Spotting Emosjonell Manipulasjon

17 Beste ideer om manipulatorer på Pinterest | Sosiopat ...

Bilde kreditt s-media-cache-ak0.pinimg.com.

Sandra L. Brown, MA og Dr. Liane Leedom, MD, forfatterne innen
psykopati skriver en bok om kvinner som elsker psykopater og søker kvinner som er villige til
anonymt fortelle sine historier, svare på en undersøkelse med spørsmål om forholdet dynamikk, og være villig til å ta et temperament vurdering.

Hvis du har vært i et forhold (fortrinnsvis med en diagnostisert asosial, sosiopat, psykopat eller en med psykopatiske tendenser) kan du kontakte oss på: HowToSpot (at) yahoo.com.

Materialer vil bli sendt til deg. Takk.

Spotting Emosjonelle Manipulation- 8 måter

Bilde kreditt www.mdjunction.com.

Mask of Sanity av Hervey Cleckley PDF – bok nedlasting GRATIS!

"Stanley," et kapittel fra Hervey M. Cleckley klassiske studie av psykopater, The Mask of Sanity

Åtte måter å få øye Emosjonell Manipulasjon

Emosjonell Manipulasjon er også "Covert Aggresjon." se: "Psykopater: Ulver i fåreklær" Her er en liste tilpasset fra en artikkel av Fiona McColl

