Hvorfor du bør spise mer karbohydrater, menn helse

Hvorfor du bør slutte å bekymre deg karbohydrater, og bare spise flere av dem

Hva Karbohydrater egentlig er

Som proteiner og fett, karbohydrater er makronæringsstoffer—med andre ord, stoffer som stoke stoffskiftet og holde deg våken og aktiv.

Som en analogi, tenker på karbohydrater som kroppen din’er hovedkilden til råolje. Gjennom fordøyelsen, er karbohydrater omdannes til glukose—typen som høy-oktan blyfri gass.

“Karbohydrater er de eneste næringsstoffer som finnes utelukkende til drivstoff kroppen,” sier Donald Layman, Ph.D. professor i human ernæring ved Universitetet i Illinois. Uten glukose, blod oksygennivået lide, din energi nivåer tank, og risikoen for en hjerne fjert stiger.

Du bør spise 45 til 65 prosent av det daglige kalorier fra karbohydrater, ifølge USDA’s nyeste anbefaling. Så hvis du’re en moderat aktiv fyr forbruker 2600 kalorier om dagen, betyr at 1170 til 1690 kalorier av det totale bør komme fra karbohydrater.

Og siden karbohydrater—enten fra sukker, stivelse, eller fiber—inneholder 4 kalorier per gram, bør du skyte for 295 til 425 gram per dag. Dette beløpet, sier Layman, vil hjelpe hjernen din, blod og nervesystemet funksjon på sitt beste.

Hvis du holde inntaket under 80 gram karbohydrater om dagen, som noen diett planer foreslår, vil kroppen begynne å bryte ned fettdepoter å produsere ketoner, en fattig mann’s “glukose,” som kan føre til at lav-carb “overskyet” følelsen.

Overskytende kosttilskudd karbohydrater blir overflødig kroppsfett. Så å miste vekt og hjelpe ditt hjerte er så enkelt som å kutte ned på hvitt brød, ikke sant?

Hvorfor du bør strebe etter Carb Kompleksitet

Kvaliteten på karbohydrater er like viktig som kvantitet, sier Frank Sacks, M. D. en næring professor ved Harvard T.H. Chan School of Public Health. Komplekse karbohydrater, som finnes i stivelsesholdige grønnsaker og helkorn, er knyttet til sunnere vekt og lavere risiko for type 2 diabetes og hjertesykdommer.

“Komplekse karbohydrater er vanskelig for kroppen å bryte ned, og at’er en god ting,” sier Gail Cresci, Ph.D. R.D. en forsker i gastroenterologi og ernæring ved Cleveland Clinic. Disse karbohydrater fordøye sakte, og opptaket av sukker i blodet er også tregere som resultat.

Økningen i blodsukker og insulinnivået er moderat nok til at de ikke’t nå nivåer forbundet med kroppsfett lagring, sier Cresci. Pluss, de gjør de gode gut bakterier lykkelig. “Tarmfloraen foretrekker komplekse karbohydrater enn noen annen matkilde,” sier Cresci.

Etter disse krypene fest på karbohydrater, sender de gunstige forbindelser i blodet. Disse forbindelsene, kalt kortkjedede fettsyrer, kan bidra til å redusere inflammasjon og styrke immunsystem, sier Cresci.

Hvor feil typer karbohydrater kan skade deg

Raffinerte karbohydrater, slik som de i hvitt brød, kjeks og chips, ha motsatt effekt at komplekse, uraffinert karbohydrater har. Når du spiser, sier en Boston krem ​​donut, blodsukkeret stiger; svar, insulin nivåer skyte i været. Plus, gut bakterier spytte ut inflammatoriske stoffer, sier Cresci.

Så en daglig Boston cream setter du opp for metabolske feil, forhøyede triglyserider, fedme og kroniske sykdommer som følger med dem.

Kutte ut disse frokost donuts kan hjelpe deg å slette en omringe midjen din. Og ja, hvis du eliminere nesten alle karbohydrater fra kosten din, du’vil falle enda mer vekt—men ikke av den grunn kanskje du tror.

På en low-carb diett, spyr kroppen gjennom sine butikker av muskel glykogen. Og for hver bit av muskel glykogen du forbrenner, kroppen din utgivelser dobbelt så mye H2O, sier Cresci. Så i utgangspunktet du’ll gå ned i vekt, men det vil være mer fra vann enn fra kroppsfett.

