Diabetes Exercise Nyheter – Organisasjon

Feildiagnostisering er bare en type medisinsk uaktsomhet som kan skje. Medisinsk uaktsomhet eller som det er mer generelt vurderes som klinisk uaktsomhet er profesjonell uaktsomhet som er begått av en helsearbeider som kan variere fra noen form for lege til en person som bryr seg om en person profesjonelt og har tillatt tjenesten eller behandling som de har gitt til å falle under det som er forventet. For at et krav for klinisk uaktsomhet å bli brakt inn for retten slik skade må ha blitt påført pasienten som en direkte følge av hendelsen uaktsomhet.

Hva er medisinsk Feildiagnostisering?

Det er tre hovedtyper av feildiagnostisering begge har en alvorlig innvirkning på helsen til en person, og kan ha en dominoeffekt på deres fremtidige helse. Disse tre hovedtyper inkluderer;

  • forsinket diagnose – Dette kan skje når en person deltar sin fastlege eller sykehus med visse symptomer, men legen finner ikke en sykdom som er i tråd med de symptomene de lider, og derfor kan ikke finne noe galt med dem. Men videre i tid er de faktisk diagnostisert med en sykdom eller tilstand som skulle ha blitt plukket opp på under besøkene og som en konsekvens deres helse som dårligere.
  • feil diagnose – Dette kan finne sted når en pasient viser varierer symptomer og legen feilaktig diagnose det for en helt annen tilstand enn det er. Eller det kan skje hvis diagnostiske tester og andre undersøkende tester blir lest feilaktig og derfor tilstanden er forvekslet med en annen sykdom eller sykdom.
  • total Feildiagnostisering – Det er ikke alltid klart når en pasient viser visse symptomer hva er egentlig galt med dem, og symptomer kan ofte maskere andre sykdommer, men å helt bli feildiagnostisert betyr at legen ikke kan finne ut hva som forårsaker symptomene selv om personen vises syk.

Hva er årsakene til Medical Feildiagnostisering?

Medisinsk feildiagnostisering kan skje varierer forskjellige grunner, og en mangel på medisinsk kunnskap kan være en av dem. Hvis du føler at du har blitt feildiagnostisert på noen måte, og som et resultat av dette har hatt en ødeleggende effekt på helsen din så kan du se å gjøre et krav om erstatning ved å kontakte UK medisinsk uaktsomhet ingen seier ingen gebyr advokater for å finne ut om du har gyldig krav for feildiagnostisering medisinsk uaktsomhet. Noen leger, svært få kan ikke være i stand til å oppdage mønstre av symptomer som er knyttet til en bestemt sykdom eller kanskje ikke er i stand til å gjenkjenne sykdom som har blitt presentert for dem av en pasient og kan derfor ikke gi en diagnose. Det er mulig for leger å lese diagnostiske tester galt og informasjon som er til stede, kan ikke vurderes riktig av den som leser resultatene. Lese og undersøke data kan spille en stor rolle i en person blir riktig diagnostisert som informasjon og resultater som kan ha blitt samlet kan ha gått gjennom varierer hender og oppdatert av forskjellige mennesker, og hvis bare en person får noe feil kan dette ha en knockout på påvirke til resten av dataene som samles inn. Også hvis du ønsker å få gratis råd er det viktig å bruke en ingen seier ingen gebyr advokat, på den måten vil du ikke bli belastet noen penger for å få råd og starter start kravet.

Forsinket diagnose kan være forårsaket gjennom de riktige diagnose tester ikke blir utstedt som kan være et resultat av legen å være usikker på hva sykdommen det kan være, så kan det være et tilfelle av å ikke vite hvilke diagnostiske tester som skal brukes. Uten å bruke diagnosetest som røntgen, MR og er CT skanner kan det være nesten umulig å være tydelig på hva en person lider av. Slike tester er designet for å se hva øyet ikke kan av åpenbare grunner som vi ikke kan se innsiden av kroppen ved hjelp av slike tester kan være nøkkelen til å gi en presis diagnose når usikker

Hvordan kan Diabetes være medisinsk feildiagnostisert?

