Topp 10 beste dufter for kvinner

Topp 10 All-Time Best parfymer for kvinner | herinterest.com ...

Bilde kreditt s-media-cache-ak0.pinimg.com.

Topp 10 beste parfymer for kvinner

Iført en parfyme forbedrer din personlighet på en god måte. Det finnes mange flotte parfymer og dufter for kvinner til å bære at det blir veldig vanskelig å velge mellom dem. Derfor bestemte jeg meg for å lage denne topp 10 liste om de beste parfymer og dufter for kvinner. Velge en parfyme som passer din personlighet og smaker er viktig for enhver kvinne. Mange kjente designer parfymer som Coco Chanel, D&G, etc. er tilgjengelig i markedet for kvinner å velge mellom. Når så mange flotte parfymer er tilgjengelige, og når du må bruke nok penger til å kjøpe parfyme, må du få den perfekte parfyme. Også er det mange menn der ute som ønsker å gave noen en kvinnes parfyme, men vet ikke hvilken som er best. For alle slike mennesker, har jeg laget denne listen over de 10 Beste dufter for kvinner er som følger:

10. Tommy jente

For å starte denne topp 10 listen, har vi Tommy Girl av Tommy Hilfiger. Veldig kjent og godt kjent, er Tommy jente en av de beste parfyme der ute. Duften er sprø og frisk, og det kan bæres på uformelle anledninger. Dette parfyme er perfekt for unge voksne, selv om prisen er litt på den høye siden.

9. D & G Light Blue

D & G Light Blue

Dufter på LaPerfumeriaOnline.com

Bilde kreditt laperfumeriaonline.com.

Fra huset til Dolce og Gabbana, en av de mest prestisjetunge designerhusene i verden, har vi D&G Light Blue parfyme for kvinner. Innført i 2001, og suksessen som førte til D&G slippe en menns versjon av parfyme, denne fruktig parfyme har en veldig moderne aroma og er perfekt for dagens moderne kvinner. Duften notater omfatter frukt dominerende eple, rose, musk og sjasmin. Duften livet er også ganske bra på rundt 10 timer.

8. besettelse

Calvin Klein Obsession er en av de godt kjente parfymer i verden. Lansert i 1985, har dette elegante duften vært en favoritt av mange kvinner i løpet av årene. Duften notater er hovedsakelig sitrus, vanilje, musk og orientalsk krydder. Dette parfyme er en av de beste i verden, og er perfekt for alle. Prisen er også bra i henhold til sine funksjoner og duft livet er rundt 8 til 10 timer.

7. Romance fra Ralph Lauren

Romance fra Ralph Lauren

Romance fra Ralph Lauren er perfekt for unge kvinner under 30. Dette varme og woodsy parfyme ble utgitt i 1999 og ble en umiddelbar suksess. Duften styrke er moderat og siste ca 5 timer. Men duften er unik, noe som er grunnen til at det er et populært valg for mange unge kvinner.

6. Chanel No.19

Coco Chanel er en av de ledende kvinners parfyme beslutningstakere og er svært populære. Chanel No.19 er en av hennes unike parfymer. Lansert i 1971, er dette floral duft perfekt for hverdagsbruk. Dette parfyme er best for modne kvinner. Duften er luksuriøst og rik på blomster dufter. Duften tiden er rundt 7 til 10 timer.

5. Euphoria av CK

En annen stor parfyme av Clavin Klein, Euphoria ble en umiddelbar suksess når den slippes i 2005. Med passasjen av tid, har dette kvinner parfyme vokst mer og mer populært, og er en favoritt for mange kvinner. Duften notater er amber, tre, lotus og orkidé.

4. Flowerbomb

Flowebomb av Viktor og Rolf er en unik kvinner parfyme som ble utgitt i 2005. Dette moderne parfyme er oppkalt etter sin funksjon. Dette er et sterkt duftende parfyme og rik med pepper rose duft, som fyller omgivelsene umiddelbart. Ikke alle kvinner kan bære av denne bemerkelsesverdige parfyme. Dette parfyme er best for trygg og kraftige kvinner.

