Jakker for damer, mote råd, Stil & Shopping Guide to Jackets Kjøp en jakke som passer, Hvordan

Jakker for damer

Courtesy of Topshop

Så lenge du vet de grunnleggende retningslinjer for hvordan å kle din kroppsfasong. du finner det mye lettere å finne den perfekte jakke stil.

Jeg lover deg at dette hjelper deg å velge de beste jakke form, detaljer og farger som passer kroppen din figur.

Siden jakker kommer til å være en stor del av din daglige skapet jeg også anbefale deg å følge nøye med kvaliteten på jakken, spesielt hvis du elsker det og vil at den skal vare i mer enn bare en sesong.

Hvordan få mest mulig ut av din jakker

Hvis du ønsker å få mest mulig ut av pengene dine må du først sikre jakker i enkle farger og uten super kompliserte detaljer (Hvis du har en rektangulær kroppsform så du kan være et unntak fra dette).

Petite Fit og Fashion Guide - Macy's

Bilde kreditt assets.macysassets.com.

De er lettere å mikse og matche med forskjellige antrekk og anledninger. Etter å ha sikret de jakke og frakk essensielle legge dagens motetrender å holde din stil moro og up-to-date.

Med meg, jeg alltid sørge for at mine jakker er enkelt fordi jeg heller ville fokusere på klærne under dem, samt tilbehør. Du kommer til å ta den av likevel! (Vel, bortsett blazere hvis de er en del av ensemblet)

Jeg pleier en jakke til laget over klærne mine når det er kaldt, eller når jeg trenger å nedtone en trendy antrekk. Men jeg har også en soft-spot for blazere og jeg elsker lage en fashion statement med en fet farget blazer sammen med et fint smykke 🙂

mer Shopping & Chic Inspirasjon på TCF Blogg:

Vinter mote 2016 og 2017 - Siste vinterklær, jakker ...

Bilde kreditt hbz.h-cdn.co.
Sourse vert: www.thechicfashionista.com

  • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

  • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

  • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

Skinnjakker på hver pris Point


kommentarer:

sandra GJeg har aldri forstå behovet for å ha ekte skinn. Det er så grusom og unødvendig. Jeg liker utseendet og jeg har et par feux lær de som jeg har hatt i 5-10 år som er i perfekt stand. Ingen stil er verdt et liv.

james19815: Acne, AlexanderMQueen, Celine, Joseph, Burberry er bare fem. Og jeg fikk dem alle for minst 50% av.

pegacorni: Fant en stor pleather jakke på forever21 for 20 dollar – taupe farge, veldig myk, har vart i ett år og fortsatt sterk, og jeg får masse komplimenter. Jeg fikk en svart skinnjakke fra Topshop for 90.

simara herbu: Hei Lauren! Jeg elsker skinnjakker så mye som deg :)) Jeg bruker dem hver eneste dag 🙂 Min knyttneve valg er, selvfølgelig, Balenciaga, OMG de er nydelig :)), men Rick Owens er også min favoritt, jeg elsker hans tanker, støvler (noen av dem :), skinnjakker, lange cardigans, ohh ilove ham og hans kone 🙂 hva synes du om hans form? og kan du lage en video om sine jakker? Takk så mye 🙂

DoctorGeri: Selv om jeg elsker svarte klær, tror jeg at en svart skinnjakke kan være for tøffe for meg. Jeg ønsker en hyggelig grå eller enda en mild rosa skinnjakke … mid-level prisklasse. Spørsmål: Hvordan kan jeg finne ut hvilken stil, lengde, etc. skinnjakke skal ha? Kanskje du kan gjøre en video som viser stiler av skinnjakker for ulike kroppstyper.

andy Amo: Great video! Jeg faktisk investert i en Balmain og er veldig fornøyd med den. For mellomklassen skinnjakker vil jeg anbefale følgende merker: Replay, Diesel, Diesel Black Gold, Boda Skins

alexandra Ostrovskaya: Hva med dem som elsker skinnjakker, men ønsker ikke å bruke animalske produkter? Jeg tror det må være noen stilige alternativer. Selv i luksus merker som Stella Mccartney, selv om hennes merkevare er ganske unikt i denne saken.

anna NaveiraHva om Belstaff ??????? du ikke nevne dem, og det er gudfryktig!

ruth h: Hei Lauren, Elsk din kanal. Jeg har et spørsmål. Jeg kjenner en ganske ung person som føler at det er ok å gå rundt uten BH. Hun mener at det er ok å slites av skulder kjoler og topper uten bh eller en stroppeløs bh. Hun er en 34B. Er jeg bare gammeldags, eller hva? Jeg tror at hvis du kommer til å fungere, eller i det offentlige, shopping osv … man bør bruke BH. Hva tror du?

mel Nuesch: Hei Lauren! Jeg har et spørsmål til deg.

daniela WellsJeg Lauren! Jeg er siste medisinstudent, og jeg er i ferd med å ha min insignia seremoni, jeg trenger å bære en kjole, men også en frakk. Jeg vil gjerne ha dine råd. takk!

leelee341: Hei Lauren! Kan du flere videoer som viser eksempel antrekk for ulike kroppstyper? (For eksempel kan du snakke om / vise hvordan hver annen kroppstype kan bære en viss trend og gjøre den jobben for deres spesielle kropp, etc …). Jeg elsket din video serie om forskjellige stiltyper og typer kroppen. Det er veldig nyttig å se eksempel drakter, og jeg har lagt merke til at av alle video jeg har funnet på youtube om emnet av stil og kle kroppen din type, du synes å være en som virkelig vet hva de snakker om . Ikke bare har du din egen utrolig personlig stil, men du også synes å være i stand til å forklare hvordan andre mennesker kan kle med ulike kroppstyper og ulike stiler (noen mennesker synes å vite hvordan man skal kle seg godt for seg selv, men ikke egentlig vet hvordan de skal hjelpe andre så mye som er forskjellig fra dem). Jeg måtte bare kompliment du på det, og jeg håper virkelig du lage flere videoer som dette! 🙂 x

rox BJeg har ennå til å kjøpe en skinnjakke jeg synes det er skremmende

ivanete roark: Zara for lav tier, jeg kjøpte en, men kom tilbake og fikk balfern fra alle helgener, kjærlighet !!! For en vegansk alternativ ville jeg gjøre frie mennesker (hvis jeg kjøper noe som kommer fra et dyr jeg velger høyere kvalitet så færre dyr vil lide).

CapeCodBelle: Hei Lauren, nyttig video! Jeg lurer på om riktig tilpasning av en skinnjakke. Tror du det er best å kjøpe en som du kan bære lukket eller er det greit å få en som ser bra ut, men er for stram til å lukke? Når jeg har handlet for lær, SAS fortelle meg det spiller ingen rolle om du ikke kan lukke jakken fordi kvinner bære dem for mote og ikke varme. Hva er din mening?

angela dimke: Kjære Lauren, kan du gi tips om grunnleggende antrekk, sko og tilbehør, for min nye jobb som en juridisk assistent i et advokater kontor. Jeg er frisk ut av college det er min første jobb i den virkelige world❤️❤️

shana r: For noen år siden, Alfani (house merkevare for Macys) kom ut med et par elegante alternativer, på en $ 200 prispunkt. ikke den beste kvaliteten, men for prisen var det et godt kjøp. vet ikke om de fortsatt gjøre dem.

harpreet Kour: Hai Lauren,

harpreet Kour: Hai Lauren,

sousou Karr: Hvordan ta vare på skinnjakker eller sko eller vesker …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 5 =