ONLINE foreldre coach Hvordan Jord barnet ditt

Som de fleste foreldre vet, er jording en teknikk effektivt med barn i skolealder og ungdom og involverer begrense barn til et bestemt sted, vanligvis hjemme eller på rommet sitt, som straff. Men, dessverre, de fleste foreldre vet ikke den riktige måten å bruke jording, og i stedet, malt for lenge – eller ikke lenge nok. Resultatet: jording helt mister sin effektivitet, og foreldrene klager, “Jeg har prøvd alt med dette barnet – og ingenting fungerer!”

Slik Ground barnet – 20 tips til foreldre:

1. Alder aktuelle grunnstøtinger er en viktig faktor. Små barn som er satt i ‘time out’ er i kraft å være jordet. I denne alderen, tid outs og grunnstøtinger må være tidsbestemt i løpet av minutter. Den tommelfingerregel for tid outs, grunnstøtinger eller tilbakeholdelse av privilegier bør stå i forhold til alder, men bare opp til et visst punkt. Barn under ca seks år bør gis inkrementelle tid outs i løpet av minutter. Tid outs bør vare mer enn ett til to minutter per år. Mellom seks til ti, kan du begynne å bakken barna til hagen eller huset for et par timer til en dag om gangen.

2. Vær forberedt på å endre din rutine for å håndheve grunnstøtingen. Dette kan bety å gjøre små ofre og inconveniencing ett eller flere medlemmer av familien din. Å gjøre små ofre nå vil høste fordeler i fremtiden for deg og barnet. Så, hvis jording din datter betyr at en av foreldrene holder seg hjemme med henne og savner familiens lørdag pizza kveld, så gjør det.

3. Vær klar til å ta ekstra forholdsregler for å håndheve jord om nødvendig. Hvis barnet ditt forlater huset og går til festen uansett, gå og hente ham. Denne handlingen lar ham vite at du mener business. Ikke bekymre deg for pinlig barnet, siden hans venner sannsynligvis allerede vet at han er ment å være jordet uansett.

4. Tenk reprieves, men bare for god oppførsel, og ofte bare hvis jordings var utgangspunktet for ‘over-the-top’. Forbered deg på å be om unnskyldning også, og være oppriktig, fordi i et anfall av sinne, foreldre ofte gjør straffene for harde, deretter kjøle seg ned og innser at de har gjort en feil.

5. Gode ting til bakken barn fra er: sukkerholdig snacks eller godteri, tv, datamaskin, videospill, iPod, mobiltelefon, spesielle hendelser (f.eks å gå til en venns hus, etter skolefest, tur til McDonalds eller annen junk food sted , etc.).

6. Jording for en uke eller lenger er vanskelig å følge gjennom med. Innen en ukes tid, mange aktiviteter foregår. Mødre / fedre må hele tiden bestemme om hver aktivitet er inkludert i grunnstøtingen. Det er også vanskelig å bare følge med i det hele tatt på en lang jording. Foreldre som tar bort førerkort for en måned ofte skyter seg selv i foten. For en ting, betyr dette at foreldrene må sørge for transport til jobb, skole og andre hendelser som ikke er inkludert i grunnstøtingen.

7. Jordings må skje i små trinn av gangen (dvs. minutter, timer eller dager). Deretter, hvis barna trosse jording, er det økt i små mengder også. Dersom den opprinnelige mengde jording tid er store (eksempelvis to uker), moms og dads risikere økende deres ungdom trass ganske raskt. CASE Eksempel: Snakker i telefonen i stedet for å gjøre lekser. Normal Konsekvens: Mobiltelefon tatt bort for en dag og kveld. Først Opptrapping: Cell tatt bort for en ekstra dag / natt. Andre Opptrapping: Tre dager. Tredje Opptrapping: Fire dager.

8. Hvis barnet ditt gjengjelder ved å ødelegge ting eller gjør et rot, så er det riktig å legge til grunnstøtingen. Imidlertid bør det være O.K. for en ungdom å slippe ut sin vrede gjennom skriking og roping, men det er aldri akseptabelt for ham å ta sin vrede ut på noen andre, eller hans eiendom.

9. Prøv å gi en bestemt dato for slutten av grunnstøtingen. Innsatte nesten alltid vet når deres setninger vil ende, når de har begått langt verre forbrytelser. Å vite når jordings vil ende vil være betryggende for unggutten, samtidig som den er effektiv.

11. Barn bør ikke jordes fra skolen ekskursjoner eller spesielle interesse gruppeaktiviteter, sport praksis, Boy Scout camping turer, ungdom konsernfunksjoner, bandets konserter, kor presentasjoner, sportsarrangementer der de deltar.