3. Coco Noir

2. Coco Mademoiselle

Hva kan du si om Coco Mademoiselle av Coco Chanel. Dette er en perle av en parfyme. Lansert i 2001, ble parfyme en umiddelbar hit blant den yngre generasjonen. Dette parfyme bevist at Chanel er den største kvinner parfyme designer i verden. Duften notater omfatter appelsin, bergamot, mandarin, rose, jasmin, vanilje og musk, noe som gjør dette til en unik duft for kvinner. Skuespiller Keira Knightley er den nåværende talskvinne for denne parfyme. Kate Moss var den forrige talsperson. Dette er en må ha parfyme for kvinner i alle aldre.

1. Chanel No.5

Endelig den beste parfyme for kvinner, og nummer én i topp ti listen er Chanel No.5 av Coco Chanel. Dette er en all-time klassisk parfyme som ble utgitt i 1921 og etablerte Coco Chanel som en av de fineste parfyme designerne i verden. Duften er blomstrende og duften styrke er også bra på rundt 6 til 10 timer. Parfyme var favoritt av Hollywood-ikonet, Marilyn Manson, hvis uttrykket “Meg og min Chanel No.5- laget parfyme veldig kjent og populær. Chanel No.5 er fortsatt en av de mest ettertraktede parfymer i verden, og med rette er nummer én i denne topp 10 liste over de beste parfymer for women.Let meg vite hva du synes om listen, og hvis du har noen gode parfymer å dele med leserne, kan du skrive dem i kommentarfeltet.

Sourse vert: toptenplus.com

  • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

  • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

  • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

Topp 10 beste parfymer for kvinner 2016


kommentarer:

dana Oira: Sørg for en topp 10 videoer for parfymer som menn elsker på kvinner!

gjennomsnittlig vanlige mennesker: Drikk hver gang venstre fyr si absolutt! lol

tim Wong: Jeg skal være 100% ærlig her … Jeg virkelig hater YSL Opium. Det er bare for sterk for meg og gir meg hodepine 🙁 lukter altfor generisk til

Gerardo Perez-SuttonJeg gjetter de fleste jenter ikke vet dette, men gutta som lukter parfyme når du er ikke rundt like mye som du liker å lukte en fyrene cologne på puta når hes ikke rundt

TiffsbeautymarkHva om Armani Si? Det er en av mine favoritter. Har du luktet det?

Karol Fairy: Alien, Thierry Mugler. Hvordan tror du?

CJULES1812Hvorfor ble svart Opium slått mer enn noe annet, men det var nummer én?

Edig Melchior: Sexy Girls = Svart Opium

GirlfromAvalon Oo: Omg deres aksent er så sterk! Hvor thet fra? Tyskland?

nur fadli: Jeremy, hva om Coco Chanel Mademoiselle (EDTEDP)?

Aruj RanaJeg kunne se u like hele dagen lang

Plus +: Jeremy! Hvis du ser etter den beste kvinnelige parfyme = ViktorRolf Flowerbomb! sjekk denne!

kirsebær parenas: Hallo Jeremy kan du også gjøre top10 vår / sommer duft ..;) som ville være kjempeflott !! suksess !!

jim R: Dammit Jeremy! Dere to er så jævla bra ser at det er vanskelig å ta deg seriøst … lol! Så igjen, er denne videoen for damene, antar jeg.

maria Petrova: Nice liste, men her er den måten jeg får parfymer billigste mulige … Jeg får topp designer dufter, levert for $ 14.95: D På den måten jeg kjøpe hver måned en annen …

Me Shell: Hvorfor tar det to menn og hvorfor kvinner trenger å vite hva menn ønsker at de skal ha /?

Jo Montanee: Dere er så sjarmerende. Men Tresor, Opium, Poison …… Oh no! Noe utdatert.

sophia Theologou: Vær så snill, gjøre noen flere videoer om kvinners dufter, som å teste dufter til menn og womern og stemme på dem, som de du har gjort med menn dufter. Jeg prøver å finne hvilken duft passer meg best. Jeg liker smak i parfyme!

mia Mueller: Dolce gabbana lys blå er min absolutte favoritt parfyme, jeg får sååå mange komplimenter på det, det er så unikt og bare en vakker duft

Lost in Space: Jeg er seriøst opptatt av fragances, og med disse to latterlig attraktive menn snakker om en av mine favoritt emner helt gjorde dagen min. Freaking sprøtt hvor varmt dere er, er det også vanskelig å konsentrere seg!

Posted in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + 12 =