Wildmind buddhistisk meditasjon – Hvordan mantra meditasjon arbeid

Hvordan mantra meditasjon fungerer?

11 Ancient Mantraer som vil forandre livet ditt Sacred Sound: Mantra Meditations for sentrering og Inspirasjon er tilgjengelig som en dobbel CD eller MP3 nedlasting fra vår nettbutikk.

Mantraer er ganske mystisk. De er sagt å være “lyd symboler” – lyder som på noen måte tilsvarer og fremkalle de åndelige krefter som kan representeres i visuell form som Tara. Avalokiteshvara. etc. Vi kan lett se hvordan et bilde av en bestemt figur kan ha symbolsk verdi, men helt hvordan en lyd gjør dette er det ikke mulig å forklare rasjonelt.

Mantra: “instrument for tanken”, tale, hellig tekst eller tale, en bønn eller lovsang; en hellig formel adressert til en individuell guddom; en mystisk vers eller magisk formel (noen ganger personifisert), incantation, mål stave

Kanskje det er best å tenke på mantraer som en krysning mellom poesi og magiske besvergelser. Mange mantraer gjør ikke noen reell, rasjonell, fornuftig, selv i sanskrit, og så ofte de kan egentlig ikke oversettes på samme måte som en vanlig setning kan.

Mantra av Avalokitesvara. for eksempel, er bare navnet hans, i en eldre form – Manipadme ( “The Jewel Lotus”) klemt mellom de mystiske stavelser “Om” og “Hum.” Det betyr egentlig ikke noe utover det å være en hilsen eller evocation.

Har mantraer har mening?

Mantraer inneholder ofte stavelser som Om, Ah, og Hum (ca. uttalt Hoong), som ikke har noen bokstavelige betydningen overhodet. Det finnes ulike “forståelser” eller tolkninger av hva dette kan bety, og de tre stavelser har blitt korrelert med (henholdsvis) kropp, tale og sinn; eller (henholdsvis igjen) Dharmakaya. Sambhogakaya. og Nirmanakaya.

Mantraer er også korrelert med Buddhaer mandala med Om være frø stavelse av vairocana, den sentrale Buddha, Ah med Amoghasiddhi, det nordlige Buddha, og Hum med Akshobya, Buddha av øst. Slike foreninger kan bli viktig som vi blir kjent med buddhismen.

Noen ord i mantraer gi opphav til flere klare assosiasjoner. Den “mani” i Avalokiteshvara mantra (Om mani padme hum) betyr “perle”, mens “Padme” betyr “Lotus”. Mantraet er noen ganger tatt for å bety “Hail til juvelen i Lotus” selv om grammatikken er ganske uklar.

Jeg ser mantra som mer poetisk og symbolsk. Den juvelen er symbolsk for klarhet i visdom, mens Lotus er et symbol for både renhet og omsorg. Så Avalokitesvara mantra samler visdom og medfølelse. I resitere mantra, er en kaller disse egenskapene til sinnet.

Men prøver å forstå mantraer intellektuelt er nok litt som å dekonstruere en spøk – du kan gjøre det, men etter den tid du er ferdig med oppgaven du har helt mistet poenget av spøken i første omgang.

Hvordan mantra meditasjon gir fordeler

Noen mennesker mener at mantraer har en iboende “åndelig mening” – det er at noen chanting mantra av Avalokiteshvara vil utvikle en forbindelse med medfølelse Avalokiteshvara, selv uten å vite noe av betydning (ettersom det er en) av mantra, og uten å vite noe om bodhisattva selv.

17 Beste ideer om buddhistisk meditasjon på Pinterest | Buddhismen ...

Bilde kreditt s-media-cache-ak0.pinimg.com.

Jeg anser det innenfor rammene av muligheten for at slike “overnaturlige” forklaringer av fordelene med mantraer er korrekt. Jeg husker å ha lest om to eksperimenter testing britisk biolog Rupert Sheldrake teori om “morphic felt.” I ett eksperiment briter og amerikanere fant det lettere å lære et ekte japansk barnerim enn en nyskrevet japansk dikt med samme rim struktur. I en annen, ble det lettere for en gruppe mennesker til å løse en visuell puslespill når andre mennesker (som de ikke var i kontakt med) hadde allerede løst problemet. Disse eksperimentene, og teorien de ble testet, er selvfølgelig vitenskapelig kontroversielt, men muligheten er fortsatt at et mønster eller ord kan en eller annen måte ha en direkte effekt på sinnet. Jeg er mer enn litt skeptisk til dette, men ikke stengt for ideen.