 1. Det er ingen bruk i å prøve å være ærlig med en følelsesmessig manipulator. Du gjør en uttalelse, og det vil bli snudd. Eksempel: Jeg er virkelig sint at du har glemt bursdagen min. Response – "Det gjør meg trist at du tror jeg ville glemme bursdagen din, jeg skulle ha fortalt deg om stor personlig belastning jeg møter i øyeblikket – men du ser jeg gjorde’t ønsker å plage deg. Du har rett jeg skulle ha brukt all denne smerten (don’t bli overrasket over å se ekte tårer på dette punktet) til side og fokusert på bursdagen din. Unnskyld." Selv når du hører ordene du får creeped ut sensasjon at de egentlig ikke mener de er lei i det hele tatt – men siden de’har sagt de ordene du’re ganske mye igjen med ingenting mer å si. Enten det, eller du plutselig befinner deg barnevakt deres angst. Under alle omstendigheter hvis du føler denne vinkelen blir spilt – don’t kapitulere! Bryr seg ikke take – aksepterer ikke en unnskyldning som føles som tull. Hvis det føles som tull – det er nok. Regel nummer én – hvis du arbeider med en emosjonell utpresser stole på mage. Stol på sansene. Når en følelsesmessig manipulator finner en vellykket manøver – det’s lagt til deres trefflisten, og du’vil bli matet en jevn diett av denne dritten.
 • En emosjonell manipulator er bildet av en villig hjelper. Hvis du spør dem om å gjøre noe de vil nesten alltid enige – det er hvis de gjorde’t frivillig til å gjøre det først. Så når du sier, "ok takk" – de gjør en haug med tunge sukk, eller andre ikke verbale tegn som lar deg vite de don’t virkelig ønsker å gjøre hva sa ting skjer for å være. Når du forteller dem det spiller’t virke som de ønsker å gjøre hva – de vil snu det rundt og prøve å gjøre det virke som selvfølgelig de ville og hvor urimelig du er. Dette er en form for sprø making – som er noe emosjonelle manipulatorer er veldig flinke til. Regel nummer to – Hvis en følelsesmessig manipulator sa ja – gjør dem ansvarlig for det. Ikke kjøp inn i sukker og raffinert – om de ikke’t ønsker å gjøre det – gjøre dem fortelle deg det opp foran – eller bare sette på walk-mann hodetelefoner og kjøre et bad og la dem til deres teater.
 • Crazy making – sier en ting og senere sikre deg at de ikke si det. Hvis du finner deg selv i et forhold hvor du figuren du bør begynne å holde en logg over hva’s blitt sagt fordi du begynner å stille spørsmål ved din egen tilregnelighet -Du opplever følelsesmessig manipulasjon. En emosjonell manipulator er en ekspert i å snu ting rundt, rasjonalisering, begrunner og forklarer ting unna. De kan ligge så jevnt at du kan sitte å se på svart og de’ll kaller det hvit – og argumenterer så overbevisende at du begynner å tvile på svært sanser. Over en periode dette er så snikende og undergraver det kan bokstavelig talt endre din oppfatning av virkeligheten. ADVARSEL: Emosjonell Manipulasjon er veldig farlig! Det er svært urovekkende for en følelsesmessig manipulator hvis du begynner å bære en pute av papir og en penn og gjøre notater under samtaler. Føl deg fri til å la dem vite at du bare føler deg så "glemsom" disse dager som du ønsker å spille inn sine ord for ettertiden’s skyld. Den damndest ting om dette er at du trenger å gjøre noe slikt er et klart eksempel på hvorfor du bør seriøst tenker på å fjerne deg fra serien i første omgang. Hvis du’re toting en bærbar PC for å beskytte deg selv – det ol’ bullshit meter skal blinke stødig nå!
 • Skyldfølelse. Emosjonelle manipulatorer er gode skyldselgerne. De kan få deg til å føle deg skyldig for å snakke opp eller ikke å snakke opp, for å være følelsesmessig eller ikke være følelsesmessig nok, for å gi og omsorg, eller for ikke å gi og omsorg nok. Noen ting er rettferdig spill og åpen for skyld med en følelsesmessig manipulator. Emosjonelle manipulatorer sjelden uttrykke sine behov eller ønsker åpenlyst – de får det de ønsker gjennom emosjonell manipulasjon. Skyld er ikke den eneste form for dette, men det er en potent en. De fleste av oss er ganske betinget å gjøre det som er nødvendig for å redusere våre følelser av skyld. En annen kraftig følelse som brukes er sympati. En emosjonell manipulator er en stor offer. De inspirerer en dyp følelse av å måtte støtte, omsorg for og pleie. Emosjonelle manipulatorer sjelden kjempe sine egne kamper eller gjøre sine egne skitne arbeidet. Den gale ting er at når du gjør det for dem (som de aldri vil spørre direkte for), kan de bare snu og si at de sikkert gjorde’t vil eller forventer at du skal gjøre noe! Prøv å gjøre et poeng av ikke å kjempe andre mennesker’s kamper, eller gjøre sitt skitne arbeidet for dem. En stor linje er "Jeg har stor tillit til din evne til å arbeide ut dette på egen hånd" – sjekk ut svaret og noter bullshit meter igjen.
