Hvordan få livet ditt klar for en baby

Hvordan få livet ditt klar for en baby

I denne artikkelen

Du har bestemt det er på tide å starte din familie. Men er du virkelig forberedt? Vi vil veilede deg gjennom hva du må vurdere før du begynner å prøve, fra å vurdere ditt forhold til å komme i form.

Hva bør vi tenke på før vi begynner å prøve?

Før du tar skrittet fullt ut, kan du og partneren din synes det er nyttig å spørre dere selv disse spørsmålene:

 • Er dere begge like forpliktet til å bli foreldre?
 • Har du tenkt gjennom hvordan du vil håndtere barnepass ansvar og balansere arbeid og familie?
 • Er du klar til å gi opp med å sove på søndager eller stille opp en barnevakt hver gang du ønsker å gå ut uten babyen din?
 • Har du tenkt på hvordan å bli foreldre kan forandre deg, og dine relasjoner med de som står deg nærmest?
 • Er du forberedt på muligheten for at barnet ditt kan ha spesielle behov?
 • Hvis du har religiøse forskjeller, har du diskutert hvordan de vil påvirke barnet ditt?
Er du klar for foreldreskap? Tegn du er klar for en baby

Bilde kreditt sincerehealthcaregroup.com.
Å ha en baby vil ikke bare ha en liten innvirkning på livet ditt, det kommer til å skifte sentrum av universet. Noen nye foreldre finner dette et sjokk. Tenk på hvordan du vil føle deg, hvordan du vanligvis takle endring, og hvordan du kan forberede deg på oppturer (og nedturer) av foreldreskap.

Har vi råd til å ha en baby?

Du kan føle at du aldri vil ha nok penger til å ha en familie! Det er mer viktig, men at barnet får kjærlighet og oppmerksomhet heller enn materielle goder.

Det betyr ikke at det ikke er lurt å spare litt før du blir gravid. Du vil være økonomisk ansvarlig for barnet ditt i minst 18 år, så prøv å sette noe til side.

Når skal vi slutte å bruke prevensjon?

For noen mennesker, stoppe prevensjon er like enkelt som dytter de kondom eller pessar til baksiden av en skuff.

Hvis du har vært å bruke prevensjon injeksjon, kan det ta opptil et år for å gå tilbake til din vanlige fertilitet (NICE i 2005: 45).

Må jeg endre hva jeg spise hvis jeg prøver for en baby?

Å spise godt er viktig hvis du er innstilt på baby-making. Målet for en balansert diett av tre måltider om dagen, inkludert minst fem daglige porsjoner frukt og grønnsaker.

Fire av de viktigste næringsstoffene for en sunn start på graviditet er:

 • folsyre
 • kalsium
 • jern
 • vitamin D (NHS 2011a)

For å sikre at du har disse viktige næringsstoffer, blant annet følgende i måltidene dine:

 • meieriprodukter
 • frukt og grønnsaker
 • wholegrains og kornprodukter
 • protein i form av magert kjøtt, fisk. egg, pulser eller muttere (NHS 2010)
17 beste bildene om ♥ Foreldre konsernstyret på Pinterest ...

Bilde kreditt s-media-cache-ak0.pinimg.com.
Du kan ta multivitaminer designet for kvinner som prøver å bli gravide, eller en svangerskaps supplement. Disse vil inneholde 400mcg av folsyre. Dette er en B-vitamin som bidrar til å forhindre nevralrørmisdannelse defekter, slik som ryggmargsbrokk i å utvikle babyer (CKS 2007b).

Noen kvinner må ta mer folsyre og har en 5 mg dose foreskrevet av lege. Men bortsett fra folsyre, kosttilskudd bør ikke være en erstatning for et sunt og balansert kosthold.

Du bør ikke ta høydose tilskudd for å bygge opp reserver.

Vil min vekt påvirke fruktbarheten?

Hvis du kan, prøve å oppnå en sunn vekt. med en kroppsmasseindeks (BMI) på mellom omtrent 19 og 25, før man tenke. Dette vil øke sjansene for unnfangelse og for å ha en sunn graviditet. Du kan beregne body mass index (BMI) med vår BMI-kalkulator.

Akkurat som det er best å ikke krasje diett hvis du er overvektig, er det best ikke å fråtse på sukkerholdige, til fet mat legge på seg raskt. Disse typer matvarer vil ikke gi deg de viktige vitaminer og mineraler du trenger. Prøv å få opp ekstra kalorier fra sunn mat valg.

Bør jeg begynne å trene mer før jeg gravid?