Andre, inkludert meg selv, mener at en utvikler assosiasjoner med mantraet som en chants det og begynner å lære mer om bodhisattva. Det er vanlig for folk å utvikle en tiltrekning til en bestemt figur, og de så ønsker selvsagt å vite mer om den aktuelle guddom. Mantraet blir assosiert med trekkene i figuren, og dermed blir en mental påminnelse om disse egenskapene. Tara mantra begynner da å fremkalle de kvaliteter aktiv medfølelse som Tara bærer.

Riktignok er det mulig å dra nytte av et mantra samtidig som de vet ingenting om det. Mange har funnet ut at svært raskt etter å ha tatt opp et mantra (kanskje første gang de sang en) de merke en endring i kvaliteten på deres erfaringer. Som et objekt for konsentrasjon – som alle andre – et mantra kan bidra til fortsatt sinnet. Mens du resitere et mantra høyt eller internt, er det en tendens til å være mindre mental skravling. Det er bare så mye “mental space” for å tenke å finne sted i, og hvis du tar opp noe av det indre rom med et mantra du skal gjøre mindre tenkning. Og siden mye av tenkningen vi gjør handler om ting vi begjærer, eller med ting vi er irritert av, deprimert om, eller bekymret, vi naturligvis begynne å kreve, bekymring, være sint, og være fortvilet mindre når vi er resitere et mantra. Selv om det er en parallell strøm av intern diskurs skjer på samme tid som mantra (og det kan skje at vi chanting og tenker på samme tid) chan skaper en følelse av kontinuitet i vår erfaring som kan vokse med praksis.

Mantraer kan hjelpe oss til å utvikle mindfulness. Lyden av mantra er en mental objekt, og betaler oppmerksomhet til lyden av mantraet kan være en form for meditasjon, akkurat som betaler oppmerksomhet til opplevelser av pusten er en meditasjon. Ved å bringe sinnet tilbake igjen og igjen til mantra (komme bort fra den slags multitasking hvor vi er “slags” chanting mantra samtidig tenke arbeid, relasjoner og shopping) sinnet kan bli mer helhetlig og mindre spredt. Vi blir mer oppmerksomme og tilstede.

Hvis vi ta hensyn til den korrekte uttalen av mantra (og jeg oppfordrer deg til å gjøre det) så det blir en annen måte å være bevisst – å sørge for at de lepper, munn, tunge, stemmebåndene, osv, er alle arbeider sammen i et meget nøyaktig måte. Å være bevisst på ens holdning og pust kan også her.

Og hvis du er chanting mantra høyt så kan du observere den fysiske vibrasjoner i kroppen. Selv om du chanting mantra mentalt, kan du være klar over hvilken effekt trening har på din kropp, sinn og følelser. Dette er alle en del av praksisen på mantraer som et objekt av mindfulness.

Mantraer som en andakt praksis

Ordet Mantra sies å bety “det som beskytter hjernen”, selv om en mer bokstavelig betydning basert på etymologien kan være “et instrument i sinnet.”

Mantra meditasjon eksisterte på den tiden av Buddha, men ble ikke praktisert av buddhister og ble nært knyttet til den gamle, Brahminical vediske religionen der offer og bønner til gudene ble ansett for å være en stor åndelig praksis. Det var ikke før mange århundrer etter Buddha, og med følge av Mahayana, som mantraer ble innlemmet i buddhistisk praksis.

Men det var mange “magiske chants” i tidlig buddhisme som selv ikke mantraer riktig ble ansett sentralt i buddhistisk meditasjon praksis. Disse inkluderte den berømte “sabbe satta sukhi hontu” (kan alle vesener være fornøyd) og mange lignende fraser som “sabbe satta gjen hontu” (kan alle vesener bo i fred “), og kanskje til og med chanting av de tre oppholdssted og av de påbud.