12. Aldri holde tilbake mat eller andre nødvendigheter fra en ungdom under jording.

13. Barn bør ikke jordes fra å besøke slektninger. For eksempel, bør de få lov til å dra på utflukter med besteforeldre (ellers, er du straffe besteforeldre, også). Finn noe annet å holde tilbake.

15. Pass på at du vet om barnets ulydighet var bevisst. Tro det eller ei, ofte det som synes å være et vitende ulydighet er faktisk noe et barn trodde var O.K. og blir straffet for det kunne ta ham med overraskelse og lærer ham at du bare venter på å ta bort sine ting. Noen ganger, barna selv glemmer ting, og den riktige måten å håndtere glemme et ork er å ha unggutten gjøre en ekstra ork for betaling.

16. Pass på at straffen passer kriminalitet. Eksempel: Hvis en ungdom holder på å etterligne kamper sett på TV og bruker kniver, gafler, eller noe annet som er farlig, da TV begrensning er en god løpet av handlingen.

17. Sørg for at situasjonen unggutten blir jordet fra er noe hun virkelig ser på som straff. Hvis hun ikke ser ut til å bry seg om hun går til hennes bestefar bursdagsselskap, malt henne på en annen dag når hun kommer til å savne å gå ut med vennene sine. Hvis barnet ditt liker å tilbringe tid alene på rommet sitt, begrenser henne til hennes rom vil bidra til å belønne henne i stedet for å straffe henne. Prøv å ta et privilegium bort i stedet, eller kreve henne til å tilbringe litt tid utenfor rommet hennes.

18. Når du har jordet unggutten, forberede ham til å protestere, skrike og kaste en passform. Hvis det skjer, ignorere ham, og han vil snart innse at du ikke vil lytte til hans klynking.

19. Bare på de sjeldneste tilfeller bør barnet være jordet fra å spille med andre barn. Hvis de får problemer sammen, eller hvis barnet er en trussel eller fare for barnet, så det ville være akseptabelt å jorde barnet fra å se andre barn.

20. Det er et punkt ved hvilket jordings virker i motsatt retning fra den ønskede korreksjon (dvs. metningspunktet). For de første dagene av jording, unggutten føles ofte en viss anger for oppførselen. Enten de innrømmer det eller ikke, de fleste barna forstå hvorfor de ble satt på bakken, hvis det var en passende jording. Etter noen dager til en uke, barna begynner å gå lei og rastløs. Harme begynner å sette inn og det som var utgangspunktet effektive, feiler korrigerende disiplin.

Mange mammaer og pappaer bruker jording som en disiplin teknikk med sine tenåringer. Men når foreldrene jorde sine tenåringer i lange perioder (for eksempel flere uker eller mer) den mister ofte sin effektivitet fordi det er vanligvis lite insentiv for tenåringer å oppføre seg bra under grunnstøtingen. Også når foreldrene bakken tenåringer i lang tid, de ofte gi etter og redusere lengden på jording på grunn av de begrensninger det legger på hele familien. Når dette skjer, tenåringer lære sine mor / far vil ikke følge gjennom med jordings de innføre.

Den modifiserte jording prosedyren beskrevet nedenfor innebærer kort og intens jording, men tenåringen får muligheten til å tjene sin vei av jording ved å fullføre en jobb oppdrag. Denne teknikken er mest hensiktsmessig for eldre barn (for eksempel 12-17 åringer).

Poeng å vurdere når du bruker modifiserte jording:

1. Når tenåringen har gjennomført tildelt jobben (e), bør han komme til deg, slik at hans prestasjoner kan kontrolleres. Hvis jobben er gjort bra, er det viktig å kort prise tenåringer for jobben ytelse og informere ham om at grunnstøtingen er over. Hvis jobben ikke er fullført tilfredsstillende, kort gi tilbakemelding til tenåringen på de aspektene av jobben som har blitt gjort godt og de som trenger ekstra arbeid. Vær konkret i det ekstra arbeid som må gjøres. Prøv å håndtere korrigerende tilbakemeldinger i løpet-av-faktum måte uten mas, forelese, eller bli opprørt.

2. Jording er alvorlig og betyr å bo i eget rom (eller et utpekt rom) med unntak av å gå på skole, spise måltider, eller utfører husarbeid. Under jording det bør være ingen TV, ingen spill, ingen radio eller kassettspillere, ingen andre spill / leker, ingen besøkende, ingen telefonsamtaler, ingen snacks, ingen lesing materialer unntatt skolebøker, og ingen utenfor sosiale aktiviteter. Hvis en familietur er planlagt, bør brukes en sitter slik at jordet ungdoms forblir hjemme mens mødre og fedre og andre familiemedlemmer kan fortsatt gå på familietur.

