budsjetter er forskjellige.
Den andre makeup element er “Urte Khol stjerne Liner”. 7 Tilgjengelig i nyanser, som alle er ekstremt slitesterk, og de fleste som jeg nå trenger å eie. Igjen, dette har sin egen fløyel pose, men så vel som dette, er det egen lille diamante på slutten. Søt. Disse liners alle inneholder glitter / shimmer. Glitter i blyant jeg mottok er sølv, men jeg er ikke sikker på at sølv finnes i alle andre farger. Dette er hva jeg vil beskrive som “Ultimate blyant for smokey eye”. Det blander så lett, det er så kremete ennå forblir satt for absolutt timer. En av mine favoritt Khol liners for en smokey eye, er Mac Carbon, men jeg bruker ikke det fordi det gnis utover og faller under øynene mine og tar “panda øyne” til et helt annet nivå. Nå har jeg blitt introdusert til dette, kan jeg nå se hvor ubrukelig den svarte Khol liners er som jeg tidligere har brukt. Pigmentering er også fantastisk, og priset til £ 37- £ 40 du ville ikke forvente at det skal være noe mindre enn perfekt. Kan jeg personlig råd til å kjøpe alle 7 av disse på £ 37 en pop? Nei, men hvis jeg kunne, jeg ville.

Nå til hudpleie. Hvis du ser på de Sisley eller Space NK nettsteder, vil du legge merke til at noen av hudpleie raketter i prisen (jeg snakker mellom £ 100- £ 200 mark), men heldigvis var jeg ikke sendt noe i denne prisklassen, som helt ærlig, jeg ville bli vettskremt for å bruke den opp, eller nyte det. Den første er “Radiant Glow Express Mask”. Denne masken hevder å forsiktig rense skins overflaten for en rask skjønnhet boost. Den inneholder både røde og hvite leire kombinert med rikelig med botaniske ekstrakter. På bare fem minutter, absorberer denne masken overflødig talg for å gi glød og klarhet på huden. Denne masken selges på £ 66,50 på plass NK nettside, definitivt å være den dyreste ansiktsmaske jeg noensinne har brukt. Jeg brukte dette når huden min var ute spesielt mangel-glans og kjedelig, og det gjorde alt det som hevdes å gjøre. Min hud sett en million ganger bedre etter å ha forlatt dette på for bare 5 minutter. Det var som magi. Jeg kommer til å lagre dette for spesielle anledninger eller for netter ut, og jeg kan se at dette blir brukt om morgenen bryllup dager eller photoshoots.
Jeg lagret min favoritt for sist. Den “Gentle Facial Buffing Cream”. Denne kremen er ment å brukes som en maske, og deretter “rullet” av å avsløre en lysere hudfarge. Det blir kvitt døde hudceller og bokstavelig talt trekker seg unna en kjedelig hudfarge. Jeg har også brukt dette som bare en enkel exfoliator, og jeg kan ærlig si at huden min har aldri følt meg så ren og myk i hele mitt liv. Jeg har mange døde hudceller på ansiktet mitt, jeg synes jeg må eksfoliere ganske regelmessig som en god del av huden på ansiktet mitt kan bli veldig tørr og flassende, og flekker forlate forferdelig rødhet og urenheter som kan ta måneder å forsvinne . Dette kremer lover at med hyppig bruk, kan det avgrense huden og bli kvitt eventuelle urenheter, og jeg er enig med denne uttalelsen helhjertet. Huden min har nylig gått litt floke, og det roet seg så mye siden jeg begynte å bruke dette. Teksturen i denne er meget kremaktig, men også sandete (ikke store kornete, men meget fint malt). Dette produktet er £ 50, og selv om dyr for de fleste, tror jeg dette er litt mer fornuftig, og jeg vil absolutt behandle meg selv til denne etter å ha prøvd det ut.

Totalt var jeg regelmessig imponert Sisley som en merkevare og sine produkter absolutt ikke dissapoint meg, jeg skulle bare ønske at det var litt mer i mitt budsjett, så jeg kunne sprute ut på andre ting fra nettstedet.

Zoella | Ny Leppestift Kjærlighet | Sisley Hydrating Lipstick

Bilde kreditt www.zoella.co.uk.

Har du noen gang kjøpt noe fra Sisley? Ville du noen gang vurdere det?

Utvalgte innlegg

høst Makeup

hjerter Roses

12 februar 2017. Beauty

Kiko Rebel Romantisk

Ice Skating Tower Bridge

All Things jule

Sourse vert: www.zoella.co.uk

  • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

  • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

  • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

Min Everyday Vinter makeup rutine | Zoella


kommentarer:

sandra PereiraVil jeg gjenskape noe Zoe gjør i alle sine videoer? sannsynligvis ikke! vil jeg noen gang slutte å se på dem? definitivt ikke !!

Holly Wolly: Zoe Jeg elsker deg !!! Kan ikke vente på gave å gi med Louise!

Sandie Og tonijane: Kan du gjøre hva jeg fikk til jul hale i år vil du ikke se dette, men jeg sier bare xx

amy Walsh: Melding troppen der du på?

amy Elizabeth: Zoe: Nå ser jeg ut som Casper det vennlige spøkelset 👻.

harry Cohan: Loving 24 dager Zoella

TatjanaHvem hadde også en dårlig dag så de lurte zoes video for å muntre seg selv opp 😍?

Kavya Khanna: Jeg så bak kulissene av dette, og det var så så kult. Ilysm zoe du er så pen og utrolig 😍

Kissesfromkatie: Ja annen sminke video elsker disse xxx

Leah Amelia: Introen er så bra! Det gjør meg glad hver gang!

minimunumono: TIDLIG SQUAD !!! ??! DER DU AT?!

liza Crowe: Hello from russia !!!! 1

Nastya Dyupina: Jeg elsker makeup videoer 😍

meg Riser: Damn tidlig og Zoe er så vakker innvendig og utvendig xx

alex Dodd: Hun gjorde dette lignende slags video på samme dag i fjor! ❤️

Simplyjorja: Ive ventet på denne videoen siden første av December☺️💖

Sprinkleofmegz _: Zoe og Louise gjør en gave å gi video?

naureen mehra: Jeez hennes øyenbryn transformasjon !!

musikk lyrics18: Im gonna være så trist når vlogmas ender 😭😭💕💕🔥!

Elvies verden vlogger og gaming: TIDLIG SQUAD hvor du på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − eight =