De 5 mest Absurd Offensive tema bryllup Ever Planlagt

De 5 mest Absurd Offensive tema bryllup Ever Planlagt

Vanligvis bryllup er omtrent like kontroversielt som en kul på en super kjedelig logg. Bruden bærer hvite, svigerfamilie gi passive aggressive klemmer, noen Toots en våt fjert mens du gjør kyllingen dans. Hver bryllup er det samme fordi de fleste av oss ikke ønsker å bruke den viktigste dagen i våre liv for å sjokkere våre venner og flau våre familier.

De fleste av oss, uansett. I andre tilfeller forsøker å ha en unik og banale seremoni avvikle feire historiske grusomheter i prosessen. Det er hvordan vi endte opp med.

Annonse

Chinese Nazi Wedding

Det er én ting å naivt beundre en annen kultur og halv assedly innlemme deres utseende i bryllupet ditt dagen. Vi gjetter de fleste av, la oss innse det, kvinner som planlegger tema bryllup som vi er i ferd med å vise at du er mer viet til mote enn historie – hvis du ønsker en middelaldersk tema bryllup, du er ikke prøver å gjøre en politisk erklæring, du bare tror at groomsmen i rustninger vil se kul. Dessuten er det ikke som noen er ute og sa: "Hei, de nazistiske uniformer så beleven som faen, la oss gjøre det!" Oh, vent.

Alle, være hyggelig nå

" Og som alle vet, rare emoticons automatisk oppheve dommen for romantisering den mest forhatte symbol gjennom tidene.

tt.mop.com
Du vet det er fucked up når en dude muligens sjekke ut en hund i ræva er andre verste i et bilde.

Fortsett å lese nedenfor

Selv om ingen synes å vite nøyaktig hvem dette paret er eller hvorfor i den søte Guds navn de er kledd som dette, de fleste "Nazi Chic" cosplayers insisterer på at de ikke på noen måte nazi-sympatisører, men heller nazistiske mote emulatorer. en utmerkelse som gir ingen andre noen følelse av komfort eller lettelse.

tt.mop.com
"Den har en viss ge ingen cide quoi."

Indianar-tema bryllup

Så, allerede kan se problemet med disse tema bryllup – det er som regel ganske uvitende folk som ikke vil tilbringe ett minutt googling for å finne ut hvorfor det de gjør er bare så, så galt. Så ender de opp skotter gjennom en historiebok og vedta stiler av menneskene i det som om de er fiktive karakterer. Som ovenfor australske bryllup, der de ironisk nok dressing som "indianere" som om "indianere" var noe morsom de så i en tegneserie en gang.

Dette var ikke en engangsforeteelse, heller. Her er en annen en også fra Australia:

beck Rocchi
"Ved hjelp av et filter som gjør det OK, ikke sant?"

Fortsett å lese nedenfor

Dette paret fra Byron Bay ønsket en indiansk-tema bryllup. men uten kopper og tvunget omplasseringer og hjertesorg i forbindelse med indiansk fortelling. Og med det mente de at de bare ønsket å innlemme fjær og lavvo og dreamcatchers inn i deres seremoni uten alle får alt judgy om det.

beck Rocchi
Hvis du liker fjær så mye, har vi to fluer vi ønsker å gi deg.

Tross alt, det er ikke som fjærene indianere hadde på seg i hodeplagg hadde noen form for seremoniell betydning eller noe, ikke sant?

beck Rocchi
Ikke ønsker å overskygge sin brud, gikk brudgommen på indiansk se etter "’70s Coke Dealer," i stedet.

Minst disse to prøvde å holde ting smakfulle – eller så smakfull som du bli når bryllupet ser ut som Coachella sin Instagram feed. På den annen side, gjorde bryllupet til en annen australsk par ikke bry deg med subtilitet av nyansert etnosentrisme og i stedet bare gikk for straight-up rasistiske stereotypier. Fra dette:

sean Middleton
Hvordan. hvordan kunne du tror dette var en god idé?

sean Middleton
"Alle smile for Milton, han stakk på sykehuset med en såret kneet."

Fortsett å lese nedenfor

Til jævla dette:

Sean Middleton. sean Middleton
Ja, de er miniatyr whiskey flasker kledd opp som indianere. Nei, du er ikke lov til å slutte å gråte.

