Du vasker ansiktet Feil

Du vasker ansiktet Feil – Her er 10 måter å gjøre det riktig!

Enten det er tørre flekker. irriterende kviser eller olje overbelastning. vi har alle klager på huden vår. Til tross for hva du kanskje har hørt, har en feilfri ansikt er ikke umulig eller begrenset til de med morderen genetikk / celeb livsstil. Hemmeligheten for å oppnå strålende hud kan være så enkelt som å endre måten du vasker ansiktet. Vi vet, fordi vi har bokstavelig talt prøvd nesten hvert eneste produkt og hver gal kjepphest (bee gift ansiktsbehandling. Anyone?) Og har vært overrasket over å finne at noen ganger de enkleste, lommebok-vennlig triks er ekte gull. Her er 10 enkle tips for å vaske ansiktet som en skjønnhet pro. Gi dem en prøve … ansiktet ditt kan takke deg med sunn, nydelig glød du alltid har ønsket.

1. Vask med lunkent vann. Vi vet alle regelen: Vask ansiktet med varmt vann for å åpne porene, og skyll med kaldt vann for å lukke dem. Slår ut, det er en myte. Utsette huden til forskjellige ekstreme faktisk kan forårsake irritasjon, skytende tørrhet og blodkar brudd. Yikes! For å holde huden glad, vask og skyll med lunkent vann. (Via Redbook Mag)

2. Fjern Makeup før du vasker. Selv om de fleste rensemidler annonsere at de er kraftige nok til å fjerne sminke og smuss fra ansiktet med ett slag, som vanligvis ikke er tilfelle. Utholdenheten concealer og foundation er fantastisk, folkens. Å sørge for at ansiktet ditt er helt ren og klar, fjerne sminken først, deretter vaske ansiktet med rengjøringsmiddel. (Via Marie Claire)

3. Rens Før og etter trening. Naturligvis slettet bør du vaske ansiktet etter treningen, men hva klar hud søkere ikke vet er at du bør også vaske ansiktet før du trener for å fjerne sminke eller bygget opp smuss. Høres rart, ikke sant? Vi trodde det, også, før vi fant ut at svetting åpner porene, noe som skaper en perfekt-storm mulighet for alt som er på ansiktet ditt for å bli fanget i huden og forårsake fremtidige utbrudd. (Via Huffington Post)

4. Ikke Over Vask eller Over Exfoliate. Når ansiktet ditt er i opprør, er det naturlig å ønske å angripe det med alt du har – akne kremer, rensemidler, eksfolierer. Men, kan du over gjøre det, noe som vil føre til nøyaktig motsatte resultatene du ønsker. Les – mer kviser. Over vask og over peeling fører til tørrhet, irritasjon, betennelse og selv infeksjon, som alle ødelegger hudens evne til å bekjempe kvise-bakterier. (Via Teen Vogue)

5. Legg en Charcoal masken til rutine. Vi ber deg ikke om å gni kull fra din bakgård grill over hele ansiktet. Vi snakker om siste nytt i den vakre verden – aktivt kull (aka karbon som er vitenskapelig forbedret med oksygen … vitenskap, folkens). Det er mirakuløst stand til å absorbere flere ganger sin egen vekt i urenheter. Brukes som en maske, dette himmelsendt produktet fungerer magi på rydde ut porene, fjerner døde hudceller og gi ansiktet en myk, smidig følelse. Vi anbefaler prøver Origins klar forbedring Mask ($ 25). (Via Free People Blog)

6. Tørk ansiktet ved å klappe. Rubbing ansiktet med et håndkle føles ganske utrolig bra. Men huden din egentlig – og da mener vi virkelig – ikke liker det. Rubbing heller enn å klappe kan alvorlig skade hudens elastisitet, noe som kan forårsake store sagging i fremtiden. Jeg kan også føre til irritasjon. Så ikke bare ta noen gamle håndkle; bruke en fersk klut hver gang du tørke ansiktet for å hindre spredning av bakterier. (Via Kvinners helse)

du're Washing Your Face Wrong — Here Are 10 Ways to Do It Right ...

Bilde kreditt olipgroup.com.

7. Embrace litt olje. For de som er utsatt for akne, har olje alltid vært antatt å være hudens verste fiende. Ingenting kunne være lengre fra sannheten. Som mange A-kjendiser, som Emma Stone (hun bruker druekjerneolje for å få henne oh-så-perfekt hud), som nylig har delt, olje faktisk løser opp andre oljer og bidrar til å redusere skavank lage bakterier. Innlemming oljer inn i rutinen er enkelt. Bare velg en olje som fungerer for deg – kokos, grapeseed og olivenolje er vanlige favoritter – forsiktig massasje på huden og tørke bort med en myk vaskeklut fuktet med varmt vann. (Via Kvinners helse)

8. Ikke rush gjennom vask. På samme måte som en rask hopp i dusjen ikke virkelig får du skinnende rene, farende gjennom ditt daglige ansikt vask bare ikke klippe det når det gjelder å fjerne smuss og olje. For å få hud som er i tipp-topp form, bruke minst to hele minutter rensing og skylling som gaw-aktig ansikt av deg! (Via XO Jane)

Stil: Du're Probably Washing Your Face Wrong—Here's How to Do It ...

Bilde kreditt us.lalalay.com.

9. Vær forsiktig når du søker Products. For å få ansiktet rent, så må du sette en liten albue-fett inn i det og virkelig skrubbe, ikke sant? Feil. Uansett hvilken hudtype du har, er det viktig å behandle ansiktet delikat når du søker rensemiddel, masker, exfoliants, etc. Harsh rubbing virkelig flått av huden din og til slutt fører til skadelige mikro tårer og stretching. For best resultat, påfør produkter i en myk, sirkulært mønster fra halsen og sakte beveger seg oppover. (Via PopSugar)

10. Alltid fukte. Fuktighetsgivende huden din er et viktig skritt i å opprettholde den generelle helsen til ansiktet ditt, uavhengig av din hudtype. Ja, det er skremmende counterintuitive at å legge fuktighetskrem til ansiktet ditt faktisk bidrar til å holde oljenivået i sjakk, mens tørke ut ansiktet skaper mer olje. Hvis du har fet hud, gå med en gel eller lotion basert fuktighetskrem. Hvis du har tørr hud, bruk kremer. Hvis du er i mellom, bruk lys, syrefritt lotions. (Via Glamour)

Hva er dine prøvd-og-sant ansikt vaske hemmeligheter? Del nedenfor!

Sourse vert: www.brit.co

  • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

  • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

  • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

Du # 39; re Sannsynligvis vaske ansiktet Feil-Here # 39; s hvordan du gjør det riktig


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + eleven =