Diabetes er en samlebetegnelse gitt til en rekke forskjellige metabolske lidelser som finner det vanskeligheter med behandling og lagring av sukker. Det er en av de ledende sykdommer som kan forårsake dødsfall hvis ikke diagnostisert riktig og tidlig på slik at medisiner kan brukes til å styre sykdommen og eventuelt fjerne den helt. Det finnes forskjellige typer diabetes, og med dem kommer en rekke ulike symptomer. Diabetiske symptomer kan være meget langt mellom og noen kan være mye overdrevet, avhengig av type av diabetes dvs. type 1 eller type 2, og avhengig av personen. Derfor basert på symptomer alene er det ikke alltid enkelt å diagnostisere diabetes som det effekter mennesker forskjellig.

Generelt diagnostisere diabetes er ikke vanskelig, spesielt når diagnostisere type 1 diabetes som vanligvis starter i ung alder og kan komme på ganske tung. Men type 2 diabetes og svangerskapsdiabetes den typen som rammer gravide kvinner kan ikke alltid vise klare tegn på sykdom, og derfor kan være enten forvekslet med en annen sykdom eller kan være helt savnet helt. Mer informasjon om diabetes kan fås fra National Diabetes Information Clearing House.

Hva er konsekvensene av diabetes blir forsinket i diagnose?

Diabetes uten rusmidler: Det kan gjøres Diabetes er en svært alvorlig tilstand, og hvis venstre udiagnostisert eller i tilfelle av forsinket diagnose kan ha alvorlige effekter på livet av den lidende. Diabetikere kan ha et høyt volum av den hypoglykemiske i blodet, og hvis et slikt volum ikke blir kontrollere eller diagnostisert kan forårsake noen alvorlige langtidskomplikasjon eksempel blindhet, nyresvikt, fødselsdefekter, hjertesykdom, slag, uførhet og enda flere sykdommer. Det er viktig at noen symptomer som er relatert til diabetes er sjekket ut umiddelbart av en lege så tidlig diagnose kan hindre en levetid på lidelse.

Muslimer bosatt i Storbritannia som har blitt diagnostisert med diabetes er nølende til å se sine allmennleger under Ramadan, fordi de vil bli informert om at de ikke kan delta i faste. Men til tross for risikoen som er forbundet med faste, er det mange muslimer som bor i Storbritannia, noe som vil sette sitt liv i risiko for å delta i aktivitetene rundt hendelsen.

Under den hellige måneden, vil muslimer over hele Storbritannia engasjere seg i faste, og ikke informere sine leger av kosttilskudd valg som gjør på den tiden. Studier publisert i Keele tidsskriftet rett Helse Forventninger, har avdekket at muslimer som har diabetes vil velge ikke å fortelle sine fastleger for sine kosttilskudd valg, til den hellige måneden er fullført. Doctor Patel, en ledende forfatter informert DW at det er mange mennesker som er redd for å snakke med sine leger eller sykepleiere om hvordan å administrere sine diabetiker forhold.

Dette gjelder spesielt i løpet av måneden Ramadan. Muslimer vet at de vil bli fortalt av sin fastlege om at de ikke får lov til å delta i de faste aktivitetene som omgir Ramadan. Muslimer også skjønte at hvis de snakket med sine sykepleiere eller leger, ville de ikke forstår hvor viktig ferien er til muslimske folk. Selv om de fleste muslimer gjør fort under den hellige tiden, gjør Koranen skissere noen unntak fra praksis.

Ifølge Koranen, er muslimer informert om at de må avstå fra mat, i dagslys timer som faller innenfor Ramadan ferie. I år ferien begynner på tjueåttende eller tjueniende av juni og varer i tretti dager. Men selv om Koranen skisserer klart at alle muslimer bør raskt i løpet av denne tiden, er det noen tilfeller hvor muslimer kan være fritatt fra å måtte engasjere seg i denne religiøse aktiviteten.

Dr Patel, forklarer at i henhold til Koranen, kan muslimer være fritatt fra å faste hvis de er syke, mensen, eller på reise. Selv om diabetes er kategorisert som en sykdom, det er mange muslimer som mener at deres diabetiker tilstand ikke kvalifiserer som en. Tenkning fra denne sinnstilstand, muslimene som lider av diabetes velger å fort, selv om de ikke burde.

