Hjelp! Vel Vann ødelegger My Hair, The Pioneer Woman

The Pioneer Woman

Post navigasjon

Hvordan å farge håret uten å ødelegge det Det er ingenting verre enn å komme til den erkjennelse at vannet i ditt hjem er ødeleggende på håret. Enten det er godt vann eller bare en vanlig kommunalt vann system, det er bare faktorer i litt vann som er vanskelig på håret! Du kan føle så desperat at du har tenkt følgende: Dusjing på treningsstudio, vaske håret med en gallon av flaskevann, og / eller be om å dusje på venners hjem. Og greit: En eller flere av oss kanskje har faktisk gjort noen av disse. Men vi er ikke navngi noen navn!

Hjelp! Vel Vann ødelegger håret mitt! | The Pioneer Woman

Bilde kreditt pioneerwoman.files.wordpress.com.

Vann problemer som disse kan være svært frustrerende-det er ditt hjem og badet, tross alt; du har å dusj det! Så her er noen måter å forebygge og utbedre skader på håret forårsaket av rust eller mineraler som lurer i springen, courtesy of Jennie Kay av Jennie Kay Beauty.

“Hardt vann og / eller godt vann kan ofte ha en oppbygging mineraler som magnesium og kalsium i vannet, eller problemet kan være for mye klor i vannet. Alle disse faktorene kan ha alvorlige effekter på helsen til håret ditt “, sier Jennie. “I tillegg til potensielt missfarging hårfarge en merkelig oransje eller grønnblå, kan det skape en opphopning i håret, innvirkning kjemisk behandling på salongen, og gjør håret ser matt og livløst. Det kan også påvirke huden og hodebunnen!”

Vi har fått noen nyttige løsninger for deg, uansett budsjettet!

Hvordan å farge håret uten å ødelegge detMer permanente løsninger: Hvis du eier ditt hjem og har tenkt på å leve i det i overskuelig fremtid, kan det være verdt det å installere et helt hjem vann filtreringssystem, eller i det minste et dusjhode som filtrerer ut de skadelige mineraler. “The T3 Kilde dusjfilter fjerner nesten all klor fra vann (som fordeler huden i tillegg) -dette vil da bidra til å legge glans og reduserer frizz og kan hjelpe med fargen på håret ditt også. Spesielt for blondiner!” sier Jennie.

Min Nyeste Hairbrained Idea | The Pioneer Woman

Bilde kreditt pioneerwoman.files.wordpress.com.

Leter du etter noe mer lite vedlikehold? Sjampo kan hjelpe deg med å kvitte seg med noen oppbygging og miljøgifter som har tatt bolig i låser. “Bumble og Bumble Sunday Shampoo fjerner mineraler fra håret, men bare bruke den en gang i uken. Det kan tørke håret ut hvis du bruker den for ofte”, sier Jennie. “Hvis du leter etter et rimeligere alternativ, gjør Malibu Un-Do-Goo det samme. Selv om du kanskje tror spesiell sjampo er bortkastet, det sparer deg for penger (og sjampo) i det lange løp. Hvis du er vask med vanlig sjampo, ender du opp med å bruke mer enn du normalt ville. hardt vann kan gjøre håret føler meg skitten, selv om det ikke er. “

Du må også sørge for at du bruker en god balsam for å fylle på tråder. Jennie anbefaler Verb Hydra Conditioner eller annen dyp condition formel.

Hvis du foretrekker en hjemmelaget løsning, ser ikke lenger enn din pantry! “Apple cider eddik vil hjelpe skylle bort noe av oppbyggingen. Bare hell det på håret ditt så nær hodebunnen som mulig og jobbe i. Hvis du vil, kan du kombinere det med vanlig sjampo”, sier Jennie . “Det kommer til å føle virkelig tørr, så du kommer til å ønske å legge litt fuktighet tilbake i (se anlegget anbefaling ovenfor). Du kan enten treffer den med kaldt vann for å forsegle skjellaget (dette vil alltid gjør skadet håret ser sunnere og blankere!) og bruke litt varm kokosolje til endene. Eller du kan bruke kokos olje i dusjen hvis du skylle med varmt vann. “

Hvordan å farge håret uten å ødelegge det Hvis du har støtt hår problemer som følge av godt vann, landlige vann eller andre vannrelaterte scenarier, hvor har du jobbet med det? Har du hatt suksess med noe? La oss få vite hva du har funnet ut!

