Hva er bivirkningene av sitronsaft i ansiktet

Hva er bivirkningene av sitronsaft i ansiktet

For generasjoners sitroner har vært aktivt brukt i oppskrifter, i renhold hacks samt for å opprettholde hud og hår. Hver del av frukten; fra sin juice, til masse og skall kan judiciously utnyttes for skjønnhet fordeler. Enten du trenger det som en toner eller ansikt pack eller som blekemiddel i ansiktet, kommer sitronsaft hendig.

Foryngende, peeling og lightening huden er bare noen av sine fordeler! Selv sitronsaft, når det brukes passende, kan revitalisere huden din, men hvis de brukes feil kan indusere alvorlige hudreaksjoner som fører til allergi eller blemishing. Ingen jente ønsker slike bekymringer! For problemfri hudpleie; Les videre for å lære om bivirkninger av sitronsaft og hvordan å ta forsiktighet når du bruker den for hudpleie sammen med sin retninger for riktig bruk.

Hva gjør sitronsaft gjøre for huden din?

Før bruk sitronsaft på ansiktet, må du forstå hva betyr sitronsaft gjøre for huden din. Deretter kan du bruke sitronsaft tilsvarende for din hudtype –

Hva er bivirkningene av sitronsaft i ansiktet

Bilde kreditt www.fashionlady.in.

 • Fet hud – Toner eller i ansiktet Pack
 • Tørr hud – Bare Face Pack
 • Sensitiv hud – Utvannet form av sitron i ansiktet pakker
 • revitaliserer huden – På grunn av miljøfaktorer, mangel på søvn og stress, kan huden oppleve tidlig aldring og sløvhet. Sitronsaft inneholder vitamin C, som virker som en anti-oksidant og gir hjelp til å gjenopprette hud kraft og vitalitet.
 • Skin Whitening – Vitamin C sammen med sitronsyre bistår i minskende urenheter og mørke flekker. Det kan også hjelpe lysere hud på knær og albuer.
 • eksfoliering – Død hud gir en tørr og kjedelig utseende. Den sitronsyre i sitron bidrar til å kaste de døde cellene av huden din og forbedrer lysstyrke hud.
 • Anti-aldringseffekt – Antioksydanten virkning av vitamin C og eksfoliering av sitronsyren bidrar til å opprettholde hudens fuktighet, mykhet og forhindrer rynker i ansiktet.

Slik bruker sitronsaft for huden?

Sitronsaft kan brukes på følgende måter:

 1. Ved direkte påføring – For lysere og mykgjørende hud bruke sitronsaft på ethvert område av kroppen din. Du kan også fjerne hudormer ved å forsiktig gni sitronsaft på området med hudormer. Ved å gjenta dette på en nattlig basis og skylle med kaldt vann i morgen, vil de hudormer slutt forsvinne. Damer med sensitiv hud, kan du unngå!
 2. Som Face Pack – For å fukte tørr hud Bland like mengder olivenolje, honning og sitron for å gjøre ansiktet pakke og bruke dette til tørre områder på huden. La dette i 10 minutter og skyll av med varmt vann. For anti-rynke pakke mix honning, sitronsaft dråper og mandelolje og gjelder over ansiktet ditt. Vaske dette av i 20 minutter når den tørker.
 3. Som Toner – For fet hud; Bland sitronsaft, vodka, destillert vann og trollhassel og deretter DAB dette på huden med bomull og skyll av med kaldt vann.
 4. Som en Exfoliator – På en ukentlig basis følge regimet; dyppe et kutt sitron i sukker og gni på ansiktet i noen minutter. Dette vil forsiktig eksfoliere huden.

Negative effekter av å bruke sitronsaft på huden

Selv minimal, men det er bivirkninger av sitronsaft på huden, spesielt hvis det brukes uten fortynning og i sollys.

Nedenfor er noen av de andre bivirkninger av saksøker sitronsaft på huden.

 1. Sitronsaft akne arr er vanlig når du bruker sitron for kviser. Dette er fordi den sure naturen kan svi kvisene dine, og også føre til at det å blø.
 2. En annen bivirkning av å bruke sitronsaft for ansikt er at det kan lysne huden tone på grunn av sin sammentrekkende egenskaper.
 3. Sitron for hudpleie er rolig vanlig, men mennesker med mørk hud bør unngå å bruke den til å behandle akne som det kan resultere i mørke flekker.