Noen mennesker selv gikk kledd som cowboyer. En fyr kom som en spilleautomat, men han ble slått bort på døren for å være for tacky.

sean Middleton
Hookers ble ønsket hjertelig velkommen, though. Som alltid.

De 5 mest Absurd Offensive tema bryllup Ever Planlagt | O ...

Bilde kreditt s-media-cache-ak0.pinimg.com.

Opprinnelig omtalt på novafm.com.au (selv om artikkelen har siden blitt fjernet), forklarte mannen. "Min kone elsker hennes amerikanske indianere og har alltid ønsket å gifte seg i Amerika av en indisk Chief, men besluttet at vi ville ha det her i Perth." Du vil merke det er ikke noen historiebøker avbildet.

sean Middleton
Bildet: en faktisk dekorasjon fra bryllupet. Noe de motsto trangen til å skyve en gigantisk sigar i munnen.

Ikke-jødiske parets jødiske Wedding

Fortsett å lese nedenfor

Motivert av sin kjærlighet til jødedommen og tradisjoner i Torah, Melanie Lo (episkopal) og Michael Pezzula (katolsk) besluttet at til tross for ikke å være jødisk seg selv, de ønsket å ha en jødisk bryllup som en måte å hedre tro millioner som har utholdt forfølgelse og folkemord gjennom historien med nåde og verdighet. Ha! Bare tuller! Vi skal la paret forklare sin motivasjon:

"Jeg har. vært en katolsk bryllup, og de bare virke kjedelig. Det er akkurat som kirken," Michael sa. "Jeg tenkte: ‘Hva skal jeg gjøre for å sette opp foran i rommet? ‘A Huppa ville være perfekt, sier Melanie."

Godong / Robert Harding Verden Imagery / Getty Images
Som uvitende Yin til Nazi bryllup offensiv Yang.

Så den virkelige nøkkelen til Melanie og Michael ønske om en jødisk bryllup var at i hele universet av innendørs teltliknende strukturer, det var absolutt ingenting annet som kan gå foran seremonien enn en Huppa. Som er dum, som en gutt med et ark og fem minutter på hånden kan fortelle deg. Men reise en hedning baldakin på forsiden av kirken var ikke et alternativ, spesielt etter at paret bedt om en rabbiner å gjennomføre seremonien. Og bestemte seg for å vise en ketubah eller jødiske ekteskapskontrakten, og innlemme en jødisk velsignelse som de drakk fra samme vin glass. Ved dette punktet, Melanie hevdet de kan like godt gå hele-hog (så å si) og gjøre et tradisjonelt jødisk bryllup seremonien. Så de gjorde.

Bilder Jupiterimages / Photos.com / Getty
Vi gjetter brudgommen holdt noen ting katolikk.

Det åpenbare problemet her er at hver og en av de gamle ritualene er gjennomsyret av tradisjoner som går utover en enkel "Dette symboliserer vår kjærlighet." For eksempel, det er et øyeblikk i et jødisk bryllup seremoni når brudgommen trinn på en vin glass og alle roper "Mazel Tov!" Det er ikke bare en morsom mulighet til å være ødeleggende. Noen forskere mener tradisjonen oppsto som en måte å huske Romas ødeleggelse av det jødiske tempelet i år 70 e.Kr.. Som i, "ikke bli for opphisset, jødiske bryllupsgjester, suger livet fortsatt noen ganger." Det ville være vanskelig for en ikke-jødisk par å få den referansen – spesielt når ett medlem av paret bekjenner en tro som har hovedkontor i samme by som en gang var ansvarlig for ødeleggelsen av tempelet som de er til minne. Det er som han utagering ødeleggelse av tempelet med sin antagelig italiensk fots. Mazel Tov!

Bilder fra Burke / Triolo Productions / Botanica / Getty
"Og da vi danse den tradisjonelle Torah, som symboliserer Moses kjører slangene ut av Irland!"