Post navigasjon

Sourse vert: thepioneerwoman.com

  • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

  • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

  • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

Hvordan Coconut Oil ødela min Natural Hair | Viewer Diskresjon Anbefalt


kommentarer:

EverythingGrand: Den cocunut olje faktisk gjorde jobben sin. Dens soppdrepende, så når du setter den på hodebunnen din det begynte å angripe sopp som var på hodebunnen din. Reaksjonen (av oljen bekjempe sopp) er grunnen til at hodebunnen brant, sluttresultatet begynt å løsne de døde hodebunnen. Dvs en god ting. Du bør fortsette å gjøre kokos behandlinger fordi det klart at det fungerte i å angripe gjær. Hvis du vil somet ting som vil ta opp problemet og ikke skjule det, er dette veien å gå.

lupe Brooks: Visste ikke at YouTube har så mange hudleger i kommentaren section😂

MzJemm: Hmm, du virkelig ga kokosolje et dårlig navn her. Hva du hadde var en sopp problem … og naturlig med den slags problemer du ikke sette oljer eller emollients på huden din … du bruker anti-sopp applikasjoner.

SBNDark: Når hun ikke vet at kokosolje gjorde jobben sin LMAO

zach olson: I min ydmyke mening. Bytt batteri på den jævla røykvarsler.

Jelani WilliamsJeg føler at ingen av dere virkelig forstå hva som skjedde her. Disse oppdateringene var ikke flass. Hvis du vet kokosolje så du vet det har en tendens til å endre strukturen ved forskjellige temperaturer. Kanskje @KandieLeigh sov under klimaanlegg, men en ting er klart for meg ——- de som ikke var flak av flass, var de Flakes av Coconut Oil som tørket opp over natten. Coconut Oil bergarter fortsatt

havana Reyes: Er ikke død hud kommer av bra?

kathy Garza: Oops jeg har kokos olje i hodebunnen min akkurat nå!

DiscernaoftruthHva om noe var galt med hodebunnen før du setter kokos olje på hodebunnen din, legger du kokos olje på, og det var å drepe bakterie hva som skjer. Kokosolje er en antimikrobiell. Så kan være den døde huden etter at den drepte alt. Du har noen vakre hår!

zhishangliheTC: For alle dere som sier hun er galt på grunn av hennes erfaring trenger å gjøre litt research! Hun er ikke den eneste som har hatt en reaksjon på kokosolje. Hva som fungerer for en person vil ikke alltid fungerer for den neste. Naptual85 lagt ut en video med lignende problemer, men ingen forteller henne at hun er galt 🙄🙄😒

Diamonique Brown: Jeg er død 💀 du er dramatisk akkurat som meg. Musikken virkelig drept meg omg.

Jamacia Magee: SMH ….. Kokos olje ikke forårsake et problem du allerede har! Du må bli utdannet om ditt hår og hodebunn problemer før du prøver å lære andre! Bare vaske håret ditt er ikke til å gjøre flass forsvinne. Det vil maskere det midlertidig. Jeg vet at du ønsker å advare andre, men sikkert du vet at du ikke kan hjelpe ingen før du løse dine egne hår problemer. Grunnleggende hjem produkter som natron og Apple cider vingegar (ikke brukt sammen) er stor for å fjerne produktet buildup og for å bidra til å kontrollere flass. De ikke tørke håret eller la lukt når håret er tørt. Google og lese mer om dem. Bare google og lese mer generelt om hårtyper, hud og hodebunn irritasjon, produkter / ingredienser og hvordan de vil pare med håret ditt, før du begynner å blande og bruke produkter som håret kanskje ikke liker. Bli velsignet som du fortsetter å reise videre.

crzyrdr: Du har seborric dermatitt det er en kronisk tilstand

bevisst Spoken: Jeg er en stylist jeg håndtere naturlig hår, og jeg gikk til kosmetikk skolen. Jeg foreslår at du gjør en metode som kalles vitenskapelig børsting dette er når du pusser hodebunnen før sjamponering mens håret er tørt. Dette vil løfte opp og børstet bort alle flak og flass på hodebunnen din. bare kunst og pensel følge opp med en ACV skylling å fullstendig rense hodebunnen. og ja frue du sannsynligvis trenger å bruke kokosolje. kokos olje er en antimikrobiell soppdrepende og antibakterielle olje, og det vil holde håret i å vokse sopp eller hva slags plager som du kan håndtere inkludert allergier. Jeg håper dette hjelper, og jeg håper du finner suksess med håret reisen. Jeg ganske mye garantere at dette vil løse flass problem.

mary LegacyHvis du leser flasken det står til tekst det først før du bruker, og du trenger ikke sette kokos olje på hodebunnen din .bare til håret og gni det om håret ditt ….

alexis Uhl: Dette er så ikke kokos oljer feil

vegan Yağmur: Fordi kokos olje er bare herde opp på hodebunnen din. bare vaske det

MegaMimmy123: Denne videoen er å gjøre min hodebunnen kløe

liliane CastilloDin en dud! kokos olje gjorde den jobben … det er bare all ekkelt bygge opp på deg hodebunnen. Du åpenbart trenger å bruke den hver dag !!!

cheyenne howell: Jeg beklager at du hadde s dårlig opplevelse. kokosolje har alltid vært stor for håret mitt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + 14 =