Disse sangene kan betraktes som paritta eller “vers som beskytter.” Det er en samling av disse i Pali Skriftene, inkludert gems som følgende:

“O Buddha, Hero, du er helt fri fra alt ondt. Min beundring for dig. Jeg har falt i nød. Vær du min tilflukt,”

“Det stiger den gylne hued en, den som har øyne, den som er eneste monark, den som lyser opp jorden. Jeg elsker deg, den gylne hued som lyser opp jorden. Jeg elsker deg, den gylne hued som lyser jorden. Beskyttet av deg vi lever i dag trygt og sikkert. “

Den siste av disse synes å være en bønn til solen som har vært på nytt som en hymne til Buddha (som ble sagt å være gull-hued, som hadde en visjon om Prajna, som lyser opp jorden med sin visdom, og hvis Dhamma (lære og praksis) gir beskyttelse mot lidelse.

Det var derfor en tidlig predisposisjon til å bruke chanting som en beskyttende praksis, og kanskje dette la grunnlaget for den senere inkorporering av mantraer i buddhismen.

Spesielt interessant i denne sammenheng er en del av Buddhas lære på Isigili, hvor han resiterer navnene på tidligere åndelige lærere:

Arittha, Uparittha, Tagarasikhi, Yasassi, Sudassana, Piyadassi opplyst. Gandhara, Pindola og Upasabha, Nitha, Tatha, Sutava, Bhavitatta. Sumbha, Subha, Methula, Atthama, og deretter Megha, Anigha, Sudatha er paccekabuddhas hvis ønske om å bli (re-levende) er ødelagt.

Listen fortsetter, og Buddha konkluderer: “Du må hilse disse store vismenn av grenseløs kraft som har gått utover alle vedlegg og oppnådd Parinibbana”

Etter mitt syn er det noe veldig mantra-aktig om chanting av navn på denne måten, spesielt siden de er ordnet i en poetisk måte, og i ideen om at vi skulle hilse vekket Ones ved å resitere navnene deres. Chanting navnet på en guddom i en andakt måten er selve essensen av mantra. Mantra chanting kan derfor være en andakt praksis der vi dyrke og uttrykke følelser av beundring, kjærlighet og takknemlighet til de som er videre på veien enn vi er.

23 oktober 2006

Så vidt jeg forstår ordet ‘o’ ble først kom ut fra det første menneske på denne jord. Han brukte å uttale dette som det kommer ut naturlig. Det neste ordet ‘m’ ble ytret som det også kommer etter at naturlig. Selv i dag når et barn begynner å snakke han eller hun uttale veldig naturlig ‘o’ og deretter ‘m’. Logikken sier at disse to ordene hadde skapt så mange magi på den tiden. Selv i dag når et barn tar fødsel han eller hun begynner å gråte og en skjult stemme kommer ut av det er ‘o’ og deretter etter noen måneder den andre første ordet som kommer ut av hvert barn er ‘m’. Det betyr å ringe moren om hjelp eller noe. Den ‘o’ andre naturlig betydning er den far eller innehaveren av hele universet, og ‘m’ betyr mor. Den første menneskelige vesen må ha ytret dette ordet, og Gud hadde startet vennlighet med sin makt. Gud betyr ikke her noen i en bestemt form den bare betyr at hele naturen. Hele naturen er vår mor. Denne symbolske ord på den tiden må ha gitt så mange strøm til ny skapning på denne jord som naturen var glad for at det er å lytte noen vioces fra sin skapning. Som i dag alle menneskelige aktiviteter er en del og pakke av naturen. De naturlige elementer hvis blander seg med renhet så god sjel på denne jord er født og at god sjel prøve å vise veien til gode gjerninger og til slutt sett på som en recarnation av Gud.

Det er en fin historie, selv om den første vokalen høres at babyer gjør er faktisk “aa”. Og “m” er en mer kompleks konsonant som kommer etter “b” og “d”.

Jeg er ingen lingvist, men min egen følelse av hvorfor “OM” er så viktig er at “o” synes å være den mest fysiske av vokaler. Når du gjør en vedvarende “o” lyd hele brystet vibrerer. Når du legger til en nasalized “m” til at “o” får du også vibrasjoner i hodet samt overtoner (produksjon av mer enn ett notat på en gang).

Jeg kan tenke meg at det å ha kroppen vibrere kan ha virket svært viktig i tidlig indisk kultur, og at overtoner vil også være svært viktig – når du gjør mer enn én lyd samtidig er det nesten som om du har laget noe “ut av denne verden “(dvs. overnaturlige).

Hvor kommer de ekstra lydene kommer fra, folk har kanskje lurt? Er det gudene gjør dem? Er de begynte med vår chanting?

