Tyra Banks vektøkning, fett og et bilde

Hvor godt du kjenner Har Tyra BanksSå hva er sannheten bak Tyra nylig vektøkning . Har det virkelig skje?

Er ryktene sanne? Har hun virkelig få 40 pounds? Har hun bryr seg uansett?

Det første tegnet på at noe var galt kom på et fly fra Australia.

Som Tyra Banks gikk ombord i flyet (hun hadde vært i Sydney gjøre en fotoseanse for en av hennes TV-programmer), “flyvertinne går som dette,” sier Banks, utagering noen eyeing henne fra topp til tå.

“Så sier hun:” Takk Gud, takk Gud! De er løgnere.” Banker pauser, opp øynene i vantro. “Jeg hadde ingen anelse hva kvinnen snakket om.”

Hun ville finne ut fort nok. Innen timer etter landing i L.A. Bankene ble Fielding telefoner fra venner og familie bekymret over rapporter om at hun nylig hadde fått 40 lbs. Sier hennes agent, Benny Medina: “De var disse samtalene som: ‘Baby, er alt i orden?

Hvis du få så mye vekt, trenger vi å snakke. ‘Etter først å le av bekymring ( “Jeg var liksom:’ Jeg bryr meg ikke, “), Banker befant seg ute av stand til å sove den natten. Og så hun gjorde det utallige unge gutter og super wannabes har gjort i alle år: hun startet opp sin datamaskin til Google Tyra Banks.

Men i stedet for å lete etter de hotteste bildene fra hennes grensesprengende modellkarriere, banker inngått ordene “Tyra fett.” Hva kom opp overrasket henne: “Tyra Porkchop” Link etter kobling av lite flatterende bilder som viser henne i ett stykke badedrakt på en Sydney stranden, under overskrifter som skrek, “Americas Next Top Waddle” og

Oppdagelsen koblet med rapporter som hevdet ledere på CW (som lufter Americas Next Top Model og i noen markeder, hennes syndikert talk show) hadde vært å presse henne til å slanke ned bedt Banker til, for første gang i et eksklusivt intervju, offentlig diskutere henne sårt summet-om vektøkning; hun er også dedikere en del av februar En episode av The Tyra Banks Show for å sette posten rett om hennes størrelse.

“Det var en merkelig ondskap og glade over at folk hadde da tenker det var det som kroppen min så ut,” sier Banker, 33, forklarer hennes beslutning om å snakke ut som hun går rundt innsjøen i L.A. Kenneth Hahn Park.

“Det var veldig sårende for meg.” Hun har også bekymret for effekten slike rapporter vil ha på sine fans. “Jeg får så mye post fra unge jenter som sier:” Jeg ser opp til deg, du er ikke like tynn som alle andre, tror jeg du er vakker”, sier Banks. “Så når de sier at kroppen min er ‘stygg’ og ‘ekkelt’, hva som gjør disse jentene føler?”

Som for hvordan bankene mener om sin egen 510- kroppen som sier hun er på 161 lbs. i disse dager, omtrent 30 lbs. tyngre enn da hun landet på forsiden av SI ‘s Swimsuit Issue i 1997-vel, svaret er en hvilken som helst kvinne kan forholde seg til.

“Jeg ønsker ikke å sitte foran deg og være såpe-boxy og falske og si:” Jeg elsker meg selv, jeg er vakker, det er flott”, sier Banks. “Jeg føler meg fortsatt varmt, men hver dag er forskjellig. Det er da jeg satt på jeans som pleide å passe et år siden, og ikke passer nå og gi meg muffin toppen, er at når jeg sier:” Damn!”

Med andre ord, ja: Hun har lagt på vekt, men ikke på langt nær så mye som de siste tabloide historier foreslått. (Bankene mener pix ble knipset på en lite flatterende vinkel.)
“Hun har en veldig kvinnelig, fantastisk kropp som går opp og ned”, sier hennes gode venn Heidi Klum.

