YourKids Lærer Slette Meanness

Når mine barn kom tilbake fra spring break denne uken, ble de møtt med shampooed tepper, nye samarbeids skrivebord klynger, fullt utstyrt felles skrivebord, roteres boktitler, og en mindre fisk. Jeg glemte å ta tilbake Skittles, klasserommet vårt fisk, som fortsatt sitter på underholdningssenter hjemme.

Det var veldig mye en ny start for alle etter vinteren stresset som brakte lange striper av innendørs fordypningen, flere runder med staten og distriktet testing, og en konsekvent opptrapping av hva mine barn kaller "drama." Jeg kaller det ondskap.

For to uker eller så før spring break, var det en merkbar økning i studieveiledning. anrop fra bekymrede foreldre, og tårer i 6. klasse. Student fraksjoner ble stadig skiftende sine sympatier, slik det var en gang venner, bokstavelig og billedlig stå ute i kulden. Bevisene og virkningen av ryktene mongering, noe som fører til følelsesmessig smerte og såre følelser, hadde økt. For meg ble det ondskap begynt å erodere bort noen av klasserommet samfunn som vi hadde jobbet så hardt for å bygge sammen i løpet av de siste åtte månedene.
9 Forslag til Viser Lærer Vurdering

Mandag, som barna begynte søvnig gjør sitt morgen arbeid og lytte til velkommen tilbake kunngjøringer, begynte jeg å rengjøre hoved tavlen. Oppgaven fikk sin oppmerksomhet, fordi det er noe som de aldri har sett meg gjøre før. Oppgaver som de ikke tar plass når barna er ment å være lærer. Jeg fjernet alle ‘ting’ fra det som er normalt vår viktigste styret for instruksjon. Alle magneter, ble skilt, betjenings pinner, etc tatt bort eller plasseres på hjelpekortet. Jeg brukte ‘Spesial’ overpriset whiteboard spray og noen filler for å oppnå en perfekt hvit overflate. Ingenting.

Like før lunsj jeg viste barna en kort video om hvordan du subtilt stå opp for noen som blir behandlet betyr eller mobbet. Jeg prøvde å ikke høres gammel samtidig tilby dem forslag til hvordan å verbalisere en "stoppe det" melding til noen velger å være slem.

Følgende morgen jeg hadde skrevet, bare ett ord på brettet. mener. Jeg delte deretter noen flere videoer om hvordan mobbing skjer og hvordan det fortsetter. Leksjonene var kort, fokusert og noen ganger intens. Jeg ønsket ikke å forelese, jeg ønsket å informere. Jeg ønsket barna å gjøre tilkoblingen mellom ord og handlinger de velger og hvordan disse valgene påvirker andre.

Onsdag morgen, som barna kom inn i rommet, de umiddelbart lagt merke til at den store styret ble fylt med ondskap. Mean ord, handlinger og beskrivelsene fylte plassen. Jeg velger å skrive ordene i svart og blått, symbolsk representerer fysisk skade som ondskap kan stige også. Etter å ha svart på ofte stilte spørsmål "hvor lang tid tok det ta deg?", De begynte å legge merke til bredden av ordene. Mange av ordene barna ikke visste, som gjerrighet, forakt, og nefarious. Men når den plasseres sammen med mer kjente ord som mener, spydighet, og smerte, variasjonen av ord hjulpet dem til å forstå at det er mer enn én måte å beskrive uvennlighet.

På torsdag, selv-selv om det tok meg over en time å sette ord opp bare dagen før, jeg slettet en haug av dem og skapte en plass å skrive “Hvordan ønsker du å bli husket? smellkyss dab i midten av all ondskap. Jeg delte min personlige historie om noen hendelser og personer fra min barndom at jeg fortsatt husket. Livshendelser som fortsatt bringer meg smerte når jeg husker dem. Det var vanskelig til tider å fortelle historier, men jeg tror mine følelser hjulpet lande melding om at smerte forårsaket av andre kan vare.