Ordene i Tara mantra har betydninger knyttet til hennes kvaliteter. Om begynner mange mantraer, og representerer det usagte lyden av skapelsens opprinnelse. Navnet, Tara, betyr ren opprinnelige visdom eller Buddha bevissthet. Tuttare er makt til å gi frigjøring … fra ego-sinn. Ture betyr rask … ikke venter eller holde tilbake. Soha er en bønn lukking, liksom en “slik er det”.

re OM mantra. Hvis vi skulle følge reglene for sanskrit uttale da høres OM ville ikke involvere leppene i det hele tatt – tungen faller tilbake og re-dirigerer luft opp gjennom nesegangene. M brukes i romanisations av anusvāra gir feil inntrykk. (Bodhipakṣa: det er en nasalised / o / ikke en nasalised / m /). Ordet skal rime med den franske “bon” med leppene opprettholde den avrundede formen / o /. Når det er sagt det uttales med en / m / lyd på slutten selv i India.

Men hvis du høres en avrundet nasal vokal og opprettholde den, så du faktisk oppleve de fleste av de fysiske vibrasjoner i hodet ditt. Tunge blokker av luftstrømmen til munnen og lyden resonerer i sinus hulrom. Det er en interessant følelse. Saken om overtoner kan ha bidratt, men jeg har ikke sett det nevnt i litteraturen om mantra.

Spekulasjoner om betydningen av OM skjer i en tid da prestene begynte å eksperimentere med å gjøre sine offerritualer i fantasien snarere enn på en ekte brann – og dermed finne opp meditasjon! Hele fokus på bevissthet beveger seg fra den ytre verden – ilden, mat tilbud, og elementene – og inn i seg selv og fantasi. Ut av dette kom Sramana bevegelsen og deres tekster de Upanisadene som er der vi først lese om OM. BTW vi vet at Buddha hadde noen kjennskap til disse tekstene fordi han parodierer dem på en rekke anledninger. Men flere ganger i Palikanonen Buddha gjør det klart at han ikke legger mye butikk i Vedic mantra.

Om i begynnelsen av buddhistiske mantra er nesten helt abstrakt. Det kan bety ganske enkelt “dette er et mantra”; eller, som Xan antyder, kan det ta på stort sett alle symbolikk som buddhister kreve det til. Selv Xan din foreslåtte betydningen av Tara navn ikke er i det hele tatt relatert til sanskrit. Bokstavelig talt Tara betyr “stjerne”.

En stor del av det som er utgangspunktet overtro har bygget opp rundt mantra chanting som gjør prøver å forstå hva som skjer ganske vanskelig. Jeg liker Bodhipakṣa tilnærming. Jeg har nylig gjort et forsøk på å oppsummere hva som er en buddhistisk mantra på visiblemantra.org.

Takk for en annen gjennomtenkt og informativt innlegg.

Det synes å være noe variasjon i hvordan m uttales (som du påpeker i India er det en “m” på slutten).

En lærebok vi brukte i min Pali klasse, Gair og Karunatillake er “en ny kurs i lesing Pali”, sier følgende (side xvi):

Symbolet M er mer komplisert ved at det skjer på to steder i systemet vi bruker her: mellom vokaler og konsonanter, og også som nese i velar kolonnen. På slutten av et ord er det uttales som det ng på engelsk ‘synge’ (til phonetitican, er dette en lyd, representert som &# 331;) gt;. Innenfor et ord, forekommer det ikke alene mellom vokaler, men alltid umiddelbart før en konsonant. Det tar da av stillingen til den konsonant, og det er denne ‘kameleon’ karakter, sammen med det faktum at det er den eneste nasal forekommer ved slutten av et ord, som står delvis for sin behandling som en ‘ren nasal’ og således for sin spesielle plassering.

Enten de snakker om et skille som eksisterer i klassisk sanskrit, eller bare i Pali, eller bare i den moderne uttale er noe jeg ikke vet.

Når det gjelder overtoner og vibrasjoner, finner jeg at chan en “nasalized o” fører til uttalt vibrasjoner i brysthulen som jeg kan føles med hånden på brystkasse. Det er ikke ulikt stryke en purring katt. Noen ganger er jeg klar over følelsene bare svakt, men som jeg oppholder notatet de blir sterkere – antagelig jeg endre flyten av luft for å styrke vibrasjon.