Komme i form før du bli gravid legger grunnlaget for en sunn graviditet. Bygg din utholdenhet, styrke og fleksibilitet kan hjelpe deg å:

 • opprettholde en aktiv livsstil under svangerskapet og nyte de ni månedene
 • forbedre humøret og energinivået (RCOG 2006)
 • oppnå en sunn pre-graviditet vekt (NICE 2010b: 15)
 • takle de hormonelle endringer av svangerskapet
 • takle påkjenningene av arbeidskraft (RCOG 2006). når den tid kommer

Å være aktiv og tar regelmessig mosjon som styrker ryggmuskulaturen kan bidra til å avverge nedre ryggsmerter senere (RCOG 2006).

Hvis du kan bygge mosjon i hverdagen. Prøv å gå eller sykle til arbeid i stedet for å ta bussen, eller bruke trappene i stedet for heisen.

Løping og jogging er andre gode måter å komme i form før svangerskapet. Hvis du ikke allerede er en løper eller en jogger, kan du starte nå. Løping og jogging bør ikke startes for første gang under svangerskapet. Nå et nivå av egnethet betyr at nå kan du enten fortsette eller skreddersy din rutine når du er gravid.

Begynn sakte og ikke presse deg selv for hardt. Hvis du har en preconceptual sjekke opp på din lokale kirurgi, kan du ha en prat med legen eller sykepleieren om å starte et treningsprogram.

Er røyking, drikking og bruke narkotika skadelig når du prøver?

Alkohol kan også påvirke fruktbarheten. Å drikke alkohol i de første ukene av svangerskapet kan øke risikoen for spontanabort og øke barnets risiko for langvarige helseproblemer. Av disse grunner, anbefaler ekspertene at du unngå alkohol helt mens du prøver å bli gravid, så vel som under svangerskapet (DH 2016, RCM 2016).

Hva om min jobb kan være skadelig når jeg blir gravid?

Noen jobber kan være farlig for deg og ditt ufødte baby. Hvis du er utsatt for kjemikalier eller stråling ofte, må du kanskje vurdere å gjøre endringer før du bli gravid. Likeledes, hvis du flyr mye eller stå hele dagen, tenke på hvordan du kan håndtere hvis du ble gravid.

Nå har du fått livet ditt klar for en baby, finne ut hvordan du får kroppen klar.

referanser

DH. 2016. UK Chief Medical Officers’ alkohol retningslinjer anmeldelse: Oppsummering av forslag til nye retningslinjer. Department of Health. www.gov.uk [Tilgang januar 2016]

Helgstrand S, Andersen AM. 2005. Maternal undervektig og risikoen for spontanabort. Acta Obstet Gynecol Scand. 84 (12): 1197-201

Sobreiro BP, Lucon AM, Pasqualotto FF, Hallak J, Athayde KS, Arap S. 2005. Semen analyse hos fertile pasienter som gjennomgår vasektomi: referanseverdier og variasjoner i henhold til alder, lengde av seksuell avholdenhet, sesongvariasjoner, røykevaner og koffein inntak. Sao Paulo Med J. 123 (4): 161-6

En BabyCentre medlem

Hei mine navn Royce, er fra UK jeg ønsker å dele min lykke med alle, og la dem vite hemmeligheten min lykke, hemmeligheten min lykke er gjennom lege osoba den store urte lege, som bidrar til å stoppe min abort og fikk meg en mor etter vært passerer gjennom smerter. men Dr osoba sette en stopper for denne situasjonen, nå er en mor og jeg lever lykkelig med min mann og min nye baby som jeg elsker så mye, jeg bruker dette mediet til å takke Dr osoba for det store arbeidet han gjorde for meg med sine urter Takk være ham til å hjelpe meg, mine søstre der ute jeg wan du takke Dr osoba for det store arbeidet han gjorde for meg og min mann. hvis du trenger hans hjelp også kan du kontakte ham via hans e drosobaherbs@gmail.com .Etter som han vil sende deg hans fruktbarhet urter

En BabyCentre medlem

Hei mitt navn er Omon jeg har vært gift med min mann for 9years uten noe problem. på denne trofaste dag, bestemte jeg meg for å sjekke nettet for oppdateringer om å leve sunt, og jeg kom over en historie om en mann som Dr osoba hjalp sin kone til å tenke seg en baby. Jeg bestemte meg for å sette en prøve, fordi dette har vært min største problem i livet. I dag er jeg en stolt mamma. ord vil ikke være nok til å forklare hva denne mannen gjorde for meg. han sende en graviditet urter til meg og jeg la merke til jeg var gravid på niende dagen etter bruk av urter. Jeg er en lykkelig mor, stolthet av familien min, et mirakel i min by. Jeg vet det er noen i samme stand og du føler at det er ingen vei. Jeg oppfordrer deg til å kontakte ham via e-post drosobaherbs@gmail.com. Dette er løsningen på hver eneste mor rundt om i verden. Avstanden er ikke en barriere, han vil sikkert gjøre dine drømmer gå i trau. du ønsker din kjæreste tilbake eller annen mirakel i livet ditt, ta kontakt med ham i dag, slik at verden kan bli et bedre sted å leve bye.

