Naturligvis Curly – Hotell krøllete hår stylister

Har du krøllete hår, bokmerke dette umiddelbart

Finne en fantastisk stylist når du har krøllete hår kan være – for å si det mildt – en utfordring. Vi har alle gått ut av salongen med håret kortere enn vi ba om (det heter krymping. People), ujevn klipping, eller den fryktede pyramide hodet. Det er nok til at du sverge av hårklipp for godt. Men, kan du ikke unngå salongen for alltid.

Så vi søkte rundt om i verden for fagfolk med dokumentert curl kompetanse. Uansett hvor du er basert – eller skje for å være jet-innstillingen til – og hva budsjettet og behov er, har vi satt sammen en liste over de mest anerkjente og etterspurte salon eksperter i bransjen. Fra New York til Paris, de er her for deg, krøllete jente.

Relatert: 7 Verste Curly Hårklipp feil

Shai Amiel (Capella Salon i Studio City, California)
I mange år har Amiel eid og drevet en av de første Los Angeles-baserte curl-vennlig salonger; i dag, er han farten til håret artist for populære YouTube-personligheter og kjendiser som ønsker å begynne sine sunne naturlige hår reiser. Bare se Tamera Mowry-Housley herlige overgang tilbake til krøller via DevaCut perfeksjon.


Neel Morley (Neel Loves Curls i Melbourne, Australia)
Neel Morley ledet til USA for å lære DevaCurl teknikk, og deretter tilbake til sin hjemby for å åpne opp den aller første curly-frisørsalong i Melbourne etter å ha sonet kunder på Cherry Bomb i Collingwood. Morley har slått seg sammen med Lou of Love Your Curls Australia. og deltar i krøllete hår utdanning seminarer i ballen. Les mer i Neel historie her. og neste gang du befinner deg down under, ikke glem å gjøre en avtale med krøllete hår geni.

Robin Sjoblom (Capri Salon i Smyrna, Georgia)
Robin lidenskap for å utdanne folk på det unike teksturerte hår og hennes dedikasjon til bette salongen bransjen har jobbet sammen for å gi henne store mengder anerkjennelse. Robin vert curl-utdanning seminarer, er medlem av den prestisjetunge krøllete hår Artistry, og har jobbet som selvstendig curl stylist i over 16 år.

Ouidad (Ouidad Flagship Salon i New York City)
Kjent for sitt varemerke Carving & Slicing curl-skjæremetoden og Rake & Rist definere teknikk, har Ouidad tjent sin vei inn i krøllete hall of fame. I 1984 åpnet hun den første salongen i USA catering spesielt til krøllete hår, og har et allment populær linje av hår produkter som selges i skjønnhet butikker som Ultra og CurlMart. Finn et Ouidad-sertifisert salong nær deg.

Camilla Tressvant (Black Hair Care of Sweden i Stockholm, Sverige)
Eier og leder stylist Black Hair Care of Sweden salong i Stockholm, har Camilla vært en pioner for det naturlige håret bransjen i Sverige i 20 år. I 1995 åpnet hun frisørsalong – som bærer Curls, Redken, og Mixed Chicks merkevarer – og kort tid etter, begynte den svenske Afro Frisør Society i et forsøk på å utdanne og uplift andre curl stylister i sitt land.

Scott Musgrave (Scott Musgrave Hår i Cary, NC)
den "East Coast krøllete hår Specialist" er en pioner i det naturlige hår bevegelse. Med en rekke kreasjoner spenner over teksturert hår pedagogisk plattform – den Curlys metoden, MagiCurl Søknadsprosessen (MAP), den krøllete hår Artistry Group – Musgrave mange prestasjoner i salongen bransjen har gjort ham til en renessanse mann når det kommer til å jobbe med bølger, krøller, og spoler.

Phil Gifford (Parlor Hår i Birmingham, London)
Folk strømmer til Parlor i håp om å planlegge en avtale med “Filly Gift” for sin presisjon, ekspertise i skjæring og styling kort hår, og beroligende hode massasje. Visning bølgete og krøllete kunder i et område der det er over 146 salonger og hår "stuer," og fortsatt gjøre et navn for deg selv, er virkelig en gave i seg selv, og Phil besitter hans talent med likevekt.

Fulvio Tirrico (I Love Riccio i Milano, Italia)
Fulvio Tirrico, skaperen av X-Curl kutte metoden og en elsker og elev av krøllete hår, åpnet den første – og foreløpig, bare – salong i Milano som fokuserer på teksturert-hår behov og stiler. Med en utdannelse fra Londons Vidal Sassoon Academy under beltet, fortsetter Tirrico å innovere gjennom sitt samarbeid med Hairmed, en italiensk hår-produktlinje.