Fredag ​​vi besøker skolen som min 6. klassinger skal delta neste år, og med det, et glimt av en ny start. Før vi dro så vi en kraftig video av en ung gutt som var i endring skoler og var redd for at han ville fortsette å bli mobbet og kalt navn. Videoen melding slutter med ham å gjøre en beslutning om å fortsette å kjempe for hvem han er og en erkjennelse av at han teller.

Når videoen var ferdig, jeg stille gikk til styret fylt med middel ord og egenskaper, slettet en av dem, og erstattet det med Kjærlighet. Jeg ønsket å gi dem en mulighet til å definere seg selv, mens på samme tid å innse at de var ansvarlig for sine valg og arv. Jeg ga markør min til en av mine studenter, og ba dem om å hjelpe meg slette ondskap og erstatte det med et ord av godhet eller et ord om at de ønsket å bli husket av. I løpet av de neste minuttene, da regnbue av tørr slette markører ble sendt rundt, ordene på bordet begynte å representere sine ambisjoner. Jeg var så stolt av disse unge mennesker og respekt som de var å gi prosessen. De satt stille og så på sine klassekamerater sakte forvandle den svarte og blå bord i en av farge og håp. Det var en fantastisk og rørende opplevelse.

Vi deretter ledet til sin nye skole for en morgen av turer og lunsj. Vi hadde det kjempegøy å se alle de ressurser og aktiviteter som vil være en del av deres akademiske liv i 7. og 8. klasse. Da vi kom tilbake jeg delte aktiviteten med mine vitenskap og matematikk deler. Kraftige øyeblikk ble skapt hver gang. Vi begynte å se hvordan vi kan forandre verden med bare litt godhet. Vår verden prisme utvidet som vi begynte å innse hva vi kan bli.

Under avskjed prosedyrer, når mine barn tilbake til å samle sine ting og hodet hjem, merket de at alle de skadelige ord ikke ble borte. Fortsatt synlig var ord som misunnelse og avsky, men da en kraftig observasjonen ble gjort. Ja det var ondskap fortsatt til stede. Dessverre kan vi aldri bli kvitt det, men godhet og omsorg kan overvelde uvennlig. Når vi så på de fargede ord av godhet som nå representerte vår sjette klasse, du knapt merke til ordene i smerte.

Vi bokstavelig talt "Erased Meanness" og erstattet det med vennlighet.

Takk for lesing, jeg setter pris på det. Og ja, det var en utrolig kraftig lærepenge og en som jeg håper de aldri vil glemme. Jeg har aldri tatt de bestemte videoer som jeg brukte i dette innlegget, fordi jeg plukket dem ut spesielt for mine barn til å ta opp noen av de tingene som jeg ser i mitt klasserom. Jeg antar jeg ikke vil leksjonen skal kopieres ordrett hvis en annen pedagog ønsket å bruke ideen. Jeg vil heller ha dem tilpasse den til sine klasserom. Jeg ser at det kan ha vært kortsynte. Jeg brukte en rekke kilder og klipp og har inkludert dem i min oktober Post "Charles Adler Show" her

Ordlisten jeg bruker til å lage tavlen er tilgjengelig her i denne Google Doc

Følg meg på Twitter @YourKidsTeacher

Din sekvens er en god balanse mellom ikke forkynne denne delikate saken. Lærere er så ofte ‘evangelisere’ mobbe problemet (inkludert), og jeg er redd jeg mange ganger ikke klarer å nå de kraftige øyeblikkene hvor studentene ‘få det’. Flott arbeid Eric.

Jeg har planlagt en enhet som forbinder mobbing statistikken med min matte klasse og modellen er en flott intro. Jeg skal fortelle deg.

Takk. Jeg er glad for at balansen kom gjennom i posten. Jeg tror, ​​spesielt i denne saken, som barna vil slå voksne av hvis meldingen er for ‘belærende’. De øyeblikkene som vi hadde i klasserommet var svært kraftig og ikke trenger meg dytter poenget ned i halsen. Jeg sto tilbake og la dem lære av hverandre.

Jeg snublet over dette innlegget via Pinterest. Selv om jeg ikke er en skole lærer, jeg har fem barn, alle skolealder. Takk for at du deler denne erfaringen. Jeg håper du ikke tankene, men jeg har tenkt på å gjøre noe lignende med mine barn i hjemmet. De har en tendens til å komme på hverandres nerver og sårende ord er sagt. Jeg elsker konseptet med hvordan å få dem til å eie sin identitet.
Takk igjen.