Takk for link til artikkelen din, så vel. Det er mest interessant, og jeg er virkelig glad for å høre at du arbeider med din innsikt i mantraer og dele det med resten av oss. Hva en gave!

Jeg prøver meditasjon siden siste 30 dager etter å ha lest alle sidene av dette nettstedet. min prosessen er:
Jeg tar en lang pust og deretter synge OM MANE Padme HUM i ett åndedrag og deretter begynne
igjen med en lang pust. en chan tar omtrent 12 sekunder. Jeg holder øynene lukket.
i dag gjør jeg det i 10-12 minutter i strekk.

vennligst råd meg hva som bør være i tankene. burde jeg visualisere en mani & en lotus OR
bør jeg fokusere på midten av begge øyne eller skal jeg åpner øynene og fokusere på et bilde.

noe må huske på ellers går det her og der.

Jeg er veldig forvirret, vennligst råd.

Jeg har en vanlig hodepine problem, så kan du fortelle meg deretter.

Jeg har allerede delvis besvart dette spørsmålet når du spurte den tidligere (se her), men jeg innser at jeg kunne ha sagt mer.

Noen mennesker er veldig visuell og må ha et bilde å okkupere sinnet. Det høres ut som du kan være en av dem.

Hvis et bilde ikke oppstår spontant kanskje ville det faktisk være best hvis du engasjert visuelle fantasi ved å ringe et bilde til tankene.

Visualisering Avalokiteshvara ville være en naturlig ting å gjøre for å gi en visuell akkompagnement til mantra. Jeg vil foreslå å finne et bilde som tiltrekker deg og bruke tid på å se på det utenfor meditasjon. Du kan også få bildet foran deg mens du mediterer, og ser på det fra tid til annen.

I begynnelsen kan du finne deg selv prøver å gjengi det bildet akkurat, og det er en fornuftig første skritt. Noen av tiden i meditasjon du kunne se på bildet, og deretter kan du lukke øynene og se bildet internt. Dette er ikke alltid en enkel ting å gjøre, spesielt hvis vi prøver å “tegne” bildet bevisst i tankene. Vi trenger å slappe av og la bildet komme naturlig.

På lang sikt vil du bli slik praksis å puste liv i den forestilt bildet slik at det kommer mer spontant fra det ubevisste sinn (fra din egen Buddha-natur). Dette er noe som bare skjer når du fortsetter med praksisen.

Ett mål av mantra praksis er å bringe de kvaliteter Avalokiteshvara (eller den “gud” vi dvele ved) til å være i vår erfaring. Disse kvalitetene er der allerede i oss som venter på å bli vekket, og resitere mantra og visualisere guddommen gi en kanal for de kvaliteter til å komme ut av potensialet til virkelighet. Bildet som du gjengir i tankene dine (den du har sett på et postkort eller statue) blir en slags døråpning gjennom med lys av medfølelse og visdom kan skinne.

Når døren åpnes og lyset begynner ikke å dukke opp, vil bildet du har bevisst vært ringer til tankene bli erstattet av noe mer levende og levende – noe som føles mer som visitas av noe ukjent. Dette er ikke det samme som opplysning – det er en mye lavere scenen – men det er et betydelig skritt på veien.

Jeg håper dette er nyttig.

17 Beste ideer om buddhistisk meditasjon på Pinterest | Buddhismen ...

Bilde kreditt s-media-cache-ak0.pinimg.com.

Jeg litt og hjertelig uenig med Bodhipaksa på dette. Han kan ha rett til å foreslå at et visuelt bilde ville være nyttig, er det absolutt verdt å prøve.

Min tilnærming vil være å gå mer mot kroppen. Den fysiske handling fremføring innebærer en del av aktivitet i brystet, halsen og munningen. Kroppen fysisk resonerer å mantraer sunget høyt og dette kan inkluderes i bevisstheten når chanting. Spesielt kan det være fascinerende og fengslende å ta hensyn til den tunge og lepper når resitere et mantra – følge bevegelsene som hver stavelse er dannet og Voice. Betalende oppmerksomhet til de fysiske opplevelser av mantra, samt opplevelsen av å høre det vil bakken erfaring, bringe deg inn i kroppen din (som det sies). Min tenkning er at dette er en integrere praksis som mindfulness puste. Min gut reaksjon er at hvis det er forvirring, så gjør Samatha meditasjon, komme inn i kroppen din og dine følelser. Min forståelse av hva Bodhipaksa er noe som tyder er et skritt mot et mer innsikt sentrert praksis som absolutt har sin plass, men jobber i fantasien innebærer en overgang bort fra følte erfaring og til noe mer abstrakt – uten en forankring i samatha det kan være foruroligende. Dermed er bare min mening.

