Barnet med inflammatorisk tarmsykdom

Barnet med inflammatorisk tarmsykdom

Nord American Society for Pediatric gastroenterologi, Hepatology og ernæring
Redaktører-in-Chief Maria Oliva-Hemker M.D. David Ziring M.D. og Athos Bousvaros M.D.

Når et barn har inflammatorisk tarmsykdom, har familien mange bekymringer: Hvorfor er mitt barn syk? Hva kan vi gjøre for å hjelpe ham bli bedre? Hva vil fremtiden bringe for henne? I denne boken, en ekspert team av pediatriske gastroenterologer forklarer symptomer, diagnoser og behandlinger forbundet med Crohns sykdom, ulcerøs kolitt, og ubestemt kolitt å hjelpe foreldre og barn å takle utfordringene i IBD.

Forfatternes empati og erfaring er tydelig gjennom som de svarer på slike spørsmål som:

• Hva er inflammatorisk tarmsykdom, Crohns sykdom og ulcerøs kolitt? • Er det en kur for IBD? • Hvordan er IBD kommer til å påvirke mitt barns hverdag? • Vil barnet mitt kosthold endring? • Kan barnet mitt fortsatt spille sport? • vil barnet mitt trenger kirurgi? • Hva er bivirkningene av foreskrevne medisiner?

Boken gir også foreldre med praktiske råd om hvordan å fortelle sine barn om deres IBD og drøfter de utfordringene barn kan møte på skolen og i deres sosiale liv, særlig ettersom de blir eldre. Ytterligere informasjon om IBD medisiner, komplementære behandlinger, og videre lesning avrunder denne omfattende og pålitelig ressurs.

Last ned] barnet med inflammatorisk tarmsykdom: A Family ...

Bilde kreditt s2.dmcdn.net.

den Nord American Society for Pediatric gastroenterologi, Hepatology og ernæring er den fremste organisasjon for leger omsorg for barn med fordøyelsesproblemer i Nord-Amerika. NASPGHAN arbeider for å forbedre omsorgen for spedbarn, barn og ungdom med fordøyelsessykdommer ved å fremme fremskritt i klinisk behandling, forskning og utdanning. Maria Oliva-Hemker M.D., er Chief of Pediatric gastroenterologi og ernæring ved Johns Hopkins Children Center. David Ziring M.D., er direktør for UCLA Pediatric IBD Center. Athos Bousvaros M.D., er Associate Director av inflammatorisk tarmsykdom Senter ved Children Hospital Boston.

"Dette er en uvurderlig ressurs for enhver familie leve med inflammatorisk tarmsykdom. Skrevet klart og accessibly, dekker den alle de viktige aspekter ved IBD. Det er en flott følgesvenn guide, full av informasjon, støtte og ressurser som vil hjelpe et barn og hans eller hennes familie administrere alle aspekter av sykdommen."

– Kimberly Frederick, LCSW, MSW, The Crohns & Foundation of America kolitt

"En interessant og lettlest. noen som har blitt diagnostisert med en tilstand som passer i IBD definisjonen vil også ha nytte av å lese."

Relaterte bøker

  • The Heart of a Child: Hva familier trenger å vite om Hjertesykdommer hos barn
    Neill, Catherine A.
  • Forstå og håndtere ditt barns matvareallergi
    Sicherer, Scott H.
Barnet med inflammatorisk tarmsykdom A Family Guide for ...

Bilde kreditt i.ytimg.com.
Sourse vert: jhupbooks.press.jhu.edu

  • 1% sædmorfologi – Hva betyr det

  • Har Reising gjøre deg syk neste gang, Don`t Forget The Forholdsregler

  • 1, 200 kalorier, The Huffington Post

Et team av eksperter Unn barnet # 39; s inflammatorisk tarmsykdom – CHOP (3 av 7)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − fourteen =