Faktisk sier Banker som siden hun trakk seg tilbake fra modellering i 2005, har antallet på skalaen svingt fra 148 lbs. til 162 lbs. avhengig av hvor godt hun tar vare på seg selv. “Jeg føler meg mer komfortabel når jeg er lysere jeg sover bedre, jeg snorker mindre, jeg har mer utholdenhet når jeg trener, armene mine ser bedre,” innrømmer hun.

“Men jeg har ikke lyst til å virkelig holde det opp. Da jeg var modellering, husker jeg ett år i Milano, Veronica Webb og Karen Alexander ville være å gå til gym hver eneste dag i løpet av samlingene. Jeg var liksom:” wow, jeg vil ha det. ‘ Jeg skulle ønske jeg hadde som disiplin. “

Men hun spiller ingen-ikke da, ikke nå, noe som bidrar til å forklare hvorfor hun ikke er freaking ut om å måtte bære størrelse 32-midje jeans eller om “fettet roll” hun hevder å ha på ryggen. (Hennes største kilden til figuren angst er hennes størrelse-DD bryster, som hun sier at det er vanskelig å finne klær som passer: “Jeg ville elske for dem å være en størrelse og en halv mindre”)

Faktisk, med forbløffende åpenhet som har bidratt til å gjøre The Tyra Banks Show en hit-og landet sitt på tid og Forbes magasiner lister over de mest innflytelsesrike kjendiser-Banks har resignert seg til å sette på ‘ca 5 lbs. Et år,’ hun sier, et tempo som ville ha henne nærmer seg 200-lb. mark etter alder 40.

Selv at utsiktene ikke ser ut til å riste henne. “Jeg vil ikke bli jubel og glede, tenker jeg er den mest hot ting i verden,” sier hun. “Men det kommer til å drepe meg og være slutten av verden? Nei.”

Dersom bankene virker uvanlig akseptere av hennes kropp-spesielt for en kvinne som har gjort en levende i en bransje kjent for prising tynnhet fremfor alt-det er delvis fordi hun har vært å gjøre med vektproblemer hele livet.

Å vokse opp i Inglewood, California. Bankene skutt opp til 5’10 “høy og bare 110 lbs. Under hennes oppvekst, spørre skole å erte henne ved å kalle henne” etiopiske. “

Tyra Banks vektøkning? »Min Relax Place

Bilde kreditt www.myrelaxplace.com.

Selv i dag, sier Banker som den “laveste punktet i mitt liv” var da jeg som ung tenåring, en venn kom over spør for henne, og hennes mor, Carolyn London, svarte: “Å, er hennes radmager rumpe i soverommet hennes. ” Tilbakekalling London, 58: “Hun hørte det og brøt jeg hadde ingen anelse om at hun følte seg så usikker på hennes fysiske utseende ..”

Disse usikkerhet ville continue- om enn i en annen form-løpet hennes modellkarriere. I en alder av 18, banker ledet til Paris og landet en high-fashion show etter hverandre.

(Interessant nok, med en kroppsmasseindeks, eller BMI, på bare 16,2 på den tiden, Tyra Banks i 1992 ville ikke være kvalifisert til å modellere i dag i Madrid, hvor moteindustrien hersket i fjor høst at dets rullebane modeller må ha en BMI på 18 eller høyere).

Tilbake da, “Jeg var naturlig tynn og aldri måtte bekymre deg,” sier Banks, som i en alder av 20, signert med Covergirl, blir en av bare en håndfull av afrikansk-amerikanske kvinner til å lande en ettertraktet kosmetikk kontrakt.

Så begynte Banks kropp å endre. “Hun var ikke feit, hun var svingete,” sier moren, som klarte Banks sin karriere på den tiden. Det er ikke hvordan moteindustrien så det; Banker minnes at hennes modellbyrå skrives ut for henne en liste over designere med overskriften: “Vil ikke boken Tyra grunn av hoftene.”

En spesielt smertefullt øyeblikk kom da, under en passende for et show i Milano, hun hørte to syersker kaller henne “grasso” (fett). “Jeg var 126 lbs. På den tiden!” sier hun. “Hvis noen designer sa det, ville det vondt-men det gjorde vondt enda mer fordi mors kvinner sier det.”