Hvis du bestemmer deg for du trenger visuelle bildet kan dere også prøve å visualisere bokstavene i mantra som du resiterer dem – jeg synes jeg må bremse ned for å gjøre dette, men det blir lettere. Dette er også en nyttig ferdighet hvis du tar opp Sadhana visualiseringer senere.

Hodepine er notorisk vanskelig å diagnostisere, men kanskje du er anspent? Betalende oppmerksomhet til den fysiske opplevelsen av chan kan kaste lys over dette – hva som skjer i kroppen din når du sang?

Best Wishes
Jayarava

Det er et godt poeng om kroppsbevissthet, faktisk. Vi kunne gå litt videre og foreslår å gjøre noen kroppsskanning som forberedelse til mantra chanting.

Jeg vet ikke helt enig i at “arbeider i fantasien innebærer en overgang bort fra følte opplevelse.” Visualisering er en veldig høyre hjerneaktivitet og kan være svært visceral – du må bare legge merke til hvor sterkt en drøm, dag-drøm, eller en visuell fantasi kan påvirke deg for å sette pris på hvor sterkt knyttet er våre følelser og vår fantasi. Min fantasi beveger meg ofte mer enn det virkelige liv gjør!

Men visualisering kan sikkert innebære en overgang bort fra opplevelsen av kroppen, og kanskje det er det du mente. Og slik at påminnelse om de fysiske aspektene av mantra chanting er svært velkommen.

Som en tosk til en annen snubler frem i mørket, holdiing lyset ut foran meg, vet jeg ikke bekymre deg for hvordan lyset fungerer … bare takknemlig at det fører mitt hjerte / sinn fremover på min sti. Og slik er det med mitt mantra. Zenshin

Når jeg tenker på hver religion. betydningen er gitt til ‘a’ eller “o”, i muslim er det allah da for kristne det er amen
og i hindu er det om. Selv barn snakker bokstaven aa før andre vokaler.
Men hvis u tror at for meditasjon Om nødvendig, kan jeg ikke forstå nødvendigheten. Jeg foreslår at alle som er interessert
i meditasjon for å bli kvitt psykiske spenninger, kan jeg opplyse at holde øynene lukket og prøver å gjøre ditt sinn tomt med å slippe
kontroll over alle deler av kroppen som en etter en .jeg er sikker på at du vil begynne å få plutselige lettelse. Måten alt skal være som youare
FORLATER KROPPEN. bare prøve en gang og være lykkelig
subhash desai

Så vidt jeg vet det “” om “er lyden når den første åndedrag er tatt av nyfødte. Og” hum”, det siste ordet i mantra av Avalokiteshvara, er den siste stemmen når sjelen forlater kroppen, dvs. døden. hele mantra er hele livssyklusen., og du bør ha det i bakhodet til ikke å glemme at du har en gang født, og du vil dø en dag. Dette er hva jeg lærte da jeg var et barn fra mongolske lamaer.
Det er også en mekling typen bare praktisere om, hum, dvs. pusten mekling. Du bør bekymring tankene på en lyd når du tar pusten og når du slipper pusten.

Så tror jeg at “om” er begynnelsen på alt.

Jeg tviler veldig mye at hvis du tok hundre upartiske observatører, enda en av dem ville tolke den første lyden av en nyfødt å være noe som “om”, eller den siste lyden av en døende person å være “hum”. Jeg finner denne type “undervisning” heller sørgelig. Er ikke vi som buddhister, forsøker å øve sannferdig tale? Og disse munkenes kommunikasjon ikke slår meg som å være i samsvar med virkeligheten. Jeg understreke jeg snakker om munkene og ikke om deg – du har gjort det klart du bare rapportere hva du har hørt …

Du sier “Mantra meditasjon eksisterte på den tiden av Buddha, men ble ikke praktisert av buddhister og ble nært knyttet til den gamle, Brahminical vediske religionen der offer og bønner til gudene ble ansett for å være en stor åndelig praksis.” – Ville bare påpeke at offeret / bønn, mens forfektet var ikke og langt fra det viktigste temaet i den vediske religionen. Det er allment og svært feilaktig tilskrevet slik. Du vil finne at meditasjon på selv er forfektet hele tiden i Vedaene / Upanishadene – mantra meditasjon oppstår herfra. Hver lyd har en betydning som svarer til en kroppsdel ​​/ chakra. Så meditere dermed kan låse opp en bestemt chakra. Til syvende og sist å hjelpe deg i din endelige slutten forsøk på å forstå deg selv.