3. Sett deg ned med tenåringen din og utvikle en liste over 10-15 arbeidsplasser som ofte må gjøres i hjemmet. Ikke sitte ned med tenåringen din å starte denne prosedyren på et tidspunkt da tenåringen er i ferd med å bli straffet. Velg et tidspunkt når tenåringen oppfører seg godt til å diskutere teknikk og for å lage en liste over jobber. Disse stillingene bør ikke være småting som tenåringen forventes å gjøre på en jevnlig basis. Disse stillingene bør ta en betydelig mengde av tid for å fullføre (for eksempel minst 1-2 timer). Jobbene bør også være ting som tenåringer er i stand til å gjøre. Eksempler på slike jobber inkluderer vaske vinduene i huset, rense ut garasjen, og rengjøring av badet.

4. Etter en liste over jobber har blitt skapt, bør tenåringen bli fortalt at når han ikke oppfører seg i den grad at jordingen er nødvendig, vil denne nye disiplinen teknikken brukes. Umiddelbart etter dårlig oppførsel har oppstått, vil tenåringer bli fortalt at han er jordet og en indeks kortet vil bli plukket tilfeldig. Den teen vil være helt jordet før den jobben er fullført til foreldrenes tilfredshet. For spesielt viktig dårlig oppførsel, kan mer enn ett kort trekkes.

5. Det er viktig at du ikke maser dine tenåringer om jobbene som må gjøres. Reglene for jording skal bare forklares med tenåringen din en gang.

6. Skriv den enkelte jobb på en separat kartotekkort. Denne beskrivelsen skal inneholde en svært detaljert beskrivelse av nøyaktig hva som kreves for å gjøre jobben tilfredsstillende. For eksempel vil rengjøring garasjen innebære å fjerne alle gjenstander fra garasjen, fjerne spindelvev på tak, feie gulvet, spyling / skrubbe gulvet, og erstatte objekter i et organisert og ryddig måte. Hvis noen jobber er relativt kort, er det mulig å kombinere jobb sammen slik at alle kortene har en jobb oppdrag som vil ta omtrent samme totale tid å fullføre.

7. Husk å ofte ros og gi ungdom positive tilbakemeldinger når de oppfører seg bra. Som med noen straff teknikk, vil jording bare være optimalt effektiv når det er en positiv og kjærlig forhold mellom mødre / fedre og deres tenåringer.

Ved hjelp av den modifiserte jording prosedyren, tjener tenåringen sin vei av jording. Derfor tenåringer utgangspunktet bestemmer hvor lenge jording vil vare. Jording kan vare alt fra noen få timer til flere dager. Hvis jordings varer mer enn noen dager, er det viktig å sjekke at tenåringen blir riktig jordet (f.eks de ikke sniker TV / radio).

Foreldre Teknikker for vanskelige tenåringer

Bør barnet være A Boy Scout?

Mitt navn er Oscar Luera. Min kone, Kayla, og jeg har hatt mye problemer med min sønn Logan. Han kom tilbake fra sine mødre på slutten av sommeren før skolen og har vært "Hell on Wheels"! Han har vært veldig forstyrrende i skolen, slåss med jevnaldrende, treffer sin andre bror og søstre, og har gått så langt som å snuble / skyve min kone ned trappen. Han er helt annerledes når jeg er rundt og svært uhøflig, voldelig, & og respektløst til andre. Han begynner å komme til å være på samme måte med meg. Vi har prøvd å disiplinere ham til ingen availe. Han ser en terapeut med jevne mellomrom og var vi gjør positive bakken før om tre uker siden. Han tok kvelertak på katten, hans yngre bror, og selv prøver å kvele kona. Han har på en måte fungert som han var såret og trukket min kone og sin eldre stesøster og slo dem i ansiktet. Han var bare i et psykiatrisk sykehus for barn i 3 uker for evaluering og det bare gjorde det verre. deres form for terapi ble basert på et belønningssystem og ikke utfordre ham. Alt han gjorde var praktisk talt se filmer, spille Wii, og playstation. Nå er han 10 ganger verre, bare brøt vår flatskjerm i stuen, bare ble kastet ut av skolen sin første dag tilbake, og fortsetter å forbanne banning på min kone. Vi trenger hjelp. Vårt ekteskap er så anstrengt av min sønn vi trenger noen måte som vil hjelpe. Han ligger konsekvent, stjeler og kaster den i søpla & nettopp kastet min kones giftering borte etter at han stjal den.

Bør barnet være A Boy Scout?