Takk så mye for lesing, jeg er glad du likte det. For all del bruke deler av leksjonen som hjelper. Nøkkelen er å gjøre det meningsfullt for barna.

Du har helt rett, det egentlig aldri forlater deg. Jeg er en voksen mann med familie og en karriere og smerten i min ungdom er der fortsatt når jeg husker de årene jeg var i noens målområdet.

Takk så mye for å dele din historie. Det legger sikkert til at det haster med å gi barna verktøy for å stoppe eller vesentlig dempe mobbing i yngre og yngre alder.

Takk for at du deler denne leksjonen. Jeg har et lignende problem for ondskap snikende inn i min klasse 7 klasserom og forstyrre samfunnet vi hadde tidligere. Jeg hadde blitt plukker ut videoer og aktiviteter for dem når jeg snublet over dette innlegget. Jeg tror mine elever vil svare på din hvite bord aktivitet. Takk for inspirasjon!

Wow – hvor kraftig. Legg merke til at folk som delte sine historier om smerte er fortsatt så full av vondt at de trenger å bli "anonym" så mange år senere. som bare bryter hjertet mitt og jeg sender dere alle en stor klem. Eric, jeg ønsket også å si hva en god idé det var å nærme seg spørsmålet på den måten du gjorde, i stedet for å straffe barna eller kjefte på dem, etc. La dem se og lære for seg selv var den beste tingen å gjøre – kudos til deg.
Fred.

Dette er en så kraftig innlegg. Det har meg andpusten. Jeg kan forholde seg som lærer og som en forelder av ungdomsskole barn. Jeg er sikker på at du har en positiv innvirkning på elevene i klassen. Jeg ønsker alle lærere kan bruke mer tid på undervisning hvordan å løse problemer og være snill.

Takk for deling.

Takk, Eric. Du er helt klart en ekstraordinær lærer og person. Elevene, skolesamfunnet, og andre som du har delt din inspirerende budskap er bedre for å ha hatt muligheten. Jeg er en barneskole kunstlærer (K-6) og også se smerten, isolasjon og traumer som ung og "gammel" barn opplever og / eller påfører hverandre. På skolen vår, sjette klassinger også, synes å ha en tilsvarende brå forvandling. Vær oppmerksom på at elevene vil huske denne opplevelsen og det gjorde absolutt en positiv og varig inntrykk. Som spesialist, har jeg hatt mulighet til å vite og lære alle barn i skolen min, faktisk hele byen, i alderen 5-18. Jeg ser påvirkning av en klasselærer på en gruppe på 20 eller så barn. Mange av oss er i stand til å undertrykke "drama ‘i våre klasserom med ytre belønninger og andre metoder slik at alle kan komme rett tilbake til arbeid. Men med mindre elevene flyttes til å tenke annerledes om seg selv og andre ondskap fortsetter. Takk for å flytte meg til å revurdere noen av mine egne strategier. Med vennlig hilsen, Shannon

Takk for ekstraordinære ord encourangement og forståelse på dette innlegget. Jeg setter pris på dem en god del. Å ha barna tenke annerledes om sine handlinger mot andre og hvordan disse handlingene har langsiktige effekter er hensikten med denne leksjonen. Jeg er glad for at vår erfaring har bidratt til læring også. takk

YourKids' Teacher: Erasing Meanness | jenna`s pickz | Pinterest ...

Bilde kreditt s-media-cache-ak0.pinimg.com.

Jeg brukte denne leksjonen med mine elever her i Sverige sammen med denne videoen: http://www.youtube.com/watch?v=vmQ8nM7b6XQ

Selv om engelsk ikke er deres første språk de var i stand til å likevel forstå virkningen av leksjonen og de var i stand til å delta. Det var flott å se dem gå opp og slette sårende ord og erstatte dem med ord som de visste var mer snill.

Takk for ideen og virkningen vil leve videre med mine barn.

