Sink for Håravfall – virker det

Sink for Håravfall

Har du problemer med tynt hår eller hårtap? I så fall kan det være fordi du har for mye sink i kostholdet ditt.

Det har vært mange studier som viser hvordan også mye sink kan føre til håravfall og andre problemer.

Hvorfor er dette? Selv om vi må ha en viss mengde sink i våre dietter, er det mange problemer som kan oppstå, inkludert håravfall, hvis vi har for mye.

Sink er et sporstoff i det menneskelige legeme, men det er viktig for en rekke biokjemiske prosesser.

Noen av de grunnleggende prosesser som er avhengige av sink inkluderer celle reproduksjon, produksjon og opprettholdelse av hormonnivået, proteinsyntese og absorpsjon av vitaminer og andre mineraler.

Når kroppen nivået av sink ikke er nok til å dekke kroppen’s metabolske behov, er en tilstand av sinkmangel diagnostisert.

Sinkmangel eller hypozincemia er en næringsmangel utfelt ved underernæring eller malabsorpsjon av elementet. Det kan også være forårsaket av visse sykdomstilstander slik som renal sykdom, kronisk leversykdom, diaré, sigd-celle anemi, diabetes, kreft og selv etter kirurgi for å behandle fedme.

Mesotherapy for hårvekst - virker det?Det er viktig å merke seg at mangler av vitamin A og D er fremtredende årsakene til sinkmangel.

Om lov til å vedvare og uten behandling, kan sinkmangel føre til anoreksi og andre appetitt lidelser, vekttap, skallethet, nedsatt motorikk og kognitive funksjoner hos barn, lungebetennelse, dysmenoré, og distressed svangerskap hos gravide kvinner.

Gruppen av mennesker som er mest utsatt for sinkmangel omfatter eldre, Anorexics, alkoholikere, de på spesielle dietter og de med sykdommer slik som Crohns’s og celiac som bevirker generelt malabsorpsjon.

Sink for Håravfall

Det er mange grunner til at vi trenger til sink i kroppen vår. Disse grunnene er:

 • Bygge friske celler
 • Regulering hormoner
 • Hjelpe til med absorpsjonen av andre næringsstoffer

Of course, for mye av en god ting er ikke alltid bra heller, og dette gjelder med sink.

Det er en felles frykt for at for mye sink i kroppen kan øke nivåene av DHT. Det kan virke rart, for selv om DHT nivåer er hevet, er begrenset produksjon. Ved anvendelse av sink som en DHT blokker er ikke effektive.

Sink bidrar til å holde hormonnivået er regulert, som er en av grunnene til hvorfor det er så effektive i å forebygge og behandle hårtap.

Akkurat som sink-mangel kan føre til hårtap, så kan skytende sink. Høye nivåer av sink i kroppen ikke bare forstyrrer absorpsjon av andre essensielle mineraler som magnesium og jern, men også fremmer produksjonen av testosteron.

Høy testosteronnivå kombinert med andre hormonelle ubalanser føre til håravfall og til slutt hårtap. På den annen side, er jernmangel en identifisert årsaken til hårtap.

Derfor, på samme måte som sink mangel fører til tap av hår gjennom flere baner slik at ikke overflødig sink i kroppen. På en måte er dette gode nyheter siden det betyr at sink er svært viktig for veksten av hårsekkene.

Høye doser av sink er rapportert å hemme både den anagene og katagene fasen av hårvekst. For å oppnå best mulig balanse av sink er det viktig å

For å forstå hvordan sink hindrer hårtap, er det viktig å vite hvordan sinkmangel kan føre til hårtap.

En teori fastslått at sink mangel fører til endringer i proteinstrukturen av hårsekkene som fører til svekkelse av deres strukturelle integritet. Dette betyr nye hårene vil falle av raskere enn de burde. Betydningen av sink til Veksten er blitt bekreftet i forsøkskaniner.

Videre er det registrert tilfeller av folk som har hår endret tilbake fra kjedelig, aldring grå til sine opprinnelige farger når den plasseres på kosthold rikt på sink.

En annen studie setter viktigheten av sink til Veksten på mineral’s avgjørende rolle i DNA og RNA produksjon. Dette er en forutsetning for effektiv fordeling av hårsekkceller som fører til en forbedret anagene fase av hårvekst syklusen.

Har Biotin Hjelp hårvekst - Tap, Tykkere Raskere, Hvordan bruke ...

Bilde kreditt www.healtreatcure.org.

I tillegg er effektiviteten av sink i reversering av hår tap på grunn av negative enzymatiske reaksjoner er vist i topisk påføring av mineralet.

A Fine Line til Walk

Det er svært viktig å sørge for at du får riktig mengde sink, og ikke ha for mye eller for lite.

Det er en teori at det å ha et sinkmangel kan føre til tumornekrosefaktor alfa (TNF-a). Dette er en kjemisk budbringer som fører til at immunsystemet til å forårsake skade på friskt vev i kroppen. Dette inkluderer hår, og det kan føre til hårtap.

For mye sink kan føre til helseproblemer, samt ikke nok sink.

Ett av disse spørsmålene er en mangel på andre mineraler kroppen trenger, inkludert kobber, magnesium og jern, noe som kan føre til hårtap.

Det er virkelig en fin linje å gå.

Ikke å ha nok av visse mineraler, inkludert kobber og andre hårtap vitaminer. kan holde nye blodkar fra å bli opprettet, som i sin tur kan hemme hårvekst og forårsake skade på hodebunnen.

I utgangspunktet har for lite sink kan forårsake skade, og har for mye sink kan også forårsake skade. Det beste å gjøre er å bare sørge for at du får den anbefalte daglige mengden av sink, som bør være tilstrekkelig.

Kilder til Sink

Det er mange måter du kan få nok sink i kosten din uten å måtte stole på kosttilskudd, slik at du kan være sikker på at du ikke får for mye eller for lite av mineralet.

Det er alle slags deilige mat som inneholder sink, inkludert:

 • Mesotherapy for hårvekst - virker det?rødt kjøtt
 • fjærkre
 • lever~~POS=TRUNC
 • hvete~~POS=TRUNC spirer~~POS=HEADCOMP
 • gresskarfrø
 • reker
 • eggeplommer
 • soya produkter
Topp 25 ideer om Biotin for Hårtap på Pinterest | Vitaminer ...

Bilde kreditt s-media-cache-ak0.pinimg.com.

Dette er bare noen av de matvarer som er rike på sink, så vel som mange av de andre næringsstoffene kroppen trenger.

Noen ganger håravfall er uunngåelig. Men hvis det er forårsaket av noe i kostholdet ditt, det er skritt du kan ta. En av disse trinnene er å sørge for at du får nok sink i kostholdet ditt.

Sink i et nøtteskall

Sourse vert: www.progressivehealth.com

 • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

 • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

 • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

Jern og sink inntak og Protein Power til raskere hårvekst


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 3 =