Nicole Pembrook (Polert Hårpleie i Paris)
Amerikansk-født parisisk mor og forretningskvinne Nicole har alle aspekter av profesjonell naturlig frisørsalong ned til en vitenskap. Med over 20 års erfaring. Pembrook har gjort et navn for seg selv catering til lokale naturalistas og krøllete-haired kvinner. Den tredje generasjons visagiste ("skjønnhet spesialist") Finner en måte for å kanalisere sin lidenskap for 1980 i California gjennom sin egenartede formede frisyrer.

Hvordan få ut det naturlige krøller i håret (med bilder)

Bilde kreditt i.ytimg.com.

Majeeda Al-Amin (Heads Up Salon i Pearl City, Hawaii)
Gjennom en para partnerskap og en utdannelse ved Statens trichology Training Institute i Stockbridge, GA, Jeeda endte opp i Hawaii der hun finpusset sin håndverket fra en helt naturlig perspektiv. Ti år senere, har lisensiert kosmetolog fått et stort publikum med ekspertise innen sunt hårpleie. Nå har hun bygge bro over gapet mellom hair extensions og naturlig hår. detaljhandel for en jomfru-hår selskap som henvender til hennes overgangen krøllete klienter.

Lorraine Massey (devakan Salon. New York)
Ingen liste over krøllete stylister ville være komplett uten Lorraine Massey, skaperen av #NoPoo bevegelse i krøllete hår samfunnet. Med tre flaggskip salonger i New York og en i Culver City, CA, er devachan farten til salong for ekte curl transformasjoner fra ingen ringere enn skaperen av Curly Girl: The Handbook. Massey linje av DevaCurl produkter viser krøllete, coily og bølgete kunder den sanne skjønnheten i deres naturlige tekstur.

Styling naturlig krøllete kort hår - kort hår Fashions

Bilde kreditt www.shorthairstylesandcuts.com.
Sourse vert: www.refinery29.com

  • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

  • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

  • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

Krøllete hår Q&A – beste hårklipp for krøller, krøllete hår & trening, fave produkter, fletter frizz & mer!


kommentarer:

Zoe ButenkoVennligst gjør en video om krøllete hårklipp!

rachel wagnerDu bør prøve Madame Cj Walker curl definere melk, men jeg vet ikke om du kan få det i Australia ….

tess Dejaeghere: Takk for at dere har denne kanalen! Håret mitt er veldig lik din, så dette er perfekt. 🙂

renee Walsh: Første gang viewer her. Jeg elsket å se videoene. Og absolutt elsker håret ditt!

julie Smith: Har du sett noen hårspenner som er sammenlignbare med den som du har lagt ut ?? Jeg elsker hvordan det er stor og flat, men frakt fra AU er en killer for meg!

yara Menafo: Er de håret pusse microfone? 😂

Sunshine Leaf: U hadde ikke engang nevne deva kutt!

GetSwingIN: OMG – verdt jillion dollar !!! TAKK !!!

Bethany Cook: Hjelp !!! håret mitt er så frizzy !!! hva kan jeg gjøre ???

danni Heath: Hvor er klippet fra? også er du i Australia?

manish Mittal: Hair katt remonek

manish Mittal: Hair katt remonek

Silver Siren: Elsker videoene dine!

Kianna Vaz: Uuuh !! jeg hører krøllete frisyrer for arbeid ??

makeartsteph: Kan du se gjennom kontrollerte kaos produkter?

ruth Coetzer: Jeg elsker dine tutorials !! Jeg ofte gjør noen fletter for arbeid som jeg fant på bloggen din! Jeg har en kortere kutt nå og har en tendens til å bruke flere hårspenner enn før, og det er litt av et rot halvveis gjennom dagen, har du noen anbefalte flettet stiler for tykkere over skulderen krøllete hår?

Wendy Taylor (påpasselig Cat): Hei! Du må prøve Jessicurl produktlinje og Madonna Co Gel. Begge fungerer fantastisk. Jeg har aldri sett håret mitt blir så krøllete før.

Mens de var nappingJeg liker å bruke min krøllete håret kort, liker du en styling krem ​​bedre enn en annen for kort hår?

Curly Penguin: Jeg elsker videoene dine, de er så hjelpsomme, tusen takk for denne videoen <3

juli grlee: En av de mest nyttige videoer noensinne. Jeg ønsker å finne tid til å gå gjennom alle leksjonene. Jeg vil prøve å gjøre det en gang i fremtiden. Jeg får gode ideer fra deg, men jeg ønsker å få flere av disse produktene og prøve dem ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 2 =