Bankene svarte med å prøve å holde seg til en diett av salat med kylling-, men hun kunne ikke gjøre det: “jeg skulle mot mine naturlige vaner, og maten ikke tilfredsstiller meg det føltes ikke riktig ..” Hun visste at hun ble retusjert (som de fleste motebilder, for å være rettferdig) å bringe henne i tråd med bransjens standarder for skjønnhet.

Ved fylte 22, “byrået ville ha henne til å miste 10 lbs.”, Forteller London, en kreativ konsulent for Bankss talkshow, som er skilt fra sin far, Donald Banks, 59, en datamaskin konsulent. “Jeg satt der og sa:” Har du mistet ditt sinn?”

Mor og datter gikk for å ha en hjerte-til-hjerte over litt pizza i Milano. “I løpet av den måltid, begynte vi å tenke,” London sier.

“Jeg [hadde] sittet backstage under moteshow, og jeg ville se unge jenter med hip bein som stakk så langt det gjorde meg lurer på om det var smertefullt. Før jeg la henne gå den veien, sa jeg: ‘La oss jobbe med det du har fått. “

I 1995 gikk Bankene hjem til L.A. hvor hun ba henne agent for å prøve å bestille stillinger der en favn og hofter ble sett på som en ressurs, for eksempel badedrakt problemet Sports Illustrated og Victorias Secret.

Adressering high fashion verden som om det var en kjæreste som gjort henne feil, Banker sier, “sa jeg,« Child. Du forteller meg at jeg for stor? Jeg kommer til den kommersielle siden.”

Smart trekk. Bankene ble SI ‘s første afro-amerikanske cover girl; hun også plukket opp filmroller i Higher Learning og Coyote Ugly og underveis flyttet mye av Miracle Bras.

“Da hun gikk ned [Victorias Secret] rullebane, hun var større enn alle de andre jentene, men hvis du spurte noen som sin favoritt var, var det alltid Tyra, fordi hun er svingete,” sier Klum. “Hun gjemte kroppsdeler hun ikke ønsker å vise, og hun vugget det.”

Tyra Banks Reagerer vekt Kritikere - CBS News

Bilde kreditt cbsnews1.cbsistatic.com.

Som fortsetter å være hennes plan. Bevæpnet med en rekke antrekk med midje-cinching, korsett-stil belter, har Bankene funnet en måte å komfortabelt spille opp sine kurver på hennes TV-show. “Brystene mine blir større etter hvert som jeg får mer vekt,” sier hun, “så hvis jeg løstsittende klær, ser det også unshapely. Du spør,” Hvor er kroppen?”

Men hva med at Internet skravling lurer på om bankene har den riktige formen for kroppen å være å gi ut råd til aspirerende modeller på showet hennes? Bankene er helt avvisende. “Du må være tynn for å være en modell-jeg trenger ikke å leve opp til den modellen standard lenger.”

CW underholdning president Dawn Ostroff enig. “Det er helt latterlig,” sier hun. “Ingen kan si at hun har til å se en bestemt måte å låne hennes erfaring.”

Ostroff legger til at-i motsetning til en rapport som dukket opp på et medie sladder nettsted hevder en CW produsent hadde sagt, “Tyra fortsatt ser bra ut, men hun er satt på nær 50 lbs. Siden starter sitt talkshow … Det kan være en reelt problem “-den nettverket har” aldri “bedt Bankene å gå ned i vekt.

Som ikke er å si at bankene ikke gjøre litt prep arbeid i 2005 før hennes siste trav nedover VS rullebanen. “Jeg kuttet ned på karbohydrater for en måned,” sier hun.

Ingen fan av krasje dietter ( “Jeg vet hvordan kosthold, tips og triks for å miste vekt raskt-jeg har vært rundt modeller halve livet mitt!” Hun påpeker), sier Banks hun fokuserer på hennes helse i disse dager, med blandede grad av suksess.

Selv om hun prøver å komme i en time med cardio hver dag, har hun ikke arbeide med en personlig trener og sier at trening er “å slappe av,” heller enn å miste vekt. Hun innrømmer også, “Jeg er ikke den sunneste eater, jeg vet at det jeg spiser og hvor jeg bor, det alle viser ..”