For å dempe bivirkningene av sitron i ansiktet, alltid sørge for at du fortynne det. Ikke bruke den direkte på ansiktet ditt.

Forholdsregler med å bruke sitronsaft på huden

Deretter oppført er noen forholdsregler du må gjøre før du bruker sitron på huden. Disse vil bidra til å redusere bivirkningene av sitronsaft.

Hva er bivirkningene av å drikke for mye sitronsaft?

Bilde kreditt lemonmastercleanse.com.

 • Hindre direkte dabbing ufortynnet sitronsaft på ansiktet – fortynne alltid sitronsaft med enten vanlig vann, rosevann, Aloe Vera gel eller honning for å redusere sin surhet.
 • Det er foretrukket å bruke sitronsaft i ansiktet på kvelden eller om natten for å avverge fra noen reaksjon på grunn av solen.
 • Bruk frisk sitronsaft for maksimal virkning av vitamin C. Graden av virkning av sitronsaft avtar hvis det er igjen i kontakt med atmosfæren.

Relaterte innlegg

Sourse vert: www.fashionlady.in

 • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

 • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

 • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

Bør du sette sitron på ansiktet ditt? | Skin Care


kommentarer:

Mark Vargas: Det brenner min freaking ansiktet

alvin freea: Oh my god behage hjelpe. Jeg fikk andre grads forbrenning fra å bruke sitron jeg påføres direkte på ansiktet mitt for å bli kvitt akne, som ble bedt om å noen web artiklene jeg har besøkt. Det stakk virkelig ille. Neste morgen, jeg la merke til min hud var irritert og jeg har disse brutto leter små støt over ansiktet mitt, og det er virkelig virkelig er frustrerende. Jeg tror disse humper ville forlate mørke flekker etter lange dager med healing Jeg vil bare spørre om dette mørke flekker ville være permanent eller vil bare være midlertidig? Eller hvor lenge vil holde seg på huden min ??? Jeg er redd dette kan føre til en slags hud relaterte problemer som er enda vanskeligere å behandle med ….. kan du svare Jeg ber.

donna Gambrell: Gode tips !!

Makayla Jennifer: Vent så kan jeg legge ut en 3-5 dråper sitron når du gjør en ansiktsmaske?

Blair Dakota: Hey how are. du ??? Vennligst Jeg ber deg om å svare på dette … Jeg er en tenåring 15 og jeg brente ansiktet mitt med sitron fordi jeg holdt det hele natten … så spørsmålet er: vil brenne mark gå bort ?? vennligst svar 😭

gazi Mannan: Når hun søl opp sitrus hun er trassig ny på dette lol!

adolf Hitler: Når du blir brent fra sitroner, leges det og gå bort?

chelsea George: T-t-DAG JUNIOR

olivia DarcieJeg pleide å ha mange fregner i ansiktet mitt i som 2014, nå har jeg som ingen fordi jeg pleide sitron å mørkne mine fregner

vicky Dix: Oh dukker jeg puttet det på ansiktet mitt for

hannah Joubert: Hun er stamming

Eranga Jayasena: Skin produktselskaper ønsker alle å gi sine produkter en prøve for å demonstrere sin effektivitet \ r.
Har du noen gang sett skjønnheten produktområdet satt opp i nabolaget shopping plaza tilbyr gratis vareprøver? \ R
Vel jeg bare funnet et nettsted som vil sende gratis vareprøver hjem til deg, det er den beste måten å få gratis hudpleieprodukter 🙂 \ r
Lim inn denne i din nettleser bit.ly/13yorni?v=yvtbc

andrea TotaroJeg shoudlve sett denne beofre anvende lemon..woops

Jeg føler soalive: Lol hun rotet lmao..people sette squizzed sitronsaft på sitt ansikt for rensing for å bli kvitt akne

mike12white: Milf

Rosette Alquizalas: Det skjer to meg … det brenner huden min really..all mine kolleger merke til det … ikke ønsker å gjøre det again..tnx 4 diz video ..

al Maldini: Y ville jeg sette en sitron på ansiktet mitt! hva gjør u ting im en slags salat eller noe?

jane Smith: Lemon?

chris Knowles: Vent så hvis jeg kuttet en sirkel i en sitron og stikke min pikk gjennom det, vil det hjelpe?

chris jones: Sitron holder rulle av ansiktet mitt … hvor er ducktape

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 3 =