Du kan ikke se Russland fra huset, men senatets Klar til å se på Trump Ties, The Huffington

Du kan ikke se Russland fra huset, men senatets Klar til å se på Trump Ties

I et hus Domstolene møte hvor medlemmene stemte på komiteens planer for året, demokratene tilbudt en endring som ville ha gjort tilsyn med noen pågående etterforskning i Trumps påståtte forbindelser til den russiske regjeringen en prioritet.

Hver eneste republikaner stemte mot tiltaket. Demokratene utplassert endringen som en symbolsk stemme, vel vitende republikanerne ikke ville støtte den.

Her er teksten for endringen som tilbys av Rep. Sheila Jackson Lee (D-Texas): “The underutvalg vil prioritere tilsyn med eventuelle pågående strafferettslig eller kontraspionasje etterforskning i noen sammenheng mellom Donald J. Trump som presidentkandidat, og som USAs president eller noen av hans kollegaer eller ansatte og den russiske regjeringen. “

Rep. Eric Swalwell (D-Calif.) Drew oppmerksomhet til avstemning i en tweet på onsdag. I et intervju med The Huffington Post senere på dagen, sa han at det var “røring” hvordan “litt av en prioritet” republikanerne betraktet tilsyn med mulige koblinger mellom presidenten og Russland.

“Det var en god dag for Russland, og dårlig dag for USA,” Swalwell sa.

Presset på det å være en symbolsk stemme forventes å mislykkes, Swalwell skjøvet tilbake. “En c ommittee som har tilsyn med mange av de saker som involverer Russland bare var tre forskjellige tider å se den andre veien,” sa han.

Har han ta noen trøst i det faktum at Senatet republikanerne ønsker å undersøke og pløying forbi huset deres kolleger.

You Can't See Russia From The House, But The Senate's Ready To ...

Bilde kreditt asktran.com.

“Det er trist at det deliberative kroppen beveger seg med haster, og at det presserende kroppen beveger deliberatively,” sa han.

Flyttingen av demokratene kommer dager etter at Trump tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn trakk seg midt avsløringene om at han diskuterte sanksjoner mot Russland med Russlands USA ambassadør. Demokratene umiddelbart kalt for en undersøkelse. Hus republikanerne sa ikke så fort.

You Can't See Russia From The House, But The Senate's Ready To ...

Bilde kreditt thedailynewstoday.news.

Selv som historien har blitt en altoppslukende kontroverser, har hus republikanerne særlig vært urokkelige i sin motvilje mot å forfølge enhver etterforskning av Flynn skandale.

Ledende “move on” koral fra det nedre kammeret har vært Rep. Jason Chaffetz (R-Utah), som også leder House Oversight Committee. I går, Chaffetz svart på den økende etterspørselen at Kongressen granske Flynn kommunikasjon med russiske myndigheter med å si at det ikke var behov for å gjennomføre ytterligere sonde inn i saken, forteller reportere at “det er å ta vare på seg selv.”

På onsdag Chaffetz og Rep. Bob Goodlatte (R-Va.) Bedt om informasjon fra Justisdepartementet om lekkasjene som avslørte Flynn kommunikasjon med den russiske offisielle. Hus republikanerne har vist mer bekymring om intelligens lekkasjer seg selv enn Flynn tiltak og hvorvidt han ble ledet av høyere-ups.

Som Rep. Tom Cole (. R-Okla) Fortalte Huffpost: “Vi ser ut til å vite fakta, jeg er ikke besatt om dette.”

Samtidig Chaffetz sin motpart på komité House Intelligence, Rep. Devin Nunes (R-Calif.), Har tatt opp Flynn sak også. Før sin avskjedssøknad, Nunes hadde forsvart Flynn i en opptreden på Fox News, som henviser til ham som “den beste etterretningsoffiser i sin generasjon”, og klager på at Flynn ble “blir skadelig angrepet av pressen.”

Nunes’ tone er ikke endret som historien har utfoldet seg. Som CNNs Manu Raju rapportert. Nunes’ første reaksjon etter Flynn tilbudt sin avgang var å foreslå at etterretningskomiteen hadde ingen myndighet til å gjøre noen ytterligere undersøkelser, siterer ‘executive privilege’ – og dermed hevde at Flynn samtaler med Trump var beskyttet kommunikasjon. Siden da har Nunes gjort det klart at han heller vil undersøke lekkasjer som førte til Flynn undergang.

Andre steder, Rep. Dana Rohrabacher (R-Calif.) Hevdet at Flynn eneste feilen var at han var ny på jobben. “I dette tilfellet gjorde en veldig lojal, arbeidsom patriot ikke vet nøyaktig hva parametrene av sin autoritet var fordi han var helt ny,” sa han. Alt annet, Rohrbacher hevdet, var en “media skapelse.”

I en omstridt intervju på CNN. Rep. Chris Collins (R-N.Y..) Gjentatte ganger insisterte på at det var på tide å “gå videre.” “Gen. Flynn gjorde det han trodde var i beste interesse av landet, “hevdet han. “Jeg absolutt respekterer det, og jeg tror det er bare på tide å gå videre.”

CNNs Chris Cuomo hevdet ellers insistere på at det var “null sjanse” at media ville la historien gå og spør Collins om han ville være villig til å “gå videre” som lett hvis det hadde vært en lignende skandale i et Hillary Clinton Hvit House. “Det er Valentinsdag,” Cuomo quipped “og for kjærligheten til sannheten kan du ikke si at du bare ønsker å gå videre.”