Jeg har nettopp hatt sex 9. april i 2016. Vi spilte det trygt da det ble rotete. Vi fortsatte etter det, men uten kondom. Jeg er redd for hva som kan bety fordi jeg leste det tar bare litt å bli gravid. Jeg trenger råd. Når bør jeg ta en test. Hva bør jeg se etter. som nå dens blitt 6 dager siden jeg har hatt sex.

Sourse vert: www.babycentre.co.uk

 • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

 • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

 • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

Foreldre Råd – 10 ting jeg skulle ønske jeg # 39; d kjent før å ha en baby


kommentarer:

zoe BlayneyJeg har ikke engang barn ennå – hvorfor er jeg tårevått! Herlig video 🙂

quirky JonesJeg vil ikke engang barna, og dette gjorde meg til å gråte

bryan Phelps: En av de beste tingene min kone og jeg gjorde var å ta svinger med å få en god natts søvn. I stedet for oss å ta svinger å våkne opp hver natt, vi bare byttet netter. Så lenge en av oss var frisk og våken (i stedet for oss begge døsig), vi håndtert ting mye bedre.

mandy BellJeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har sett denne videoen, og hver gang jeg har grått. Det har alltid vært noe har kommet tilbake til, når mannen min og jeg prøvde å bli gravid, og ingenting skjedde. Når jeg ønsket å gi opp, ville denne videoen minner meg på hvorfor jeg følte meg så sterkt om å bli mamma. Heldigvis er jeg gravid med at lengtet etter baby, og tårene jeg gråter nå er av glede og spenning av hva vi har å komme 🙂

marley Høst: Har noen andre gråte se dette

jodie O’Connor: Holdt min vakre 4 ukers gamle gutten i armene mine ser dette og gråt hele! Kjærlighet er en så fantastisk ting, og dette moderlig kjærlighet er den beste av alle!

Kaleb Coleman: Damn allergier!

Micah Olson: Hvorfor dette gode råd rammet så holdent i føles?

tara Brown: No 11 – Uansett hva de gjør, hvor mye de stresse deg ut, ta noen sekunder, og alltid tenke på dette ……. hva ville du gjort hvis de var borte. Tankevekk tenkt å komme deg gjennom noen søvnløs natt, raserianfall, offentlig nedsmelting eller tenårene opprør. Ingen får det rett 100% av tiden. Heldigvis barna tilgi lett. Det er en skam som voksne vi bære nag og livet blir mindre fargerik. Foreldreskap er en privellege ikke en rettighet. Verne det. Jeg gjør 4 ganger i løpet 💖💖💖💖

olivia Hensley: Dette er perfekt og så vakker! Etter fire døtre, kan jeg si en viktig ting å huske er at hver baby er et puslespill, du må bare sette sammen bitene. Du får bli kjent med ham eller henne så mye som han eller hun er å bli kjent i verden.

dee Gordon: Nesten alt jeg er enig med. Men jeg sier følge babyens tidsplan. Du kan ikke tvinge dem til å følge deg. Og når du trenger råd, spør bestemor. Hun levde lenge nok til at hun kan faktisk vet en ting eller to;)

Libten Ambutkin: Vær glad du kan få barn.

Claudia PJeg kan ikke komme over denne videoen .. De rådene gitt ved

Sandy Koong: Mine overordnede mislyktes i nummer 6. Derav hvorfor jeg rømte hjemmefra. Låsing meg i huset i flere uker er uakseptabelt. Jeg ønsket å gjøre min egen greie derfor jeg ga opp og til venstre. Bra jeg var 18 på den tiden. Det har vært ett og et halvt år, og mannen jeg elsker å være fri. Ja jeg har mye ansvar nå, men det er bedre enn å bli sittende fast og ikke være i stand til å gjøre ingenting.

Yessica: Idk men den siste ungen ødela alt

Dacie Van Dyke: Wow, jeg er gravid, og jeg kan ikke fortelle deg alt usikkerheten jeg har om å bli mor. På 21 føler jeg liker en gutt selv. Jeg kan bare si at jeg vil elske barnet mitt.

Alyssa K.: Dette er kjempebra! De fleste rådene du her i disse dager er negativt, men dette var veldig søt og jeg likte det så mye! Takk for å gjøre denne videoen !!!

candace dricks: Som om min baby feber ikke var ille nok. ..: ‘) og nå er jeg glad gråter takk

carla jeronimo: Love this

reilly Levison: Lik dette hvis u hav hadde en bby

Posted in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 13 =