Yucca Root helsemessige fordeler, spise sunt, SF Gate

Yucca Root Helse Fordeler

Røttene Yucca planter er lastet med næringsstoffer.

De rotknoller av planter i yucca familie – mer enn 40 arter sterke – har lenge gitt en karbohydrat-rik matkilde for urfolk i tørre områder i Amerika. Stivt roten av yucca er ikke bare rik på karbohydrater, men inneholder også en sunn blanding av vitaminer, mineraler og plantebaserte næringsstoffer. Forskere finner at yucca rot er fytokjemikalier, inkludert steroide saponiner og resveratrol, gi gave til den med betydelige helsemessige fordeler.

Letter Diabetes Symptomer

Anti-Leddgikt Properties

Et internasjonalt forskerteam anmeldt data fra tidligere studier på anti-inflammatorisk og anti-leddgikt egenskapene til Yucca Schidigera, en type yucca innfødt til det sørvestlige USA og nordlige Mexico. De bemerket sterke bevis for at Yucca-aktive komponenter, inkludert steroide saponiner, resveratrol og yuccaols, alle synes å utøve anti-inflammatorisk virkning som kan forklare deres historisk bruk av folkemedisinen utøvere for å behandle arthritis og andre inflammatoriske tilstander. Forskere anbefales videre forskning for å forsøke å finne mer nøyaktig hvilke mekanismer via hvilke Yucca forebygger og / eller behandler artritt. De publiserte sine funn i en 2006 utgaven av “Journal of betennelse.”

Fordelene med Neper | Healthy Eating | SF Gate

Bilde kreditt photos.demandstudios.com.

photoprotective Properties

antioksidantegenskaper

Fytokjemikalier ekstrahert fra Yucca roten oppviser antioksidantegenskaper som kan bidra til å forebygge kardiovaskulære sykdommer i hvilke hyperaktivitet av blodplater er en faktor. Polske forskere studert in vitro-effektene av resveratrol, yuccaols og trans-3,3′, 5,5′-tetrahydroksy-4′-methoxystilbene på oksidativt stress i blodplater i hvile, så vel som blodplater som var blitt aktivert ved forskjellige agonister, slik som trombin. Alle tre forbindelser redusert i varierende grad dannelsen av frie radikaler – atomer eller molekyler med uparede elektroner – i blodplater. Imidlertid, trans-3,3′, 5,5′-tetrahydroksy-4′-methoxystilbene også betydelig redusert lipidperoksidasjon i blodplater. Lipid-peroksydasjon er nedbryting av fett, en prosess der frie radikaler stjele elektroner fra cellemembraner, noe som resulterer i cellulær skade. Forskere publisert sine funn i juli / august 2003 utgaven av “Nutrition.”

De helsemessige fordeler av Chives | Healthy Eating | SF Gate

Bilde kreditt photos.demandstudios.com.
Sourse vert: healthyeating.sfgate.com

  • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

  • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

  • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

Prøv kalsium rik te å blokkere Strontium-90.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + 15 =