Fortsett å lese nedenfor

Depresjon-era Hobo Wedding

På en skala fra "none" til "veldig," hvor romantisk er hjemløshet? Hva hvis vi fortalte deg at vi var bare fokusert på en bestemt hjemløse subkultur: trekkende arbeidere av depresjon? Du vet, de gutta som desperat tok til veien på jakt etter arbeid når landets økonomi gikk til dritt. De som mistet lemmer og liv mens hopping godstog å komme fra by til by. Disse gutta. I humør for kjærlighet ennå? Sarah og Brian må få større hard-ons fra fattigdom, fordi de gjorde en hel bryllup med en hobo tema.

chelsea Donoho
Sprakk Fakta: Dette bryllupet hadde mer mat enn alle 1929 Wyoming.

Ideen startet uskyldig nok: Sarah og Brian hadde ikke mye penger å sette inn i et bryllup, men de ville ha en minneverdig, morsom dag. Etter leker med en 1918 influensa pandemi tema og kategorisk avvise en Challenger Explosion tema, de to bestemte seg for den beste måten å feire begynnelsen av ekteskapet deres var å spille hobo, ved å kle bryllupsfesten i one-of-a-kind "hobo-chic" antrekk kjøpt av Etsy.

Fortsett å lese nedenfor

I stedet for seg vanlige bowties, brudgommen og groomsmen brukt bandannas. I stedet for å bære tradisjonelle buketter, bruden og brudepiker gjennomført Bindles – de bandannas på en pinne bærer en hobo sin jordiske eiendeler. i stedet for å "gifte," de handlet ut drama for å bli fanget under et tog i bevegelse og å miste et bein.

chelsea Donoho
En sjelden anledning der har en tuxedo T-skjorte ikke umiddelbart at du tackiest ting i et bryllup.

Til slutt, Sarah og Brian "flettet sine boot lisser" og "delte en bønne" blant alle hobo kitsch som $ 15000 kunne kjøpe. Når kritisert at kanskje hennes bryllup tema var ikke i best av smak, bruden svarte omtrent like gjennomtenkt som du forventer: "Min ‘hobo’ bryllup er kjennetegnet på @Etsy blogg, og alt av Internett er å være en pikk. ("

Bryllup makeup-to | Viet Bliss <3 | pinte | Ekteskap

Bilde kreditt s-media-cache-ak0.pinimg.com.

Trist ansikt, faktisk.

Colonial-tema bryllup. i Sør-Afrika

Fortsett å lese nedenfor

I de siste månedene, hele planeten mistet sin dritt da det ble avslørt at Paula Deen fantasert om å iscenesette en gammel sørlige plantasje-stil bryllup, komplett med alle svarte servitører, og kanskje svarte barn tappe dans for henne fornøyelses hvis hun var heldig. Det var en dum idé som ble heldigvis aldri utført. i USA. Men en sørafrikansk par helt fikk ånden av Paula Deen fantasi når de iscenesatt en "Colonial African" bryllup. komplett med en helt sort servitørene.

Kjendiser som hadde tema bryllup jezebel.com
De kan ikke ha forstått hvor ille dette var vurderer Apartheid var måte tilbake når; nesten 20 hele år siden.

Så feil No. 1 ble bare bruke ordet "koloni" å beskrive bryllup tema. Det ville være som om Paula Deen brukes "slave era" å beskrive sin drøm seremonien. Hvilket bringer oss til feil No. 1: bemanningssituasjonen. Det bare så skjedde at uansett grunn, alle de hvite servitører ringte inn syk den dagen. Som laget for noen pinlige bilder, med tanke på temaet.

Kjendiser som hadde tema bryllup jezebel.com
Vi er hvitt! Dette er flott!

Når alle på Internett så bildene og sparket opp riktig mengde dritt, paret svarte med å si at bildene (som paret opp) var "skadelig" tatt ut av sammenheng, og bryllupet ble feilaktig beskrevet som koloni (et ord paret brukt i bloggtittelen "Colonial afrikansk bryllup"), Når, faktisk, det var Out of Africa -tema.

Når hun ikke er tentamen folks nygifte, skriver Erin om popkultur, politikere og absurd på bloggen sin Facebook eller Tumblr. Hun er også immaculately godt opplyst. Fortell vennene dine.

Sourse vert: www.cracked.com

  • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

  • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

  • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

The National for den tirsdag, 26 mars 2017


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five + fifteen =