Muslimer som lider av diabetes som velger å faste, kan skade seg utrolig. Fasting kan påvirke den måten at diabetikere kontrollere sin tilstand, sammen med årsaken til dehydrering. På lang sikt kan fasting øke en diabetiker sjanse for dødelighet. Forfatterne etterlyser mer informasjon om Ramadan ferie, og innsiktsfulle biter av litteratur for å være i stand til å spre den muslimske befolkningen i løpet av denne tiden.

Samfunnsledere har innsett at diabetes muslimer som velger å faste under Ramadan, trenger å kjenne risikoen forbundet med sine handlinger. Ledere arbeider for å løse problemene som oppstår når Ramadan kommer rundt. Noen ganger gjør folk løse problemene knyttet til sine handlinger synes å være en oppoverbakke kamp.

Mr. Diwan som praksis ved en moské i Manchester, innrømmer at når du besøker pasienter i løpet av Ramadan, at pasientene gi ham hver unnskyldning om grunnene til at de valgte å faste. Han sier at mange muslimer som har diabetes har vært faste for tjue eller tretti år, forteller disse personene at de ikke er i stand til å raskt på grunn av sine medisinske problemer, gjør at de føler seg skyldig for at de ikke følger hva Koranen stater.

Statistikk sier at nesten 325 000 muslimer bosatt i Storbritannia lider av diabetes. Tallene har økt jevnt overtid. Reaching pasientene, mens deres forhold kan kontrolleres er blitt tyngende. Pasienter nekter å søke riktig hjelp som de trenger for å kontrollere sin tilstand under den hellige Holiday Ramadan.

Mer enn en tredjedel av personer bosatt i England er i ferd med å utvikle type-2 diabetes. En fersk rapport utgitt av British Medical Journal sier at det har vært en rask økning i mengden av mennesker som lider av diabetes, siden 2003. Forfattere spår en rask økning i type-2 diabetes forhold i de kommende årene.

Denne spådommen kommer fra det medisinske tidsskriftet, som et resultat av de livsvalg som personer bosatt i Storbritannia gjør. Konsekvensene av diabetes er nedsatt levealder og økt vansker. The Diabetes stiftelsen opplyser at NHS allerede har brukt en tidel av sitt budsjett, på å hjelpe personer som har diabetes, får den hjelpen de trenger.

Folk i begynnelsen stadier av tilstanden, ikke opplever noen symptomer. Imidlertid nivået av sukker i blodet varierer. Når en persons sukker nivåer blir svært høy, betyr det at de er på brinks for å utvikle diabetes. Omtrent fem til ti prosent av folk som er i pre-diabetiker staten vil gå inn for å utvikle type-2 diabetes, innen ett år etter den første diagnosen.

For tre år siden, Ms. Helen Barker, fra East Yorkshire, ble fortalt av sin fastlege at hun fulgte i fotsporene til sin bror og far. Ms Barkers bror og far var begge diagnostisert med type-2 diabetes, og Helen var raskt på vei til å motta diagnosen også. Ms Barker ble fortalt at hennes blodsukkeret var ikke hvor de måtte være.

Legene informerte trettini år gammel at hun ville ha til å endre sin nåværende livsstil, og også se på ting som hun spiste. Helen ble også informert om at hun trengte å trene oftere også. Helen fulgt instruksjonene av hennes leger og tapt fem steiner som resultat. I et privat intervju, Helen innrømmet at etter legens råd, da hun ble først fortalt, hjalp henne til å unngå å få diabetes.

Hun uttalte at hennes far, som lider av tilstanden, blir tvunget til å forholde seg til en mengde helseproblemer. Han er ikke i stand til å drive en motorvogn, på grunn av skader som har diabetes har gjort med hans øyne, og han blir preparert for å begynne å gå gjennom nyre dialyse. Hun mener at dersom hennes far ville ha visst før at han kunne ha gjort det samme som hun gjorde for å unngå å bli konflikt med den betingelse, at ting for ham ville være annerledes i dag.