 • Emosjonelle manipulatorer kjempe skitne. de don’t avtale med ting direkte. De vil snakke rundt bak ryggen din og til slutt sette andre i posisjon til å fortelle deg hva de ikke ville si seg selv. De er passive aggressive, noe som betyr at de finner subtile måter å fortelle deg at de ikke er fornøyd lite campingbiler. de’ll fortelle deg hva de tror du vil høre, og deretter gjøre en haug med jerk off dritt å undergrave det. eksempel: "Selvfølgelig ønsker jeg deg å gå tilbake til skolen honning og du vet jeg’vil støtte deg." Da eksamen kveld du sitter ved bordet og poker venner dukker opp, barna roper på T.V. sprengning og hunden må gå – alt mens "Sweetie" sitter på ræva å se på deg uforstående. Tør du ringe dem på slik oppførsel du er sannsynlig å høre, "godt du kan’t forventer liv å bare slutte fordi du har en eksamen kan du honning?" Rop, skrik eller struper ‘em – bare den siste vil ha noen langsiktige fordeler, og det’vil trolig trekke baken i fengsel.
 • Hvis du har en hodepine en følelsesmessig manipulator vil ha en hjernesvulst! Uansett hva din situasjon er den emosjonelle manipulator har trolig vært der eller er der nå – men bare ti ganger verre. det’er vanskelig etter en viss tid til å føle seg følelsesmessig knyttet til en følelsesmessig manipulator fordi de har en måte å de-rekkverk samtaler og setter søkelyset tilbake på seg selv. Hvis du kaller dem på denne oppførselen vil de trolig bli dypt sårede eller svært lune og ringe deg egoistisk – eller hevder at det er du som er alltid i søkelyset. Saken er at selv tho du vet dette ikke er tilfelle du sitter igjen med den umulige oppgaven å bevise det. Don’bry – stole på mage og gå bort!
 • Emosjonelle manipulatorer liksom ha muligheten til å påvirke den emosjonelle klimaet i de rundt dem. Når en følelsesmessig manipulator er trist eller sint svært rom Thrums med det – det bringer en dyp instinktive reaksjon å finne someway å utjevne emosjonelle klimaet og den raskeste ruten er ved å gjøre den emosjonelle manipulator føle seg bedre – fikse alt som er ødelagt for dem. Stick med denne typen taper for lenge, og du vil være så innviklet og co-avhengige vil du glemme at du selv har behov – for ikke å snakke om at du har like mye rett til å ha dine behov møtt.
 • Emosjonelle manipulatorer har ingen følelse av ansvarlighet. De tar ikke ansvar for seg selv eller sin atferd – det er alltid om hva alle andre har "ferdig til dem". En av de enkleste måtene å få øye på en følelsesmessig manipulator er at de ofte forsøke å etablere intimitet gjennom tidlig deling av dypt personlig informasjon som er generelt av den "hook-du-i-og-gjør-du-synd-på-meg" variasjon. I første omgang kan du oppfatter denne type person som svært sensitive, følelsesmessig åpen og kanskje litt sårbare. Tro meg når jeg sier at en følelsesmessig manipulator er omtrent like sårbare som en rabiat pit bull, og det vil alltid være et problem eller en krise for å overvinne.
 • Eiere og utgivere av disse sidene vil si at det materialet som presenteres her er et produkt av vår forskning og eksperimentering i Superluminal Communication. Vi inviterer leseren til å ta del i vår søken etter sannhet ved å lese med en åpen, men skeptisk sinn. Vi oppfordrer ikke "tilhenger-ism" nor "Sann tro." Vi oppfordrer de som søker på kunnskap og bevissthet i alle felt av bestrebelser som den beste måten å være i stand til å skjelne løgn fra sannhet. Det eneste vi kan fortelle leseren er dette: vi jobber veldig hardt, mange timer om dagen, og har gjort det i mange år, for å oppdage "bunnlinjen" av vår eksistens på jorden. Det er vårt kall, vår søken, vår jobb. Vi søker kontinuerlig å validere og / eller avgrense hva vi forstår å være enten mulig eller sannsynlig eller begge deler. Vi gjør dette i oppriktig håp om at hele menneskeheten vil være til nytte, om ikke nå, så på et tidspunkt i en av våre sannsynlige framtid.

