Phil Jackson er Single, klar til å Mingle Tyrie Rudolph bilder Hot klikk

Onsdagens A.M. Hot Klikk: Tyrie Rudolph; Phil Jackson er Single, klar til å Mingle

Jeg vet Hot Klikk har vært litt schizofren denne uken. Jeg fikk en veldig dårlig mage bug julenatt og mindre detaljer du vet, jo bedre. Uansett, jeg føler meg ganske bra nå, som er mer enn jeg kan si for phil Jackson og jeannie Buss. Knicks og Lakers presidenter minnelighet avsluttet sin 17 år lange forhold som Buss twitret at hun fortsatt har noe annet enn kjærlighet og respekt for Jackson, men kjærligheten til livet hennes er Lakers. Phil, i mellomtiden, er singel og klar til å mingle. Se opp, New York!

Vil Gronk Være på WrestleMania?

Jeg er ikke en gambler, men jeg vil være sikker på betting som Rob Gronkowski vil vises i en WWE ring på et tidspunkt i livet sitt. Vil det være på årets WrestleMania? SI justin Barrasso brukte litt tid med Pats stramt slutten tirsdag og spurte ham nettopp det.

Hot Klikk: Phil Jackson er singel igjen - WeTeachSports

Bilde kreditt i1.wp.com.

Good Guy Alert

cam Newton fløy til Atlanta tirsdag for å besøke en 10-år gammel fan kjemper en alvorlig hjertesykdom. Det er én ting å kjøre 20 minutter og besøke et sykehus, men å fly på en av dag er utover. Godt arbeid, Cam.

Onsdag's A.M. Hot Clicks: Tyrie Rudolph; Phil Jackson is Single ...

Bilde kreditt www.ooyuz.com.

Tyrie Rudolph: Lovely Lady of the Day

Tyrie Rudolph kom innom kontoret for en SI Swimsuit støping og satt av en liten benk vi har akkurat i redaksjonen. Jeg må ha mottatt seks e-poster i fem minutter med kolleger spørre henne navn slik at de kunne gjøre noen undersøkelser. Unødvendig å si, vi er alle fans. Hun er dagens LLOD (klikk for full størrelse galleri).

Tyrie Rudolph. @ Tyrierudolph / Instagram

Sourse vert: www.si.com

Samlinger som Data: Stewardship og bruke modeller for å forbedre tilgang


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + two =