Professor Baker, som er en av forfatterne i kontroll av utførelsen av undersøkelsen, som la merke til økningen i diabetes i løpet av England, sier at nivåene fortsetter å øke jevnt og trutt i Europa. Men det er ikke bare England som er å se en økning i tilfeller mange land over hele verden merker også en økning også. Det er mange mennesker som har type-2 diabetes som har lært seg hvordan du skal behandle tilstanden. Men, noen mennesker er tvunget til å tåle andre komplikasjoner når de blir rammet.

Komplikasjoner som kan oppstå med type-2 diabetes er alvorlige. Personer som er uheldig for å oppnå tilstanden kan oppleve: blodkarskader, blindhet, nerveskade, skade på nyrene, økt risiko for impotens, så vel som nedsatt seksuell ytelse. Det er noen gode programmer som helsetjenesten forsøker å sette inn i bildet, for å hjelpe personer som kan være i fare for motstridende tilstanden. Alle over førti bør være riktig testet på en årlig basis, for å sikre at de ikke er i ferd med å utvikle type-2 diabetes, eller allerede er plaget av tilstanden.

Forskere har avdekket at nedsiden som går sammen med å ta medisiner for å kontrollere type 2 diabetes symptomer kan oppveie fordelene, når det kommer til enkelte pasienter. En studie utført av forskere publisert i JAMA Journal of Internal Medicine, fant at eldre mennesker som tar medisiner for å kontrollere deres type-2 diabetes tilstand, ikke har så mye å vinne, som yngre folk engasjere seg i oppgaven. Forskerteamet har også gruppert sammen flere leger, som ville hjelpe dem i å størkne sine krav.

Forskerteamet mener at leger må være mer åpen, ved forskrivning av medisiner til sine pasienter. Leger må sørge for at deres pasienter har ikke bare blitt informert av fordelene som går sammen med forbruker en bestemt medisin, men at de også er godt klar over risikoen som kan oppstå i tillegg. Veldedighet for diabetesomsorgen i Storbritannia, mener at leger må bestemme hvordan å finne en balanse når det gjelder forskrivning medisiner til sine pasienter.

Forstå hva tilstanden er, kan hjelpe folk å forstå begrunnelsen er hvorfor enkelte medisiner kan ikke arbeide riktig for dem. Type 2-diabetes er en tilstand når en person har en manglende evne til å kontrollere sine blodsukkernivået. Tilstanden er direkte knyttet til livsstil valg som et individ gjør. Valg som deres kosthold, samt økte tilfeller av fedme, har bidratt til å gjøre denne tilstanden ganske vanlig blant voksne over hele verden.

De langsiktige bivirkninger av å få tilstanden omfatter: nyreskader, hjertesykdom, skade på nerver, så vel som blindhet, dersom betingelsen ikke håndteres på riktig måte, etter diagnosen. En vanlig stoffet som brukes for å bidra til å senke blodsukkernivået hos voksne er kjent som metformin. Dette stoffet bidrar også til å hindre bivirkninger som følger tilstanden, også.

Veiing av fordeler og ulemper med noen beslutninger som du gjør er viktig, spesielt når du er en voksen, og når det kommer til riktig administrere din helse. En rapport, som ble utført av forskere ved University of Michigan, sammen med forskere fra UCL, oppdaget at en gjennomsnittlig førtifem år gammel person som er i stand til å slippe sine blodsukkeret ved å bare én prosent, vil umiddelbart få en ekstra ti måneder på sine liv, i forhold til en syttifem år gammel person som bare får tre ekstra uker, til deres gjennomsnittlige levetid.

Dette må veies opp mot ulempene som følger med å konsumere medisiner for et individs hele livet. Folk som er diagnostisert tidligere, vil måtte være på et regime av medisiner og måtte gjennomgå flere injeksjoner for å sikre at deres blodsukkernivået er å måle hvor de trenger å være. Legemidler som brukes for å kontrollere tilstanden, har en liste over bivirkninger av sine egne, som inkluderer sykdom, dårlig fordøyelse, og sjansene for blodsukkeret, slippe for lavt, som er kjent som en tilstand som kalles hypoglykemi.

