Hvordan Wear Chrissy Teigen X-Rated ‘Gyno kappe’ – The Daily Beast

Hvordan Wear Chrissy Teigen sin X vurderte ‘Gyno kappe’

På søndag Chrissy Teigen kom på American Music Awards med mann og sangeren John Legend. seg det som så ut som en gang anstendig svart kjole kunstnerisk fashioned inn i flere strimler av stoff av Edward Scissorhands.

Fordi en precariously høy splitt var tydeligvis for trygg, Teigen hadde to, begge stiger til magen høyde, og utformet slik at den konkave en kvinnes kropp, at fortelling underspace vanligvis bare kjent for sin partner og gynekolog-er bare dekket av en dott av gulv-beite stoff som kan bli blåst bort med en nys.

Jean-Paul Pelissier / Reuters

Denne forlokkende plagg-la oss kalle det “gyno kjole” -er ikke for beskjedent uanstendig, men for kvinner med senete ben og en djevel-kan-omsorg holdning når det gjelder potensielle garderobe funksjonsfeil.

På Teigen ble kjole spaltene festet over naval med to store sikkerhetsnåler, tilsynelatende for mote fremfor funksjon, siden de gjorde lite for å sikre ranker av tøy faktisk skjulte modellens kroppslige groper.

Ikke at hun syntes å sinn.

På ett punkt på den røde løperen, frontal skjærer fanget en drøm, og blinket åpent, avslører Teigens “HooHa,” som modell kalt det i en senere Instagram post av seg selv på tildelingene, ba om unnskyldning til “alle skadet psykisk eller fysisk” av sin eksponering.

Teigen, velsigne henne, merket laser hårfjerning tekniker ansvarlig for hennes nakne dame biter, sammen med makeup artist, hår stylist, og sko og kjole designer.

I teorien Teigen kunne ha hatt noe på plass der nede for å hindre en garderobe funksjonsfeil. Tross alt, er hennes svart kjole av designeren Yousef Akbar ikke den første dobbel marine-høy slit kjole båret på den røde løperen.

Faktisk har gyno kjolen vært ganske bokstavelig talt på vei oppover i flere år nå.

Men jeg vil hevde at de innebygde strimler avslørt mer enn de skjult: kilt inn mellom modellenes ben og strammes til livet, lignet de gammeldagse sanitære belter kvinner ble tvunget til å bære før alltid oppfunnet mindre uhåndterlige alternativer.

Hele poenget med dobbeltsnittet kjolen er å tilsynelatende trosse fysikk mens du holder alle i spenning, holder pusten med hver justering og liten bevegelse gjort av kvinnen bruker det.

Hvordan Wear Chrissy Teigen's X-Rated 'Gyno Gown' – The Daily Beast ...

Bilde kreditt juanitaelama.files.wordpress.com.

Den italienske modeller på Venice Film Festival gjorde det motsatte, å ta litt vare for å flytte grasiøst eller unngå å avsløre disse ukledelig stoff fargeprøver som dekker (og slite i) pengene sine spor.

På filmfestivalen i Cannes i år, Bella Hadid unngikk en Marilyn øyeblikk når baksiden av hennes spinkel rød silkekjole-en Alexandre Vauthier kjole med et enkelt hip-høy splitt -flew opp i luften. Men hun klarte, og det var først senere at vi har lært henne mest nødvendige biter var beskyttet av en innebygd bodysuit.

Chrissy Teigen går undertøy fritt på American Music Awards rød ...

Bilde kreditt i.dailymail.co.uk.

Alternativer til den innebygde bodysuit er G-strengen eller Shibue, en stroppeløs undertøy som er utgangspunktet et stykke stoff som du limer på at anbud trekant av kjøtt.

Mye som røde løperen inventar som Hadid er vant til ideen om at skjønnhet er smerte, kanskje de vil gjøre det bedre å droppe lim og gnaging, innebygd thongs, verken som etterlater mye mer til fantasien enn å gå commando.

Disse kjolene er ikke designet for å dekke noe opp, men for kvinnen som er trygg nok til å bruke dem på sin egen risiko.

Du abonnerer nå på Daily Digest og Cheat Sheet. Vi vil ikke dele din epost med noen annen grunn

Hvorfor bry seg med de trekantede stoff fargeprøver når du kan gå fritt og bare gjøre ditt beste for å unngå å gi det bryst gratis skudd? Kvinnene trukket til disse prekære dobbeltspalte kjoler er ikke prioritere beskjedenhet, slik at de er mindre tilbøyelige til å slite over en potensiell svakhet i tøyet uansett.

“Den eneste råd jeg ville ha for seg en slik kjole er eier kjolen, og gjøre det til en del av deg,” Akbar, som designet Teigen kjole, fortalte Vogue Australia. “Definitivt ikke bry deg om hva andre synes. Tillit er nøkkelen. “

Med andre ord, hvis du kommer til å bære “gyno kappe,” du kan like godt ha det slik Teigen gjorde: frykt, og med en følelse av humor i tilfelle “HooHa” eksponering.

Sourse vert: www.thedailybeast.com

  • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

  • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

  • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + five =