Young levende eteriske oljer A Scam

Er Unge levende eteriske oljer en scam?

Young levende eteriske oljer, utviklet av D. Gary Young, er fokus for en multi-level marketing program som har brakt essensielle oljeprodukter til mainstream. Selskapets nyeste krav, at dets oljer kan drepe Ebola-viruset, har hatt distributør nettsteder stengt av FDA.

Young levende eteriske oljer A Scam?

Bilde kreditt www.organicauthority.com.

Tidligere denne uken, FDA sendt brev til Young Living og dens spin-off / konkurrent doTerra løpet feiltolkning av sine distributører på healing og forebyggende egenskapene sine essensielle oljeprodukter. I tilfelle av Young Living, FDA oppført tre av sine distributør nettsteder som hevdet Young levende eteriske oljer kan forhindre eller kurere det dødelige Ebola-viruset.

Nettstedet www.theoilessentials.com velig skrev “[T] han Ebola-viruset kan overleve i nærvær av en terapeutisk klasse Cinnamon Bark og Oregano eterisk olje.”

Nettstedet www.essentialsurvival.org skrev “Tyver [en proprietær Young Bo blanding] olje kan være. påføres lokalt på huden for å hjelpe kroppen bekjempe infeksjoner. Hvis Ebola skulle rundt i mitt område. Jeg ville bruke det på mine føtter og armhulene 2x / dag eller mer og ta det i kapsler 2x / dag for forebyggende formål, “og” Hvis jeg var utsatt for ebola eller hadde grunn til å tro at jeg kunne bli syk med det, jeg ville bruke noen av disse oljene hver 10 minutter for noen timer, og deretter skjære tilbake til hver time for resten av den første dagen. Da ville jeg bruke dem hver 2 våkne timer av dagen i minst en uke eller lenger hvis det var visst jeg var syk. “

En doTerra distributør skrev “Mange eteriske oljer er svært Anti-viral. Jeg liste her noen av dem de (sic) oljer som kan bidra til å forhindre din kontrahering Ebola-viruset. “På en Twitter-konto kreditert” MrsSkinnyMedic. “

MLM Eteriske oljer: en svindel, en svindel, og en Big Ripoff

Bilde kreditt bestcheapessentialoils.com.

Både doTerra og Young overflate ble sitert for å anbefale eteriske oljer “for betingelser som får dem til å være Medikamentene som seksjon 201 (g) (1) (B) i Federal Food, Drug, and Cosmetic Act (loven) [21 U.S.C. § 321 (g) (1) (B)]. De terapeutiske krav fastslå at disse produktene er legemidler fordi de er beregnet på bruk i den helbredelse, lindring, behandling eller forebygging av sykdom. “

Eteriske oljer er spesielt; de er rene plante og blomsteressenser med en lang historie med helbredende egenskaper. Og hva er mer herlig enn den rene aromatiske essensen av en rose blomst for å føle deg rolig, eller spennende frisk duft av eukalyptus blader når du har fått en tett nese? Dette er to vanlige eteriske oljer, potente verktøy av planteriket, stole på og æret for aldre av mange kulturer rundt om i verden. Men de er ikke narkotika. Og mens vi kan oppleve sterke fordeler av disse oljene, sier FDA det er uansvarlig og farlig å foreslå at de kan brukes til å bekjempe et dødelig virus som Ebola.

10 essensielle oljer som kan lyse opp dagen10 essensielle oljer som kan lyse opp dagen Young Stue distributør plakat

Men det er ikke bare Ebola. Fordelere for Young overflate og doTerra har hevdet sine oljer kan kurere eller hindre “Parkinsons sykdom, autisme, diabetes, hypertensjon, kreft, søvnløshet, hjertesykdom, post-traumatisk stresslidelse (PTSD), demens og multippel sklerose,” i henhold til FDA brev. uten å gi noen vitenskapelig bevis for å sikkerhetskopiere disse påstandene.

Det er ikke bare Ebola-viruset som Young levende distributører rutinemessig avhengige av å få kunder. Skremselspropaganda selge produktet, og selskapets hærskare av salgsrepresentanter og deres salg plasser har blitt sammenlignet med hvordan Natural News fremmer desinformasjon om helsespørsmål og regjeringen aktivitet.

Ifølge Young levende nettside, “Gary etablert standard nå kjent som Young Bo Therapeutic Grade ™, en filosofi og en garanti for at Young Bo vil bare selge 100% rene, naturlige, uncut oljer som opprettholder sine vitale terapeutisk potens.” Og på dette premisset, bygde han den virksomhet som bringer inn mer enn $ 100 millioner i årlige inntekter. Mye av det kommer fra medlemskap programmet og folk registrerer seg for å bli en “distributør” av produktet.

Men Young levende eteriske oljer er ikke en magisk kur-all. De er ikke engang sertifisert økologisk. Verken er doTerra tallet, men begge selskapene tar mer betalt for sine produkter enn økologiske merker gjøre for tilbud av en høyere kvalitet (mangel på plantevernmidler). På Young levende nettside står det at Gary “utviklet sin første økologiske urter jordbruk og destillasjon drift”, som ville føre forbrukerne til å tro at oljer er økologiske. Men, sier selskapet også at “Young Bo ikke kan plassere ordet ‘organisk’ på våre etiketter fordi vi tidvis importere noen oljer fra forskjellige land, og de fleste av disse landene ikke har økologiske standarder som samsvarer med amerikanske standarder.”

Det finnes en rekke anerkjente, kvalitet merker av essensielle oljer; mange er tilgjengelig på helsekostbutikker, Whole Foods Market, eller på nettet. På sitt enkleste, essensielle oljer er syntetiske kjemiske frie alternativer til parfyme eller deodoranter. Og det er noen undersøkelser for å sikkerhetskopiere helsepåstander på bestemte essensielle oljer. I de fleste tilfeller, hva du klarer å finne på helsekostbutikker er terapeutisk karakter produkter, som de laget av Simplers Botanicals, Aura Cacia, nå, eller Mountain Rose Herbs.

Eteriske oljer kan være en del av en sunn livsstil. Men selv National Association for Holistisk Aromaterapi (NAHA) erkjenner uetisk og potensielt farlig atferd av merker som Young Living og doTerra. Ifølge NAHA. “NAHA er klar over flere Multi-level marketing selskapene som formidler uansvarlig og feilinformasjon i aromaterapi markedet.”

For mer informasjon om sunn og ansvarlig bruk av eteriske oljer, kan du besøke NAHA nettstedet.

Relatert på Organic Authority

Sourse vert: www.organicauthority.com

  • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

  • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

  • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

Er Young Bo Essentials Oljer Scam? Hva du bør vite om Young Leve forhånd


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 12 =