Takk så mye for å la meg vet at dette budskapet har nådd så langt. Jeg er veldig takknemlig. Jeg håper på det beste av formue til deg og dine elever.

Jeg er en ungdomspastor i Afrika og har vært arbeider med noen mobbing i vår gruppe. Dette er en stor aktivitet idé å bidra til å kutte ut ondskap og oppmuntre vennlighet. takk for deling.

Hey! Denne leksjonen høres flott ut. Jeg er en student lærer og jeg kommer til å tilpasse denne leksjonen for mitt klasserom. Jeg kommer til å bruke polleverywhere.com, et nettsted som lar elevene til tekst i sine svar, og de vil dukke opp i et ord sky som det du har laget på tavlen, men vil være helt anonym.

Fin idé! Jeg elsker å se andre lærere adoptere og tilpasse dette klasserommet kultur skiftende opplevelse. takk

Kan du email linker til videoene dine? Jeg elsker denne ideen. Nbrewer@nbschools.net

Vil gjerne vite videoene du brukte?

Vakker. Studenter husker øyeblikk. Jeg antar at dette er noe de vil huske for alltid!

Jeg nettopp publisert en bok om mobbing kalles en feil og A WISH – Forhåpentligvis vil det hjelpe lære dette konseptet til yngre barn. Søk i tittel på Amazon og Barnes and Noble.

Dette er så flott! Sterk, kraftig, positivt!
Takk for deling. Jeg kommer til å bruke dette i min åttende skjema!

Vennlig hilsen fra Nederland,

Jeg leste dette med tårer i øynene. Hva en utrolig effektiv pedagogisk verktøy. Jeg er en jente speiderleder med 19 jenter i 5. og 6. karakterer. Vi snakker om mobbing minst to ganger i året, og jentene alltid kjenner noen som er på den ene eller den andre av mobbing. Jeg bare fortsette å snakke med dem om å være sterk og talsmann når de ser at noen blir målrettet. Jeg skulle ønske jentene mine kunne se din leksjon. Jeg vil prøve å finne ut en måte å tilnærme den i en tropp møte setting.

Takk! Jeg tror ikke at jenter er slemmere enn gutter, men jeg tror de trenger mer voksen støtte på femte / sjette klasse alder. Jeg håper du kan finne en måte å gjøre leksjonen konkret for dere jenter. Jeg har mange organisasjoner og ressurser som er notert på Erase Meanness Pinterest og nettside. Forhåpentligvis kan du finne noe der som kan hjelpe deg ut. http://www.pinterest.com/EraseMeanness/ og http://www.erasemeanness.org

Jeg har pensjonert, om ett år, og som du kan se jeg kan ikke hjelpe, men se på undervisningstips fortsatt. Jeg så skulle ønske jeg hadde denne leksjonen for å hjelpe meg i mitt rom- "Snakk gode ord og motta slags ekko." var vårt motto fra dag 1. Det følger også med den lille stemmen i hodet.
Jeg vil fortelle deg at jeg vil sende dette videre til mitt team av inspirerte yngre lærere i håp om at det vil hjelpe dem og dagens studenter. Mange takk.

denne leksjonen plan er alvorlig fantastisk. hva en flott måte å få ...

Bilde kreditt s-media-cache-ak0.pinimg.com.

Jeg har pensjonert, om ett år, og som du kan se jeg kan ikke hjelpe, men se på undervisningstips fortsatt. Jeg så skulle ønske jeg hadde denne leksjonen for å hjelpe meg i mitt rom- "Snakk gode ord og motta slags ekko." var vårt motto fra dag 1. Det følger også med den lille stemmen i hodet.
Jeg vil fortelle deg at jeg vil sende dette videre til mitt team av inspirerte yngre lærere i håp om at det vil hjelpe dem og dagens studenter. Mange takk.

Jeg elsker disse ideene, tror jeg de fungerer aldeles utmerket med unge elever. Jeg er faktisk tenker på å bruke noen av dem mens han underviste mine egne barn. Jeg vil fortelle deg hvordan det fungerer med dem. Takk for deling.

Sourse vert: www.yourkidsteacher.com

  • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

  • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

  • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × four =