Dine tanker om følgende situasjon vi står overfor ville hjelpe. Vår nesten 16 år gamle sønn har gått av å leve på hans venninner huset. Bor hjemme hos oss er greit for hans 18 år gamle bror. imidlertid besluttet hans yngre bror var det mer interessant å leve med sin venninne. Det er ingen spesielle problemer hjemme. Vi noen ganger holdt tilbake lommepenger hvis han var frekk eller ikke gjorde husarbeid osv Faktum er at hans venninner sha har et stort rom med sin egen TV og datamaskin og livet der borte ser ut til å være attraktive for ham.

Problemet er jentenes foreldre er glade for ham å bo der. De vil ikke be ham om å forlate som jenta venn truer hvis han blir tvunget til å forlate datteren vil forlate også. Dessverre jenta har form. Hun har tidligere flyttet hjemmefra og bodde sammen med henne da gutt venn i ca 3 måneder. Hennes foreldre er bekymret hvis de ber vår sønn til å forlate hun vil forlate også. Vår sønn var fint siste termin på skolen, men dette problemet har utviklet seg raskt siden han har gått ut med dette nye venninne oer de siste helligdager.

Vi har sagt at han må komme hjem, og hvis han ikke vil han ikke få noen telefon kreditt eller lommepenger, og vi vil ikke betale for Karate leksjoner. Jentenes foreldre gjør ham lunsj og synes å generelt dote på dem begge. Han har kommet hjem på en eller to kveld for å overnatte, og han har generelt vært uhøflig og cocky sier han vil bo og leve med jenta venn som foreldrene er glade for ham å bo der.

Under vår lov politiet ikke vil hente en 16 år gammel. eller nesten 16 år gammel, som ved 16, kan de lovlig forlate hjemmet. Vi fortsetter å betale sine private skolepenger og prøve og holde kontakten og gå på skolen forelder netter etc.

Hvordan reagere når barnet er respektløst

Bilde kreditt imperfectfamilies.com.

Noen forslag for å løse dette ville være mye verdsatt.

Bør barnet være A Boy Scout?

Vel. jo mer du prøver å få ham hjem – jo mer vil han grave hælene i.

Jeg vil si at hvis han er i et trygt miljø, la ham holde (selv om jeg er veldig sikker på at dette vil være en midlertidig ting).

Etter å ha sagt dette, siden han gjør dette mot huset reglene, er du på ingen måte forpliktet til å fortsette å finansiere sin livsstil.

Så jeg ville trekke ut kontakten på ham økonomisk – men ikke som en manipulasjon for å få ham hjem igjen – i stedet for å sende melding om at "når reglene blir brutt, er det negative konsekvenser."

Bør barnet være A Boy Scout?

Mine barn har vært gjennom en tøff tid, deres far hadde et nervøst sammenbrudd for noen år siden, atskilt vi har jeg gått bact å jobbe etc. Noen måte min eldste datter ble veldig sint, trassig, fornærmende, men jeg bodde sterk og fikk henne gjennom den. Min andre datter (nesten 15) er nå bare gå gjennom den. Hun har blitt veldig disobediant, respektløst, hun har blitt tatt ut liggende om hvor hun er. Jeg har jordet henne fjernet hennes telefon og kansellert sine internett privlidges. Jeg har stått fast og vil ikke bli mobbet i grotting i. Men hun vil skrike på meg i timevis, forteller meg at hun kjører en gang at hun hater meg. Jeg forstår ikke hva annet er det å gjøre, jeg er ikke en wishy washy forelder hvis jeg sier noe jeg holder meg til det, men hun har på seg meg ned.

Bør barnet være A Boy Scout?

Min stesønn er 15 og er ADHD. Han hater å gjøre husarbeid og ikke gjør dem helt eller riktig. Han er lat og ikke ønsker å bry gjør husarbeid fordi det ikke er noe i det for ham. Vi gir ikke fradrag fordi som en familie enhet vi alle jobber sammen, og han kan ikke forvente å få betalt for alt han gjør i livet. Jeg jordet ham for en uke til vår eiendom (ingen venner over og han får ikke til å gå noe sted å ha det gøy) han er sint om det og min mann er for mild på ham og sier han skulle likevel komme til å gå med oss ​​ut til spise, filmer, svømming osv Jeg sier at Tap hensikten med å være jordet hvis han får for å ha mye moro. Vennligst hjelpe meg med dette dilemmaet.

Bør barnet være A Boy Scout?