  Du er besøkende nummer 551 744 siden [TextCounter Fatal Feil: Klarte ikke Trinnvis Counter].

  Sourse vert: www.cassiopaea.com

  • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

  • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

  • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

  3 Warning Signs You # 39; re arbeider med en manipulator


  kommentarer:

  Snowshads SNowstromOg du tror du tilgi manipulatorer i familien. De vil bare gjøre det igjen neste dag fra en annen vinkel. Det er avhengighet.

  wayne Pret: Elsker disse videoene. Kort likevel full av informasjon og hjelp

  gnomehunting: Du sier ‘Hold deg unna disse typer mennesker:’ Hva om denne personen skjer for å være din eldre søster og hun bor sammen med deg?

  nebulae10: Jeg trykker slette for thes slags løkke folk ..

  I. M.: Elendig folk har blitt misbrukt, redusert, fornærmet, sabotert og ydmyket av bøller. I stedet for å velge den modige og respektfull respons å slå tilbake mot sine mobbere, sure folk er feige så redd for sine mobbere, at de faktisk vil identifisere seg med sine egne bøller, og bli den nye generasjonen av bøller som vil misbruke, avta, fornærmelse, sabotere og ydmyke uskyldige. Ofre har to valg: 1. bli helter, kjempe tilbake mot sine bøller og forsvare andre ofre; eller 2. være svekling feiginger, tror løgnene fortalt av sine bøller, utvikle hat, bitterhet og harme og feig hevn mot den uskyldige. Ved å kjempe tilbake og beskytte uskyldige ofre No. 1 vil følelsesmessig overvinne sine begrensninger og forblir lyden av sinn. Ved å iverksette de begrensninger som følger av deres bøller og ved victimizing uskyldige, ofrene No. 2 vil etter hvert synke i psykiske lidelser. Ofrene har valget: gjøre det rette, selvrespekt, respektfull ting, eller bli en kriminell overgriper = en sosial avvise.

  andrea Robinson: Uvurderlig! Jeg elsket din forklaring av folk blande opp årsak og virkning! Jeg har aldri hørt det satt ganske på den måten. Jeg synes det er flott! Respekt er et resultat – folk som krever det ved å skrike på deg har ikke fortjent det. Touche!

  Kanvas kong: Dette er rett opp sannheten! Jeg bor med en manipulerende person, og det er veldig vanskelig.

  babyen Mend: Mor rett der.

  toastandcheese: Du høres ut som en manipulator, prøver å være i stedet for en professor.

  lauren Christine: Hva med denne (w / o mye bakgrunnsinfo): en person manipulerer meg så mye, at de gjør meg føler at IM THE ONE manipulere dem. de vet at jeg er elendig på grunn av dem- da stemme at jeg er alltid så ned og elendig, men de vet hvor mye de bidrar til at elendighet, men bryr seg ikke å erkjenne det selv om jeg konfrontere dem.

  lesley Grundy: Takk. Du beskrevet ex mann min nøyaktig.

  Martyna Seiliute: Er det en video som bidrar til å unngå å være en manipulerende person? Jeg har problemer med å se på ting stort, inkludert (tror jeg mindre) sinne problemer, og jeg ønsker å endre det

  Anupama Lotke: Det er fint å se vedios som er nyttig i vårt daglige liv. Takk !!!!

  Anima Libera: Great video! Akkurat hva jeg trengte å høre i morges! Takk!

  TS QueenSextinaEn mer interessant video ville være hvordan å manipulere andre. lol

  tommy Chappell: Min familie kunne ikke være mer fucked up (sorry for min banning, jeg er veldig lei av dette), er jeg bittert bittert skuffet med dem, og jeg vil alltid være fra nå av …. jeg aldri realisert før nå. .. nå har jeg oppdaget sannheten. sannheten i deres urimelige krav, prøver å ta meg ut av balanse for å få psykiske overlegenhet, spille dum som om de ikke forstår hva jeg nettopp sa, skyld baiting (utnytte følelsesmessig svakhet), utnytte svakheter generelt. alt .. Alt jeg har kjent er en løgn. Jeg har alltid følt at det var meg som var svak, men nei det er dem, de mangler grunnleggende etikk og menneskeheten og medfølelse, og er bare i det for gevinst … Jeg var en naiive barn, ble hele min virkelighet basert på sine løgner .. ..

  KHO0OL: Nice video, takk. Keep it up, du har det bra!

  meg Martinez: nice

  skjulte Flower: Du trassig har en ny abonnent. Elsker videoene dine 🙂

  troy CarpenterEn manipulerende person er bare opptatt av hvordan ting nytte dem. De har en tendens til å utnytte folk. I normale forhold, folk liker å sørge for at alle fordeler. En manipulerende person vil ikke inngå kompromisser. De er vanligvis den eneste å få det de vil og likevel gråte offer. Hvis du er en mann band, det er en ting, men hvis du er medlem hvis en gruppe som du nyter godt av, tror jeg det er galt å spille ensom ulv der det gir deg fordeler. Jeg tror disse typer mennesker er mer manipulerende enn medlemmer av gruppen kaller ham ut på hans oppførsel.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  ten + seven =