Både Jain og buddhistiske skrifter er fulle av fordømmelser av Brahminic praksisen med dyreoffer. Jeg er redd det ser ut til å ha vært en fremtredende form for religiøse ritualer på den tiden.

Både jainismen og buddhismen har blitt ansett for å være instrumental i å dempe disse praksis.

Ettersom dette nyttig artikkel fra The Hindu forteller oss: “På en måte mens Brahminism ‘lyktes’ i forvisning buddhismen fra India, det måtte også transformere seg fra ‘dyreoffer, tilstand til en som kunne være i tråd med tiden. “

Jeg har nylig tatt opp mantra meditasjon etter å gi opp på det i mange år. Jeg har oppdaget at hvordan jeg puster er utrolig viktig for hvordan det påvirker meg. Jeg puster dypt inn gjennom nesen og si mantraet før jeg er andpusten. Jeg gjentar dette i ca førtiåtte åndedrag. Jeg synes det er veldig avslappende og avhengighetsskapende. Jeg så en video som bidro til å forklare det. Det sies noe om hvordan puster dypt i omtrent ti til tjue åndedrag stimulerer vagusnerven og aktiverer det parasympatiske nervesystem. Her er videoen hvis noen ønsker å se den. Det er bare et minutt og femten sekunder: http://abcnews.go.com/Health/video/relaxation-response-9362175

Jeg har vært meditere for siste 2-3 måneder, sitter jeg og resitere bare OM, jeg konsentrere seg om vibrasjoner og lyd som jeg gjør, er det ok å konsentrere seg om begge de tingene, jeg gjør det ikke med vilje, men det skjer er andre og det viktigste, jeg er død redd for å snakke i forsamlinger, jeg er en utmerket høyttaler når det kommer til en på en diskusjon eller med folk jeg kjenner, men når det kommer til å ta opp større publikum, begynner jeg å skjelve og mister pusten, fortalte noen meg at meditasjon kan hjelpe deg å overvinne denne frykten, så jeg begynte oM meditasjon, er det riktig type meditasjon for mine svakheter, hvis ja, trenger jeg å tenke noe mens meditere, hvis ikke, hva ville være den beste typen meditasjon som jeg kan følge, ville jeg virkelig be deg om å svare på dette, vil noen form for hjelp virkelig bli verdsatt. takk

Med fokus på lyd og vibrasjoner Om er en fin praksis. Jeg ser ikke noen praksis som å være komplett i seg selv, men jeg anbefaler alltid at folk praktiserer både oppmerksomhet på pust og miskunnhet meditasjon regelmessig. Begge disse praksis ville være nyttig med frykt for å snakke i offentligheten. Du kan også være lurt å prøve andre ting, though. For eksempel, Amy Cuddy, i hennes kjente TED talk. forklarer hvordan din holdning kan enten gi deg tillit eller skape frykt. Noen få minutter av stående i form av dominerende holdning at hun drøfter kan gjøre deg mye mer trygg.

På et tidspunkt var jeg veldig engstelig om undervisning, og en venn spurte meg om å forklare hva som var min verste frykt. Hvis en prat gikk veldig dårlig, hva ville det se ut? Jeg innså at min største frykt var at publikum skulle bli lei. Mitt mareritt scenario ville være hvis folk reiste seg og begynte å snakke med hverandre og vandrende rundt. Min venn foreslo at jeg gjør noe for å sørge for at publikum ble engasjert. For eksempel kan jeg starte en diskusjon ved å spørre publikum et spørsmål, og får sine svar. Jeg kunne pause under foredraget og gjøre det samme igjen. Veldig fort jeg mistet min frykt for offentlige taler. Det kan være at hvis du kan artikulere hva er din “mareritt scenario” for offentlige taler, kan du finne en måte å gi deg selv forsikring på samme måte som jeg gjorde.

Sourse vert: www.wildmind.org

  • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

  • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

  • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × one =