Det er en balanse som må oppnås når det gjelder å gi pasienter visse medisiner, som er nødvendig for å gi en person en lengre levetid. Dersom medisiner som blir foreskrevet for å kontrollere tilstanden, forårsake negative bivirkninger som kan påvirke en persons livsstil på en negativ måte, noe som gir den enkelte medisiner for å kontrollere tilstanden, slik at de kan leve lenger, kan være feil ting å gjøre. Studien konsentrerer seg om å se på hver enkelt pasients individuelle behov, når du arbeider med type-2 diabetes, i stedet for å vedta et teppe stil tilnærming, der en løsning er tenkt å fungere for alle.

Pre-diabetes

Bilde kreditt static.diabetesaustralia.com.au.

Etter oppdagelsen av at et ekstremt høyt antall mennesker lider av pre-diabetiker forhold, Abi Jackson innledet etterforskning som ser på begrunnelsen er derfor det er ikke for sent for tiltak som skal iverksettes. Major ny forskning har ført til gjenstand for type-2 diabetes til å bli en headliner igjen.

Det medisinske tidsskriftet i Storbritannia publiserte en artikkel som viste at nesten fjorten millioner mennesker er på randen av å ha pre-diabetes. Disse tallene er tre ganger høyere enn mengden av folk som var i ferd med å utvikle sykdommen tilbake i 2006. Tallene vise at mengden av mennesker som lider av tilstanden i Storbritannia er på vei oppover.

Selv om det er mange mennesker som har blitt diagnostisert med pre-diabetiker tilstand, er det en rekke eksperter som tror at det er enda flere mennesker som ikke er klar over at de lider av tilstanden i det hele tatt. Advarsler blir gitt ut av tilhørende spenninger i de mengder mennesker utvikle type-2 diabetes.

Grunnen til at type 2 forholdene er høyere enn type-1 forhold skyldes det faktum at type 2 forholdene er knyttet til livsstil valg som individer gjør. Type-1 ikke har noen livsstil koblinger. Type-1 diabetes er antatt å være forårsaket av en feil i immunsystemet, som fører til cellene i kroppen som er ansvarlig for å produsere insulin, blir ødelagt. Type-1 diabetes vanligvis vises før enkeltpersoner fyller førti, som finner sted, tradisjonelt før barndommen, i de fleste tilfeller.

Når det gjelder type-2 betingelser, cellene som er ansvarlig for å produsere insulin, er fortsatt til stede i kroppen. Men disse cellene ikke er i stand til å produsere en tilstrekkelig mengde av insulin eller insulin at kroppen ikke produserer ikke tillater kroppen å arbeide i tilstrekkelig grad. Dette tærer i blodglukosenivåene i kroppen. Begge typer diabetes kan føre til store komplikasjoner, hvis tilstanden ikke er tilstrekkelig klart. Disse komplikasjoner inkluderer: nerveskade, nyreskade, amputasjon, og blindhet.

Hva er egentlig pre-diabetes? Denne tilstanden er faktisk ikke en tilstand i det hele tatt. Når noen blir fortalt at de lider av pre-diabetiker forhold, betyr dette at deres blod sukker, også kjent som blodsukker har drastisk økt. Imidlertid er tilstanden ikke nok å ha offisielt bli full blåst type-2 diabetes forhold. Det positive er at det er mye som kan gjøres om det, når det er i pre-diabetiker scenen.

Diabetiker? Trening kan bidra til å kontrollere blodsukkeret | The Indian Express

Bilde kreditt images.indianexpress.com.

I åtti prosent av tilfellene, er det mulig å forsinke eller forebygge type-2 diabetes helt. Noe som folk har en tendens til å feiltolke er at når ordet pre-diabetes er brukt, de umiddelbart tror at det kommer til å være uunngåelig at de vil utvikle sykdommen. Dette er ikke alltid tilfelle. Det er mulig å være i den pre-diabetiske trinn, og ikke utvikle full blåst type 2 diabetes. Folk som har blitt fortalt at de er i pre-diabetiker etappe bør ta denne tilstanden som en vekker, for å endre sin nåværende livsstil valg, før det uunngåelige skjer.

Sourse vert: www.diabetes-exercise.org

  • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

  • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

  • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

Kombinasjon av vekter, fungerer Aerobic Best for diabetikere


Posted in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 2 =