Det bare ser ut til å virke i hennes favør. Hennes talkshow går nå inn i sin andre sesong, noen i bransjen ser henne som arving til hennes idol Oprah Winfrey-og den siste sesongen av Top Model levert sine sterkeste karakterer noensinne. (Model ‘s åttende sesongen begynner februar 28.)

Faktisk viser det seg at ved å legge litt padding, har Banks forretningskvinne tjent en bit av troverdighet. “[TV execs] tror det er bedre når jeg er på 155 lbs.-på 145, de føler jeg ikke er så relatable”, forklarer hun.

Nå hvis bare hun kunne finne en mann å føle det samme. Til tross for et par høyprofilerte romanser-hennes tidligere elsker inkluderer regissøren John Singleton og NBA-stjernen Chris Webber-Banks sier hennes siste dato har hatt en hard tid å takle sin karriere.

“De må forstå timeplanen min-jeg er en veldig travel kvinne!” En annen hindring: akseptere at bankene de ser på TV-du vet, den med “hår vever og falske øyevipper” -er ikke bankene vil de få hjemme.

“De ønsker å date meg, så etter en stund du våkner opp og de er liksom:” Hva er dette?” Hun sier. “Dette er en kreasjon laget mitt satt sammen. Det er min største usikkerhet.”

Men ikke, ønsker hun å gjøre det klart, det tall på skalaen. “Jeg har gjort millioner av dollar med kroppen jeg har, så hvor er smerte i det?” sier hun.

“Hvis jeg var i smerter, ville jeg ha dieted. Smerten er ikke der-smertene er noen skriver ut et bilde av meg og sparer de [forferdelige] ting.”

Dessuten er Bankene har mye mer moro i disse dager å spise pannekaker av en venn plate på IHOP enn å prøve å passe inn i designer utvalgsstørrelser.

Selvfølgelig, hvis noen ville komme opp med et mirakel kur for cellulitter, hun er ikke over å innrømme at hun ville være først i køen. “Jeg tror alle kvinner,” sier hun, “ønsker å gjøre noe med sine cellulitter!”

Sourse vert: ifitandhealthy.com

  • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

  • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

  • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

Tyra Banks – Extreme Dieting


kommentarer:

Amber Rose: Hun er en vakker jente ..

Hakan ErJeg ville gjerne donere min excesive fett til henne.

lee H: Dooo da doo dddoo PUSSY! daaaa ddoo ddodo Dadd ooo 

HannahJeg liker ikke dette. de bruker denne jenta spiseforstyrrelse som en slags opptog.

Lesliam Uricoechea: Pussy O_O DODODODO WTF

LadyPennyroyalHvordan havnet jeg her fra dokumentarer om seriemordere …?

Efalonda: Lifegoals

zere Cheerias: Wow hun er så vakker! O.o at hennes skinnyness isnt svært attraktive, men god damn hun er beauty … Jeg er sikker på at hun har sine grunner for å være på den måten …

maria Chipande: Denne jenta er så søt og ydmyk !! Jeg håper hun gjør det bra

karla NovaHvem fungerer med bare 150 calories😧

noura rawanTil fett

christopher Spinney: Det er ingen grunn til å diett hvis du veier 85 # s … Jeg tenker på å prøve denne dietten selv …

Victoria V (V): Hun ser ut som hun er 45 kilo.

david Campbell: Ah ja thx

thestoriesthatlast: Woah Jeg er i samme høyde som henne, og jeg betraktet små, men selv jeg vekt som 25 flere pounds!

fanny Polmar: Det er som hun bruker denne jenta spiseforstyrrelse, for noen form for underholdning. Det disgusts meg virkelig. Du kan se at hun tydeligvis ikke egentlig ønsker å være der … men uansett. I dunno

Adzikiya Nisa: GW iklas seikhlas ikhlasnya ngasih lemak gw

Sezk Ddes: Ja, hun ser bra, hun virkelig gjør ………. som et skjelett, lulz.

NÅ panicing: Omg hun veier mindre enn jeg gjør, og jeg er 12

hva hva: Det ikke barna ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 4 =