For effektivt å reversere vektøkning i forbindelse med inntak av enkle karbohydrater, må du handle smart. Vokt dere for produkter som markedet selv som lav-fett. Når matprodusenter fjerne fett fra cookies, iskrem, yoghurt, eller salatdressinger, de ofte erstatte tapt smak med behandlet sukker (ja, det er sukker en carb), som er mer enkelt konverteres til kroppsfett enn ubehandlet karbohydrater, sier Cresci.

relatert:menn’s Health The Better Man Coffee Blend—Dark Roast med fet Aggressive Flavours at hver mann vil elske

Så med mindre du’re blant de aller lite mindretall av amerikanere som har cøliaki eller kjent følsomhet, der’er sannsynligvis ingen helse grunn for deg å kutte ut gluten inneholder hele korn som hvete, bygg og rug. og don’t glem: Gluten er en form for protein, dine muskler’ venn.

Sunn Vekttap Diet Plan for menn Hvis du wouldl liker å tape ...

Bilde kreditt s-media-cache-ak0.pinimg.com.

En generell regel: Jo færre ingredienser i maten du’re kjøpe, jo bedre. Velg epler, ikke lav-fett, glutenfrie, kanel-sukker eple chips. Mens frukt inneholder enkle karbohydrater, disse karbohydrater kommer med mye fiber.

Hvordan Karbohydrater Fuel kondisjons

Karbohydrater lagres som glykogen i musklene og leveren og også tjene som drivstoff for høy intensitet og utholdenhet øvelse. Hvis din fitness diett er intens—si,’re trening for en maraton—du trenger 40 til 60 ekstra gram karbohydrater per time med trening for å hjelpe dine prestasjoner, sier Stuart Galloway, Ph.D. som studerer trening metabolisme ved University of Stirling, Skottland.

Beste måten å gå ned i vekt for menn'S Health

Bilde kreditt image.slidesharecdn.com.

Og mens carb lasting før et løp er et must, antyder ingen bevis for at veksling mellom høy og lav carb dager (eller “carb sykling”) Hjelper ytelse. Noen eksperter sier det kan også skade din helse. Skifting mellom lave og høye insulin nivåer kan føre til lav grad av betennelse, sier Cresci.

så her’er din resept: Spis en konsistent mengde komplekse karbohydrater hver dag (med mindre du’re kjører en maraton eller gjør noe lignende aktivitet neste dag) fra den største utvalg av hele kilder mulige. Deretter kan du nyte alle de sykdomsbekjempelse, gut-fylling fordeler.

Sourse vert: www.menshealth.com

  • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

  • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

  • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

HVA jeg spiser på en dag (friske LEAN MÅLTID DAGER) | JAIRWOO


kommentarer:

zaid Rahman: Vil gjøre dette da min lønn er minst 5k per måned.

Mou ADHHva om den delen når du vasker alle de rettene: D

Andre K: Bare prøvd protein shake. OMFG. smak bombe

side ofit: Go vegan

shannon Keys: Laktose intolerant så la oss spise gresk yoghurt hva …..

MrCoolguy687: Problemet er at denne dritten spendy bro

kvikk: Selv om det triste er det hvis du har arbeid? Du kan ikke bare gå treningen hvis du har å gå på jobb i morgen

gustavo Gutierrez: Vel minst nå vet jeg hva jeg skal gjøre når jeg bor på min egen.

victor Key: Great kjempebra video takket bro ✌✌

bryant Quio: Er det noen som vet hva gym han går til ??

benjamin RomanHvis du er laktose intolerant, må du unngå alle melkeprodukter og derivater som gresk yoghurt og whey protein.

maya Cherry: Guds gi sunn mat for body.Jesus elsker deg.

ensar Zengin: Hvor kommer han lever gutta?

IconicBread: Awesome vid! Virkelig kommer til å prøve disse oppskriftene. Takk!

BladerFTW: Hi

Resident evil: Selve kostnaden av å ha denne type diett for en person er urealistisk og unfeasible for folk flest, noe som gjør dette uholdbar og ødeleggende for vår planet for dette bare for å brenne den av på treningsstudio, ja folk gjøre verre, men likevel. Spise mindre og trene mindre, bør alt være i moderasjon.

den FanDan: Gjøre u vite at Sumatra er en av Pulau eller øy i Indonesia. Jeg bor der, og jeg vet ikke engang har prøvd noen lokale kaffe her, lol,

Darke: At kaffe ser motbydelig imo tbh

GHOST WILLIAMS: Hvilken sang brukte du i intro

ben Harvey: Prøv vegansk mann – blir ikke renere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 14 =