Collins var uberørt. “Gjett hva?” Spurte han. “Han har resignert. Hva nå? Vi har mange problemer å håndtere. Det er hvordan jeg lever livet mitt. Jeg vil ikke dvele i fortiden. “

Dette synes å være konsensus i huset. “Gen. Flynn har trukket seg. Sak gjort, “sa Rep. Rob Whitman (R-Va.).

For hans del, har huset høyttaler Paul Ryan fortalte journalister, “Jeg kommer ikke til å forhåndsdømme noen av omstendighetene rundt dette før vi har all informasjon,” kanskje et øyeblikk glemme at Kongressen har myndighet til å søke ut sa informasjon.

Og som nyheter brøt omtrent 24 timer senere at medlemmer av Trump presidentkampanje var i “konstant kontakt” med russiske etterretningsoffiserer under valget, forble hus republikanerne stille.

Men de kan utsette for bare så lenge. Republikanerne i det øvre kammeret har spørsmål rundt hva Flynn gjorde, hva Trump kampanje hjelpere gjorde, og hvor langt opp det hvite hus kommandokjeden kunnskap om disse aktivitetene utvidet.

Sen. Bob Corker (R-Tenn.) Ønsker å få svar, og rask, om kontakt mellom topp medlemmer av Trump kampanje og russiske tjenestemenn før jevn vedlikeholdslading av åpenbaringer krøplinger større lovgivende innsats.

Republikanske lovgivere har sine øyne på bestått skattereform, samt settling på en plan for å oppheve og erstatte Obamacare. På spørsmål om hva lovgivende prioriteringer led i kjølvannet av utfoldelsen skandalen, Corker quipped, “You name it”, noe som gjør det klart at republikanerne ikke ville være i stand til å trene sitt fokus på noe før de kommer til bunns i hva Flynn fortalte Russlands ambassadør om sanksjoner.

“Dette er noe som ikke bare vi trenger å forstå, og vi må komme til bunns i, men jeg vet at det amerikanske folk trenger å også”, sa Corker. “Og så intel høringer vanligvis er bak lukkede dører. De har forpliktet seg til å gjøre det offentlig så mye som de kan, men jeg tror med dette fortsetter – hver dag dere spør oss spørsmål – det er åpenbart forstyrrende for styrende. Vi trenger å finne ut en bedre måte å håndtere dette. “

Sent onsdag, senat juridiske leder Chuck Grassley (R-Iowa) og stående medlem sen Dianne Feinstein (D-Calif.) Ut en felles henvendelse til Justisdepartementet og FBI for en orientering om Flynn avgang.

Sen. John McCain (R-Ariz.) Uttrykt lignende frustrasjoner på onsdag med kaoset Det hvite hus “blandede meldinger” og “motstridende uttalelser” har forårsaket.

“På bokstavelig talt hvert stort problem det er, det har vært motstridende uttalelser,” sa han.

Presset for sine tanker om rapportene Trump kampanje teamet kommuniserte regelmessig med russiske myndigheter, kan McCain ikke si med “tillit” at slik kontakt ikke strekker seg helt opp til presidenten.

“Alt sammen er om,” sa han, “alt er svært bekymringsfullt, alt er veldig om.”

Matt Fuller bidro rapportering.

Sourse vert: www.huffingtonpost.com

  • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

  • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

  • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

Muslimske Bans Kan Stick Hvis teamet Trump kunne holde sin store kjeft


kommentarer:

Donny er trygg plass: Kroppen min kan ikke ta all denne vinnende lenger

Kan jeg suge “Heltid” Dick please?Hvorfor er trumf støtte så hatsk?

jo smith: hahahahahahahahahahahahahahahahahahaa

john O’Malley: Dump vil ikke være i stand til å få noe forbud gjennom nå. Gratulerer, du spilte selv.

jaroncreed: NEW Pew Research Study – 87% av Trump støttespillere ble droppet på sine hoder som babyer.

jarjon76: Donald Trump er en kriminell. LOCK ham opp!

Gray Scott: Til denne dag, er jeg overrasket av det faktum at amerikanerne følte at Trump var hva som er best for landet. Men når jeg ser folk i kommentarfeltet spør

Alex da Vinci: Jordan er 100% rett når han sier DT sin dumhet vil til slutt bli selvødeleggende for Orangutang.

cisco Blå: Hillary Clinton> Vladimir Putin

mandy Schmidt: Vi må forby trumf fra landet før vi kan finne ut hva i helvete er det som skjer

liedetector101: Måtte Allah velsigne TYT og slå ned Trump støttespillere, fell terror inn i hjertene til de vantro TYT. Derfor slår av hodet og slå av hver fingertupp av dem. Koranen

meaty strebere: Muslim ban ??? TYT falske nyheter

leonid Sokolov: Fordi disse dumme Dommere utelukke fra benken ikke loven boken.

ranger1000Han er ikke å vinne årsaken disse dommerne ville se oss usikre

anthony Christian: Det til slutt vil skje i hele den vestlige verden som Venstre fortsetter å smuldre og Høyre støt. Folk avvise globalisme i stadig økende tall, mens nasjonalisme, conservativism, overspenning patriotisme.

JR: Så mye som jeg hater å helle kaldt vann på ‘trumf er en stor dummy’ idé, langt større punktet blir savnet.

adam perkins: De gikk tilbake til tegnebrettet og fremdeles tapt halvparten av fargestifter, trist

tiahm sotoudeh: First?

Islam er kreft: Hva om vi bare nuke Mekka og få dette overstått?

WikeddTung: OK, Trump klippet @

Posted in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − 2 =