Willow Bark Bruker, Willow Bark fordeler, urter Willow Bark

Smertelindring og andre helsemessige fordeler av White Willow Bark

Bilde kreditt urbol.com.

willow bark

De mest brukte navnene på willow bark inkluderer kurv selje, bay selje, svart willow ekstrakt, European willow bark, fitte selje, saule commun, fiolett selje, white willow ekstrakt, laurbær selje, saule skjør og mange flere.

Willow bark er funnet overdrevet i Nord-Amerika og er også funnet i noen av den østlige delen av kontinentet. Det er nesten 400 arter av willow bark som har forskjellige størrelser og former. Dette treet er normalt plantet på strømmen grenser fordi deres sammenflettede røtter vise seg å være svært effektive i å beskytte banken mot vann’s handling. Røttene til willow bark er ofte lengre enn stilkene vokser fra dem.

Vanligvis er barken ekstrakter av dette treet brukes til mange medisinske formål. Imidlertid er roten ekstrakter brukes også i enkelte tilfeller.

Nyhøstet bark av piletrær antas å ha visse egenskaper så som

Den aktive ingrediensen i Willow bark er salicylsyre-syre som bestanddel, som er nyttig ved behandling av mange lidelser. Den kjemiske av salicin til stede i Willow bark er ganske lik den for aspirin og virker som et utmerket smertestillende.

medisinsk bruk

Willow bark har vært brukt siden lenge ganger i tradisjonelle medisiner. Noen av de medisinsk bruk av denne barken er som følger:

Hvitpilbark for Artrose, senebetennelse, hodepine og ...

Bilde kreditt www.edonline.com.

Barken ekstrakter er svært nyttig i lettelser smerte og redusere betennelser. Willow bark har vist seg å lindre hodepine og sammenlignet med aspirin og ibuprofen, betyr det ikke forårsake gastrointestinale problemer.

Ekstrakter av willow bark er ganske effektive i behandling av ryggsmerter. Ifølge en studie, folk som bruker willow bark for ryggsmerter gitt betydelige resultater i løpet av kort tid.

Denne naturlige middel er meget fordelaktig i behandling av symptomer på osteoartritt. En vanlig bruk av vierbarkekstrakter viser seg å være meget effektiv, spesielt for osteoartritt i nedre rygg og nakke.

Willow bark brukes også for behandling av menstruasjonssmerter. I tillegg er det meget nyttig for behandling av influensa, vanlig forkjølelse, feber, gikt, muskelsmerter, bursitt, tendonitt og så videre

Normalt er ekstrakter av denne planten brukes i høyere doser for å få bedre resultater. I tilfelle av ryggsmerter og andre smerter, er en dose på 200 mg anbefalt. Imidlertid kan dosen reduseres eller økes i henhold til alvorlighetsgraden av sykdommen.

1. ekstrakter av willow bark bør brukes for en kort tid, fordi når den brukes for lengre periode, kan det føre til ulike problemer som magesyke, allergiske reaksjoner, og kløe etc.

2. I tillegg bør ammende mødre, gravide kvinner og barn unngå å bruke willow bark.

3. De mennesker som lider av nyreproblemer bør ikke bruke willow bark som det kan redusere blodstrømmen gjennom nyrene som kan føre til nyresvikt.

Sourse vert: www.eherb.com

  • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

  • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

  • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

Hvitpilbark aka The Tree Of Enchantment


kommentarer:

jess robert: ashwagandha Boswellia, lever lykkelig og leve lenge.

jess robert: Prøvde det for smerte, ganske bra, vil jeg fortsette å kjøpe den. Alle som ikke liker det så gå videre. Noen mennesker kan ikke ta smerte apotek mordere for forskjellige grunner så fall dere kan gjøre er å si takk. Det hjalp meg, så takk.

laurie Ann WilksKan dette brukes i stedet for asprin for hjertet?

Valhalla bundet til hjemmet: Thanks 🙂 vet du om gråtende fungerer også?

down Town: Antikkens grekere og indianerindianerstammer brukes som ting til å behandle smerter og feber

thedarkmoonmidnight: @ Monkeyland03 Noen stammer har brukt svart selje, aka fitte selje, å senke seksuelle stasjoner, men det er ikke det samme som White willow som er det Asprin er avledet fra.

Monkeyland03: Er ikke white willow bark det samme som svart willow bark? Noen hevder at de druidene brukes det til å senke seksuelt begjær. Jeg vet ikke om det virkelig fungerer lol.

thedarkmoonmidnight: @Ladyhawkwright Fra hva jeg har funnet gjennom forskning den ikke har samme effekt som asprin på leveren, hovedsakelig fordi kjemikalier i denne urten når i sin naturlige tilstand, blir ikke behandlet av leveren som asprin, i stedet det får prosessert gjennom den nedre tarmen på en mer effektiv måte.

eva Wright: Betyr dette ha samme effekt på leveren måten aspirin gjør?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − two =