Ja han er jordet, men du bør la ham gå for aktiviteter med deg, bør du holde ham aktiv og ut av huset med dere, kan du fortsatt ha tilsyn med ham, men du skal aldri helt begrense moro fra et barn. Han trenger å lære og vokse og ha deg kuppet ham opp i huset vil bare provosere sinne mot deg. Ingen barn ønsker å gjøre husarbeid, og du vil aldri være i stand til å tvinge ham, kanskje i stedet for å si at du trenger å gjøre dette, eller du er jordet, sier hvis du gjør dette ork kan vi gå ut å spise, eller du kan ha et par venner over og syk kjøpe deg litt snacks.

Bør barnet være A Boy Scout?

Jeg liker forslagene som brukes her. Jeg har en nabo, begikk selvmord mor for fem år siden. Jeg har vært på jakt etter den yngste i 5 år; etter skolen, skole fridager, etc. Hun er nå 10 år gammel. Faren er involvert med noen nå. Denne sommeren de fant ut datteren hadde fortalt historier om hva hun spiste (spesielt her), snikende U-Tube, gjemmer hun tøyet (hun er ansvarlig for å gjøre sin egen), og andre forbrytelser jeg ville vurdere mindre for alderen – med korte restriksjoner. Hun ble satt på bakken i 10 uker! Nå er jeg ikke lov til å snakke med henne for frykter jeg vil undergrave hans autoritet. Jeg er knust etter det som har blitt mitt tredje barn. Har noen andre tror 2-1 / 2 måneder er for lang til bakken en 10-åring?

Bør barnet være A Boy Scout?

Ved første rødme, ja, men du vet ikke hva pappa har å avfinne seg med hjemme. Hvis du uttrykker sympati for pappa og la ham vite at du forstår hvor vanskelig det er å straffe et barn han elsker, kan du få mer innflytelse; eller om ikke annet, kan du komme til å uttrykke med og trøste ungen litt.

Bør barnet være A Boy Scout?

Jeg har en syv år gamle datter navn Skylee. Det virker som det meste av tiden hun er jordet og jeg føler meg dårlig. Kjæresten min jordet hennes i sju dager for å snike min iPad og ser på tv på 4 am etter å bli fortalt ikke til. Jeg tror bare syv dager er for lang til å være jordet for mindre en chid var voldelig. Min datter kommer ut av rommet for drinker, bad pauser og måltider, men hvis hun kommer ut til å sosialisere med meg eller søsteren, og hvis jeg snakker med henne, flette håret mens jeg ser på min tv-show eller la henne spille w venner etter fem dagers straff han forteller meg at jeg er en dårlig mor og sier at ting. Idk hva jeg skal gjøre

Bør barnet være A Boy Scout?

Han kommer til å drive en kile mellom deg og din datter en 7 år gammel begrenset til rommet hennes og ikke lov til å tilbringe tid med familien hennes er latterlig. Ikke la denne kjæresten din diktere deg og ditt barns forhold hun vil mislike deg når hun er eldre og kan huse noen misliker nå. Denne kjæresten din bør ikke gis så mye makt det bør være noe du som hennes mor er komfortabel med. Hvis det behager ham stor, om ikke hans mening bør ikke bli verdsatt uansett. HVIS DU IKKE STÅ OPP FOR datteren din som vil. Sikkert ikke kjæresten din og si stygge ting til deg AHHHHH COME ON. Denne fyren er en idiot

ONLINE foreldre coach: Hvordan snakke med en Defiant Teen: 25 tips for ...

Bilde kreditt 4.bp.blogspot.com.

Bør barnet være A Boy Scout?

Min datter er 10, nesten 11 en er generelt en ganske god jente. Men jeg fikk noen ting fra skolen og sa at hun ikke har snurret lekser en ikke følger reglene. Hun trakk også en stol bort fra en gutt, så han ville falle. Hennes karakterer r stor en hun lytter ganske godt. Men jeg liker virkelig ikke at hun ikke gjør lekser. Jeg tenkte å ta henne telefonen bort i 2 dager en ingen dataspill eller tv. Men på onsdag kveld hun går i kirken. Må jeg fortsatt la henne gå? Jeg ganske føler det være galt å holde henne fra kirken

Bør barnet være A Boy Scout?

Nesten 18 år gamle datter har et dårlig rykte for å sove om hun benekter det, og synes å være i et forhold med en 20 år gammel. Hun ba om å bo på huset hans etter college, og jeg nektet å la henne på grunn av dette ryktet jeg frykter hun har, dette forårsaket et argument, og hun er nå truer med å flytte ut igjen, er jeg rett til jord henne og for hvor lenge?

Sourse vert: www.onlineparentingcoach.com

  • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

  • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

  • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

Ved hjelp av disiplin og konsekvenser


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 3 =